The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 676
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Привет. За първи път ще ползвам продукти на марката и поръчах :

Marine Hyaluronics 
Niacinamide 10% + Zinc 1% 
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Retinol 0.2% in Squalane
High-Spreadability Fluid Primer
В момента ползвам само  Glycolic lycolic Fix Liquid Glow  на Nip + Fab. 6÷ е той. Ползвам вечер само. Чудя се, дали някой продукти не могат да се комбинират. Планирам Вит Ц вечер, Найсинамайда сутрин, а праймъра - денем реално . Само с Марийн Хиалороникс се чудя как да ползвам.. Ретинола също - да изчакам есента май.. Иначе другите - по 5-7 дена поетапно да вкарам.. Мнения? БЛАГОДАРЯ!

# 181
От изброените само ниацинамида не трябва да се ползва с Вит. Ц. Всякакви други комбинации са позволени. Хиалурона може да го ползваш по всяко време. Тук можеш да прочетеш за подробно за всеки продукт:
https://theordinary.com/regimenguide

# 182
Marine hyaluronics е серум на водна основа, което означава, че е най-добре да се ползва преди тези, в които има някакви масла или др. емолиенти. Ползвам хидратиращ тоник с хиалуронова киселина, който е с консистенция, близка до тази  на серум и той е обикновено първи или втори продукт - след buffet + copper. Не съм сигурна само дали ще се съчетае с витамин С серума, който за мен беше труден за комбиниране с други продукти. И аз ползвах този вариант на Вит. С вечер, редувайки с ретиноид, защото иначе е мазен и не попива добре.
От няколкото варианта на вит. с серум (LAA), които съм ползвала, засега най-доволна съм от този на Garden of Wisdom (GoW)  - 23% е, комбиниран е с ферулова киселина, с помпичка, което предпазва от бързо окисляване, нанася се безпроблемно в комбинация с други продукти и е само 10 лири. Victoria health започнаха да предлагат продуктите на тази американска инди марка отскоро.

Привет. За първи път ще ползвам продукти на марката и поръчах :

Marine Hyaluronics 
Niacinamide 10% + Zinc 1% 
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Retinol 0.2% in Squalane
High-Spreadability Fluid Primer
В момента ползвам само  Glycolic lycolic Fix Liquid Glow  на Nip + Fab. 6÷ е той. Ползвам вечер само. Чудя се, дали някой продукти не могат да се комбинират. Планирам Вит Ц вечер, Найсинамайда сутрин, а праймъра - денем реално . Само с Марийн Хиалороникс се чудя как да ползвам.. Ретинола също - да изчакам есента май.. Иначе другите - по 5-7 дена поетапно да вкарам.. Мнения? БЛАГОДАРЯ!

# 183
Ооо, и аз се сдобих с GoW вит. Ц 23% с ферулова киселина и много се радвам за положителния отзив. Довършвам си МАР на ТО и започвам него. Смятам да добавям и вит. Е, защото четох че комбинация от трите засилва действието. А ползвала ли си другите продукти на GoW, които са конкуренция на ТО?

# 184
Raduni, не съм ползвала друг продукт на GoW, защото съм доволна от другите продукти на ТО. Видях видео на Надин Баго, която препоръчваше този аерум много ентусиазирано и го поръчах. Вит. Е не съм решила да добавям, защото е доста тежък и лепкав.
Ооо, и аз се сдобих с GoW вит. Ц 23% с ферулова киселина и много се радвам за положителния отзив. Довършвам си МАР на ТО и започвам него. Смятам да добавям и вит. Е, защото четох че комбинация от трите засилва действието. А ползвала ли си другите продукти на GoW, които са конкуренция на ТО?

# 185
  • Berlin
Много offtopic. Найсинамайда няма да казвам как го прочетох. 😆

# 186
Аз пак с ниацинамида Simple Smile Спряха да ми избиват пъпчици и черни точки и дори май виждам някакъв ефект - кожата е по матирана и не знам дали си въобразявам, но порите ми се посвиха. Но ... въобще не е добра основа за грим. В момента ползвам само CC кремове (имам няколко марки). Нито един не мога да нанеса равномерно, получава се ужасен “кир ефект”. Някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил?

# 187
Аз откакто не ползвам кремообразна бяла козметика, кир ефект нямам никога.

Някой има ли впечатления от Amino Acids + B5? Сега го поръчах заедно с Density Stimuly на Stemm и Аргилерин. От първото ми е втора опаковка и освен че наистина ми се сгъсти косата, мажа го пинякога по веждите и изникнаха косъмчета там, където имаше дупки. А без аргилерин не мога да живея. Все се каня да поръчам няколко, че да не вземе да изчезне.

# 188
Chek Please, грима го нанасяш директно след серумите ли?
Аз открих, че ако нанеса пласт дневен крем нещата се оправят, но пък малко ми отежнява кожата и тази стъпка Sad
И аз днес поръчах  Amino Acids+B5. Май е съвсем нов продукт и много малко информация намерих за него. Но ако някой е успял вече да го пробва, ще ми е интересно да чуя мнение.

# 189
Директно след серумите или върху база.
В сайта на ТО има ревюта под продукта, също и в блогове и ютюб.

# 190
  • София
Marine hyaluronics е серум на водна основа, което означава, че е най-добре да се ползва преди тези, в които има някакви масла или др. емолиенти. Ползвам хидратиращ тоник с хиалуронова киселина, който е с консистенция, близка до тази  на серум и той е обикновено първи или втори продукт - след buffet + copper. Не съм сигурна само дали ще се съчетае с витамин С серума, който за мен беше труден за комбиниране с други продукти. И аз ползвах този вариант на Вит. С вечер, редувайки с ретиноид, защото иначе е мазен и не попива добре.
От няколкото варианта на вит. с серум (LAA), които съм ползвала, засега най-доволна съм от този на Garden of Wisdom (GoW)  - 23% е, комбиниран е с ферулова киселина, с помпичка, което предпазва от бързо окисляване, нанася се безпроблемно в комбинация с други продукти и е само 10 лири. Victoria health започнаха да предлагат продуктите на тази американска инди марка отскоро.

Може ли да те помоля да споделиш откъде поръчваш вит.C серума на GoW и как си го включила в грижата си за кожата: кога го нанасяш, с какви продукти го комбинираш, последователност?

# 191

Може ли да те помоля да споделиш откъде поръчваш вит.C серума на GoW и как си го включила в грижата си за кожата: кога го нанасяш, с какви продукти го комбинираш, последователност?
Поръчах витамин С серума на GoW от victoriahealth.com. Ползвам сутрин след измиване на лицето, изчаквам няколко минути и нанасям хидратиращ тоник (Klairs supple preparation toner / Isntree hyaluronic acid toner) - CeraVe лосион - слънцезащита.

# 192
Само на бързо да вметна - Поръчано на 5.08, Пратено на 6.08 и на 15 .08 получено по БГ пощи Варна /beauty bay/

# 193
Аз поръчах в неделя вечерта и днес са го донесли в къщи. ☺

# 194
Аз поръчах в неделя вечерта и днес са го донесли в къщи. ☺

За Три дни?! Това от Бюти Бей ли пак?

Общи условия

Активация на акаунт