The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Чета, че някои продукти ги поръчвате в шишенца от 100 мл. Гледам и не виждам възможност да избера, дали продукта да бъде в по-голяма разфасовка. Всичко ми излиза по 30 мл.

# 166
Чета, че някои продукти ги поръчвате в шишенца от 100 мл. Гледам и не виждам възможност да избера, дали продукта да бъде в по-голяма разфасовка. Всичко ми излиза по 30 мл.
Ето, например този продукт има възможност за поръчване във вариант 30 и 100мл: https://theordinary.com/product/rdn-natural-moisturizing-factors-ha-100ml.

# 167
Само NMF съществува в опаковка от 100 мл, всичко друго е по 30.

Niacinamide ползвам редовно от няколко месеца, но нито черни точки, нито пъпки ми се появиха.

# 168
Има ли някой на който от ниациамида да получава пъпки и черни точки или само на мен ми действа зле? Това беше един от първите продукти, които си поръчах от марката. Ползвах го известно време, но ми излязоха черни точки и го спрях. Наскоро го намерих и реших отново да се мацна. И сега ми избиха малки гнойни пъпки. Незнам дали е преходен етап и дали си заслужава или директно да се откажа да го ползвам.
На сайта на ТО има и други подобни отзиви за ниацинамида. Отговорът на екипа, обслужващ клиентите е, че както при повечето продукти с активна съставка във висока концентрация, може да има реакция на чувствителност или период на привикване. Въпрос на личен избор е дали човек да пробва по-дълго, за да види дали си струва ползването на даден продукт. Трябва и да се изключи комбинирането с конфликтни съставки, в случая витамин С като аскорбинова киселина.

# 169
.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 07:52 от Анонимен

# 170
  • Варна
Не мога да не се включа, когато стане въпрос за Ниацинамид. Контролира перфектно омазняването на кожата ми и ме е яд, че свърши, а нямам нужда от други продукти на ТО, за да се възползвам от безплатната доставка. На есен ще се комбинирам с приятелка и ще поръчам пак- поне 2 броя. Сега сутрин си се будя с мазно чело:(
Обожавам и алфа липоевата, а тя върви ааадски бавно. Харесвам продуктите и ще ги ползвам и за напред!

# 171
Привет лейдис,

вчера разбрах за марката, вече изгледах няколко клипчета в ютуб, прочетох двете теми и напълних кошницата в бютибай  Crazy

На 32 съм, с комбинирана кожа. Целя заглаждане на гневната бръчка, бръчките по челото и мимически на очите. Също така ще боря и назолабиалните да не се активират. Имам и пори, които не са особено големи, но често се появяват черни точки, въпреки че редовно почиствам с ултразвукова шпатула. Лунички също имам, но те не ми пречат особено. Просто "чудесна" кожа  Mr. Green
Имам и дермаролер и четка за ексфолиране на скин докторс, ама така си стоят в шкафа.
Намислила съм стъпките така:
Сутрин:
Agireline Solution 10%
EUK 134 0.1%
и за накрая се чудя между двете
High-Spreadability Fluid Primer
или
HA Blur Hyaluronic

Вечер:
отново
Agireline Solution 10%
и се чудя кое да взема
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Alpha Lipoic Acid 5%
Ама това второто не знам дали мога да го ползвам сега през лятото или да изчакам до есента.
И това също искам да го оставя за есента, защото никога не съм позлвала подобни продукти и ме е шубе.
Granactive Retinoid 2%
Околоочния ми е този : LIERAC DIOPTIFATIGUE
А кремчето, което ползвам в момента е това: Lierac Prescription Anti-Redness Fluid

