Имаме детско легло Lorelli Trend Plus. Много съм доволна от него, но дойде време, в което трябва да махнем кошарата и да минем към юношеското легло. Започнахме да търсим матрак и се оказа, че само производителят на леглото произвежда такъв матрак с нестандартни размери. Нямам нищо против това, но не мога и да намеря чаршафи за матрачето (161/62/14 см). Та се запитах, аз ли не мога да ползвам Гугъл както трябва, или наистина няма чаршафи за този матрак? Ако поръчам чаршафи, с размер най-близък до матрака, ще мога да го намотая близо 2 пъти по ширина, защото той идва някак си дълъг и тънък.
За това моля тези, които имат такова легло и са се сблъсквали със същия проблем, да споделят как са го разрешили. Има ли наистина фабрични чаршафчета или са ги ушили по поръчка?
Честно казано не съм обръщала внимание до сега. Иначе ние не купувахме дъски, за да направим преграда против падане, просто ползвахме късата дъска, която служи за основа на кошарата (долу в ляво на снимката, която си качила). Абе като цяло стана голямо побългаряване