The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 759
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Ниацинамид не мисля, че имаше измежду намалените продукти,  но в бютибей може още да го има на 25 процента.

Lykke, с карта или  PayPal, с наложен платеж не става.

# 436
  • На брега на реката
Изпуснах продуктите в бюти бей, които бях наслагала в кошнуцата. Заспала работа! Току що пуснах от сайта на The Ordinary, два от продуктите са все още налични и намалени.
Поръчах това и идея нямам как ще ги комбинирам после Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
Добър избор си направила, а комбинирането ще е лесно. Аз само бих добавила и някое масло или Amino Acids + B5 за по-добра хидратация. Blush

# 438
  • На брега на реката
Аз имам още три продукта от предната поръчка. Този път исках да изпробвам и други продукти. Имам и ЕУК, марине и алфа липоик. За това ми се вижда мисията невъзможна комбинирането им Blush

# 439
Да, знам че не беше намален, но просто ми свършва и трябва да поръчам. А и като цяло само той ми трябва, всичко друго имам за половин година напред Simple Smile
В Asos също има 20% намаление на всичко, включително продуктите на The Ordinary. Хубавото там е че може да ги поръчаш с някой ново яке или блуза.

# 440
  • София
Момичета, изчетох цялата тема до тук, но колкото чета, по-объркано ми става.... И тъй като трябва да се започне от някъде, да попитам направо, кое мислите , че е най-ефикасно за:
1. Много дълбока хидратация
2. За разширени пори
3. За стягане на контура

Благодаря предварително!

# 441
За да има добра хидратация, е добре да има добра ексфолиация на мъртвите клетки от повърхността на кожата. Бих започнала с някой от серумите с aha киселина - lactic 5% или 10%. ТО нямат в продуктовата гама хидратиращ тоник, който да се слага преди крем, но много добри отзиви има за хидратиращия ефект от серума amino acids, а също и за marine hyaluronics (аз разчитам на серума subq   от серията hylamide и корейски хидратиращ тоник).
За широките пори вероятно някой друг ще препоръча продукт, от който е доволен. Мисля, че ниацинамидът с цинк е препоръчван продукт.
За стягане на контура е май по-скоро невъзможно да се постигне ефект само с козметика. Ретиноловите продукти, предполагам, че поне биха забавили значително процеса на допълнителна загуба на отчетлив контур.

Момичета, изчетох цялата тема до тук, но колкото чета, по-объркано ми става.... И тъй като трябва да се започне от някъде, да попитам направо, кое мислите , че е най-ефикасно за:
1. Много дълбока хидратация
2. За разширени пори
3. За стягане на контура

Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 12:43 от elenora

# 442
Някой доволен от ниацинамида, би ли споделил след колко време е видял ефект? Ползвам го от близо месец и кожата ми стана ужасна - пъпки тук там, както и черни точки.

# 443
  • София
Elenora, благодаря!!!

# 444
  • На брега на реката
В рамките на седмица започнах да забелязвам ефекта. Дори се снимах всяка седмица, за да следя ефекта. Но си взех и козметика за черни точки и широки пори на Нютроджина. Дали от комбинацията и с другите продукти, но кожата ми се озари, порите се свиха, черни релефни точки вече нямам. За мен добрата хидратация също играе съществена роля. Тук таме запушените пори изчиствам лесно механично. Преди ми беше трудно и го отдавам на лошата хидратация и смесено мазно-сухата ми кожа.

# 445
Преди са почна с ниацинамида, кожата ми беше чиста ( и аз ползвам козметика срещу черни точки) и гладка. Сега е трагедия. Ще се помъча още малко и го зарязвам. Може просто да не е моят продукт.

# 446
  • На брега на реката
Съвсем възможно е. Аз направих реакция към аргирелин, ако така се произнася на български. А имаше страхотни отзиви за него.

# 447
Lady stardust, срещу черни точки помага третиране с bha киселина. От ТО това е серумът salycilic acid.  Тази киселина е мастноразтворима и съответно помага точно при третиране на запушени пори.
Някой доволен от ниацинамида, би ли споделил след колко време е видял ефект? Ползвам го от близо месец и кожата ми стана ужасна - пъпки тук там, както и черни точки.

# 448
Благодаря, ще го пробвам. Аз всъщност исках да боря пигментно петно с ниацинамид, както и да намаля порите. Не, че и черни точки не ми се намираха, но тях успешно минимизирах с маслено измиване и разни кремове.

# 449
Здравейте. На друго място прочетох, че не трябва да се смесват или използват заедно salycilic acid и glycolic acid. Редувам си продуктите и в едната от вечерите първо използвам гликоловия тоник, и след около половин час мажа със салицилова киселина. Нямам реакция или раздразнение. Вярно ли е това, и ако да да спра ли да ги използвам така въпреки липсата на раздразнение?

Общи условия

Активация на акаунт