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 11:06 от My All

# 172
  • Русе
За колко време пристигат поръчките от бютибай, чрез кой куриер и къде ги получавам?

# 173
В избраните продукти има антиоксидант - EUK и ретиноид -Granactive Retinoids 2% - два типа продукти, които са съществена част от антиейдж грижата. EUK според мен се нанася по-лесно, ако се смеси с малко от крема преди нанасяне - не се усеща така мазен както при самостоятелно нанасяне. 2% ретиноид е също добър избор за начинаещи с този тип продукти. Освен това той позволява и ползването, не едновременно, с някакъв лек ексфолиращ продукт като Lactic acid 5%. Алфалипоевата киселина също може да се ползва като продукт, който комбинира функциите на антиоксидант и ексфолиатор. Спокойно каже да се редува с ретиноида като част от грижата вечер - два пъти седмично.
С аргирелина, праймъра и блър-а нямам опит.
Привет лейдис,

вчера разбрах за марката, вече изгледах няколко клипчета в ютуб, прочетох двете теми и напълних кошницата в бютибай  Crazy

На 32 съм, с комбинирана кожа. Целя заглаждане на гневната бръчка, бръчките по челото и мимически на очите. Също така ще боря и назолабиалните да не се активират. Имам и пори, които не са особено големи, но често се появяват черни точки, въпреки че редовно почиствам с ултразвукова шпатула. Лунички също имам, но те не ми пречат особено. Просто "чудесна" кожа  Mr. Green
Имам и дермаролер и четка за ексфолиране на скин докторс, ама така си стоят в шкафа.
Намислила съм стъпките така:
Сутрин:
Agireline Solution 10%
EUK 134 0.1%
и за накрая се чудя между двете
High-Spreadability Fluid Primer
или
HA Blur Hyaluronic

Вечер:
отново
Agireline Solution 10%
и се чудя кое да взема
Niacinamide 10% + Zinc 1%
Alpha Lipoic Acid 5%
Ама това второто не знам дали мога да го ползвам сега през лятото или да изчакам до есента.
И това също искам да го оставя за есента, защото никога не съм позлвала подобни продукти и ме е шубе.
Granactive Retinoid 2%
Околоочния ми е този : LIERAC DIOPTIFATIGUE
А кремчето, което ползвам в момента е това: Lierac Prescription Anti-Redness Fluid

# 174
Agireline Solution 10% ползвам вече 3 или 4 опаковка и съм доволна. Боря същите видове бръчици.

EUK - ми е трета опаковка.

Granactive Retinoids 2% е доста безобиден и е добър за начало. Аз го ползвам само около очите, но след три поредни вечери усещам, че съм прекалила, кожата се зачервява, но по принцип горния клепач ми е атопичен. Почивам една- две вечери и пак. Вероятно, ако сложа един Сквалан отгоре няма да имам този проблем, но засега съм избрала да го ползвам така.

High-Spreadability Fluid Primer ползвам рядко, защото не се гримирам всеки ден, но определено е добър, като се има предвид, че подобни продукти не понасям. Този не ме дразни, както и праймъра на Шанел.

Niacinamide 10% + Zinc 1% няма смисъл от него вечер. Той е ефикасен през деня.

Alpha Lipoic Acid 5%  е чудесен продукт, но е желателно да се ползва, както упътват в официалния сайт.  Peace

# 175
  • гр.Видин
Аз писах в сайта за програма /като писах какво имам/ и Niacinamide 10% + Zinc ми го препоръчаха вечер.

# 176
Много ви благодаря за насоките  Hug
Значи ще имам нужда от всичките неща май май.
А нещо друго да препоръчате или това е достатъчно за проба и първа поръчка  newsm78

# 177
Здравейте, оставила съм отворена
Alpha Lipoic Acid, дали все още е годна?

# 178
Писах преди време, че получавам реакция от Ниацинамид-а, благодаря на момичетата за насоките къде да чета! Та да ъпдейтна - продължих мазането, като гледам да нанасям веднага след душ. Нямам зачервяване вече, но и никаква регулация на омазняването... все същата работа, ще го доизмажа де.

# 179
Здравейте,

как туширате лъсването след EUK? Слагам 3 малки капчици за цяло лице +шия, но след това какъвто и матиращ крем да сложа, лъщенето пак избива Bowtie
А чета добри отзиви за продукта и ми се иска да си го използвам.
Ако сложа 2 капки пък, не ги усещам  Flushed
Може би така трябва да пробвам  Ill

Общи условия

Активация на акаунт