Лидл 115 - Майска тема

• 134 852
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 975
Аз не се изразих правилно свареная сгущенка е на промоция

Не, разбрах те кое мляко имаш предвид, макар че не съм го пробвала, само оригинална руска сгущенка съм взимала, просто коментирах, че в Билата има и неподсладено, освен подсладеното. Аз точно от него взимам за кафето.

# 976
  • София
Ясно..благодаря.
Аз си оставам на течна сметанка де 😊....но да съм наясно с асортимента.
Вярвай ми, че онова сладкото за сладкиши е убиец. Много го ползвам за специални торти и заливки. Така в натурален състав е невъзможно да се яде, но разбито с маскарпоне , тежка сметана и конд. мляко стават вълшебни плънки , пълнежи за торти. За кремове по не става, не е подходящо.

# 977
Вярвам ти.😊
Но не е моето нещо...оставям го на вас, сладкарките.

# 978
  • Пловдив
Аз скоро си взех буркан с Домашна заквасена сметана и останах много очарована.Страшно много ми хареса,една такава мазна и вкусна. Simple Smile

# 979
Тета, ти като жабата дето видяла да подковават коня 😉
За човек който избягва сладкото, е отровно наистина. Иначе правихме сладолед с него, разкошен стана.

# 980
За детето исках да направя сладолед. Не за мен.
А гледам много жаби в темата... Joy

# 981
Е, на тях вероятно им е по вкуса, аз само като погледна кутийката в магазина, и ми скача захарта 😁

# 982
Скача, ама кондензирано мляко и кокос като смесиш, стават чудни бонбони баунти или Рафаело. Гарнираш с ядки или шоколад...за нула време ги омитам....

# 983
  • Перник
Като ви е сладко, оставете го на мен кондензираното мляко Wink Обожавам го, мога да си го ям директно с лъжицата от кутийката Yum

# 984
  • София
И аз направих сладолед - 2 кутиики сметана и 1 кондензирано мляко. Бая сладко стана, но не се оплаквам. Сложих и какао и филирани бадеми и стана супер. Това лято не мисля да купувам друга сладолед за вкъщи, а да си правя. А на децата във формички. Simple Smile

# 985
Извинявам се, ако сте коментирали, но в нашия магазин от няколко седмици не намирам любимия ми сапун- зелен с маслина.В краен случай ползвах и жълтия, синия не ми харесваше.Защо ли не се запасих ?
При предното ходене малката си взе някаква детска книжка с котенца-2,99 лв., много беше занимателна-поне два дни лепи стикери, оцветяваше.Видях, че има и други-с превозни средства/те били за момчета:)/, можe и други да е имало.Подходящи са за 4-5-6 годишни.

# 986
Скача, ама кондензирано мляко и кокос като смесиш, стават чудни бонбони баунти или Рафаело. Гарнираш с ядки или шоколад...за нула време ги омитам....
Ако знаеш какви Рафаело стават със сметана, бял шоколад, кокос и смлени бишкоти.....   Crazy

# 987
Дайте рецепта за Рафаело .

# 988
Аз предлагам в началото на следващата  тема и един набор от рецепти с лидълски продукти. Ще  е супер. Сега изпуснах края кое как беше.Има много ценни рецепти в темите , а са попиляни безразборно. Наскоро ми трябваше една техника на приготвяне на  продукт , и ме беше срам да питам. Защото е обсъждано. А и уж за стоките е темата. Но ние с тези стоки , хранителните , правим комбинации.
Да не е съвсем спам - колко вида са замразените зеленчуци за супа ? Досега купувах едни с карфиол , онзи ден съм купила по инерция , като го отворих да изсипя , и оп- картофи и грах Flushed
Сезонно ли е , или има наличие и от двата вида целогодишно. У нас много се тачеха тези супи- бъзро и вкусно , особено като добавя и лидълската сметана вместо застройка.

# 989
Това едното да не е смес за руска салата, Тайс?

Общи условия

Активация на акаунт