The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 737
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Това е странно, да не би да са с Рапидо? Спиди би трябвало да знаят какво се случва, защото те ги купиха преди време.
Или на куриерът не му се е занимавало.

Днес по телефона им продиктувах номера за проследяване, търсеха и по телефонен номер, не откриха пратка при тях.
Директно от сайтa на Deciem ли поръчахте? Би трябвало дави изпратят мейл с номер на товарителницата за проследяване на пратката. Поне с  мен така процедираха.
Поръчвала съм и от Бюти бей, там няма проследяване и си чакаш без да знаеш с кой куриер ще пристигне, че и кога.
Да, директно от сайта е това.

# 466
  • На брега на реката
Геопост е собственост на Спиди. Ако те не знаят къде е пратката, то кой друг?

# 467
Геопост е собственост на Спиди. Ако те не знаят къде е пратката, то кой друг?
Мерси, утре ще ходя до офис да се разправям, че докато си чакам да не вземат да я върнат.

Редакция 04.12.2018: Взех си пратката. Защо нямам обаждане или смс, никой не каза, телефонът ми го има на пакета. Десием дават номер започващ с 3, който се проследява в сайта на DPD UK, обаче в Спиди пред този номер се слагат цифри пред него. Вижда се в сайта на DPD UK в страницата за проследяване.
Това е от мейла на Десием:

Това е след въвеждане на горния номер в страницата за проследяване:

Не съм имала проблем до сега, май преди време даже с бг пощи доставяха, всичко съм получавала в срок. Това ако не го бях проследявала така щеше да си остане и сигурно щеше да се върне. Беше със статус за получаване от офис.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 14:07 от gevestra

# 468
Сори за новия пост, но от телефон не виждам опция редактирай.
Сапонините, които получих сега нямат общо с тези, които съм ползвала преди години. Напомнят по аромат и консистенция на измиващите балсами на Grow Gorgeous. Разоарована съм, защото много харесвах старата формула, не пазя стара опаковка за да сравня състав обаче, но разликата е очевидна.

# 469
Да се оплача, моята пратка от 30.11 стои в Унгария, никакво раздвижване. Sad
Пише, че трябва да бъде доставен в четвъртък. Да видим Thinking

Някой с подобен проблем?

# 470
  • София
Моята пратка по тракинг номера на DECIEM на 30.11.-13:01 часа е при Спиди. Днес сме 05.12. не само, че не ми е доставена, ами и от Спиди не я намират. За първи път поръчвам, ако знаех, че ще си имам взимане-даване с тази куриерска фирма, щях да я насоча към английски адрес. Нищо това ще ми е за урок.

https://www.dpd.co.uk/apps/tracking/?parcel=15503985278642

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 17:22 от Jeni_E

# 471
gevestra, след 24 часа постът не може да се редактира. Но е хубаво, че си получила пратката. Тази година не поръчах SS, имам от миналогодишните - мирише на нещо средно между бирена мая и мая за хляб.

Speedy очевидно имат проблем с проследяването/доставките.

# 472
мирише на нещо средно между бирена мая и мая за хляб.

Да, точно, както и по-тъмни са старите и не са еднородна смес. Новите са точно като старите им балсами за измиване, когато Гроу Горджъс беше техен бранд - светла еднородна смес с лек перлен блясък, по-редки от старите и оставят някакъв филм. Не вярвам, че могат да се ползват като маска. Аз обаче имам сапунени ядки на прах и касия и явно ще смесвам.

Speedy очевидно имат проблем с проследяването/доставките.

Това е така, тяхната система беше разделила моята пратка на 2, момчето в офиса си игра 15 мин докато обработи и ми я предаде. Отворих още там кашона да видим дали разделянето е от подателя, но не беше.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 18:05 от gevestra

# 473
Момичета, здравейте!
Ще поръчвам за първи път и съм решила да взема Granactive Retinoid 2% Emulsion и Glycolic Acid 7%.
След цялата информация, която изчетох обаче, малко взех, че се обърках какво с какво мога да комбинирам и как. Препоръчайте ми какво още да добавя към поръчката. Четох за Vitamin C Suspension 30% in Silicone, какви са ви мненията за него? Мисля също за Caffeine Solution 5% + EGCG, тъй като всяка сутрин се събуждам подута по очите... Посъветвайте ме!  Имам комбинирана кожа с леко хормонално акне. Благодаря ви предварително за помощта. Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:00 от zoeontherun

# 474
Получих си днес пратката. Точно както пишеше в сайта на DPD.

zoeontherun, Caffeine Solution 5% + EGCG вероятно ще ти помогне, ако проблема е само козметичен. Аз лично го харесвам, прояснява тази област чудесно.

# 475
zoeontherun, Caffeine Solution 5% + EGCG вероятно ще ти помогне, ако проблема е само козметичен. Аз лично го харесвам, прояснява тази област чудесно.

Благодаря за мнението, goddess, мисля да го пробвам. Кръговете ми под очите са главно от недоспиване, дано малко този серум да помогне.

Имам и друг въпрос - как да съчетая Granactive Retinoid 2% Emulsion и Glycolic Acid 7%? Редувам ги - една вечер едното, другата вечер другото? Или има някаква друга схема?

# 476
zoeontherun, в сайта на ТО са направили даже по-добро от преди указание кое как и кога, може да ти послужи ако решиш да купуваш други продукти:
https://theordinary.com/regimenguide
Ако решиш да пробваш нещо от Ниод например, там в раздела DIRECTIONS на всеки продукт пише дали преди/след кое и кога се ползва.

В конкретния случай: вечер след измиване първо тоника с гликолова к-на и после ретиноловия серум

# 477
  • Русе
Гликоловата к-на на Ординари същата ли е като продаваната в България Глико-А?

# 478
Здравейте, за справяне с пигментни петна над горната устна и отстрани под скулите (те по-скоро са петна от пъпки), какви бихте препоръчали от марката?

# 479
Нов антиоксидант, който задължително ще пробвам при следващата ми поръчка, след Нова година.
https://theordinary.com/product/rdn-pycnogenol-5pct-15ml?redir=1  Погледнете количеството и цената преди да поръчате, 15мл е.
Някак свикнах с употребата на антиоксиданти и не оставам без тях, а и кожата ми се чувства добре с тях.

Общи условия

Активация на акаунт