The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Киселините, ао се нанасят на цялото лице една след друга, могат да раздразнят кожата. Ако става въпрос за ползване на салицилова киселина само за третиране на комедони на ограничени участъци, вероятно не би трябвало да е проблем. Зависи от чувствителността на съответната кожа.
Здравейте. На друго място прочетох, че не трябва да се смесват или използват заедно salycilic acid и glycolic acid. Редувам си продуктите и в едната от вечерите първо използвам гликоловия тоник, и след около половин час мажа със салицилова киселина. Нямам реакция или раздразнение. Вярно ли е това, и ако да да спра ли да ги използвам така въпреки липсата на раздразнение?

# 451
Нанасям салициловата киселина върху цялото лице и няма абсолютно никаква реакция.

# 452
Явно кожата е толерантна/привикнала към комбинацията.

# 453
Lady Stardust,
и аз имах такава реакция към ниацинамида. Даже го бях зарязала за месеци. После отново го пробвах и отново ми избиха пъпки и черни точки, но отшумяха и сега е един от любимите ми продукти.

# 454
Някой доволен от ниацинамида, би ли споделил след колко време е видял ефект? Ползвам го от близо месец и кожата ми стана ужасна - пъпки тук там, както и черни точки.

И при мен в началото, около седмица ми излизаха пъпки и порите ми си стояха все големи, но реших да продължа да го ползвам и нещата се подобриха, вече почти месец. Определено порите са се смалили, за черните точки не бих казала,  но ефект виждам. Ти с какво го комбинираш? Може би някоя от съставките в крема/серума, който използваш предизвиква такава реакция.

# 455
Вече слагам само вечер, тък като денем ми идва тежък на лицето. Преди него слагам hyaluronics marine и това е. Не смея да мажа с друго, защото кожата ми е мазна. Мисля, че добре я хидратирам (денем и нощем) и засега в това отношение изглежда прилична.

# 456
  • Пловдив
Искам да ви попитам има ли продукт на ТО,който да помага срещу увисването на кожата на лицето?Мисля,че вече имам нужда от превенция в тази посока.

# 457
Загубата на обем и еластичност и последващото отпускане на кожата са резултат от загубата на колаген и еластин в кожата. Продуктите, които стимулират синтеза на тези вещества, съдържат aha киселини/ретиноиди/витамин С. Продуктовата гама на ТО се състои от серуми, някои от които са формулирани около една от тези съставки в различна концентрация.
Искам да ви попитам има ли продукт на ТО,който да помага срещу увисването на кожата на лицето?Мисля,че вече имам нужда от превенция в тази посока.

# 458
Всяка година намалението е на все по-малко продукти сякаш, първите години сетовете включваха и серумите с меден пептид, сега пък може продуктите индивидуално да се купуват.
Някой попита за хиалуроновата к-на. Добра е, пили сме я с майка ми по 3 месеца, тази се пие по 2 супени лъжици на ден, други техни добавки са по 1, така че не е толкова изгодна по принцип.
Поръчах без да искам photography fluid и после видях, че е 8%, но имам на хиламид подобния продукт в светъл цвят и ще го смесвам, може да го вкарам така в употреба.
Сървайвъл 0 също поръчах, не съм го ползвала до сега а все този с 30СПФ. Ако някой го е ползвал, какъв продукт с филтър слагате след това?

# 459
Survival 0 съм ползвала само вечер, на следващия ден си слагам обичайната слънцезащита, която по принцип ползвам.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 17:20 от Tanya M

# 460
  • пловдив
Здравейте,интересувам се как поръчвате продуктите-директно от сайта или има възможност и от Бг?

# 461
Направо от сйта се правят поръчките. Пратките пристгат от Англия.
Здравейте,интересувам се как поръчвате продуктите-директно от сайта или има възможност и от Бг?

# 462
Получавали ли сте пратки от куриер различен от Спиди? Първата ми пратка от черния петък е със статус неуспешна доставка, нямам нито смс, нито обаждане за нея. Днес говорих със спиди и казаха, че не всички доставки на DPD минават през тях.

# 463
Това е странно, да не би да са с Рапидо? Спиди би трябвало да знаят какво се случва, защото те ги купиха преди време.
Или на куриерът не му се е занимавало.

# 464
  • На брега на реката
Директно от сайтa на Deciem ли поръчахте? Би трябвало дави изпратят мейл с номер на товарителницата за проследяване на пратката. Поне с  мен така процедираха.
Поръчвала съм и от Бюти бей, там няма проследяване и си чакаш без да знаеш с кой куриер ще пристигне, че и кога.

Общи условия

Активация на акаунт