The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Аз оплаквания нямам, миналата година, като че ли имаше голямо поръчване в темата. Но аз нямам нужда от нищо към момента, както и за следващите 6 месеца.
The ant is…, SubQ антиейдж го гледам от известно време, все една цена си държи, като при Децием е по-евтин даже.

# 421
Преди време редовната цена беше около 33 евро и го намалиха за постоянно на около 22 евро. Преди срива на Брандън.

# 422
  • Стара Загора
В момента аз пък се чудя дали да взема SubQ eyes . Все пак е 33 Евро ... а ако не ми пасне Grin

# 423
В момента аз пък се чудя дали да взема SubQ eyes . Все пак е 33 Евро ... а ако не ми пасне Grin

https://www.beautybay.com/p/hylamide/subq-eyes-advanced-serum/

# 424
Аз пък съм много доволна от намалението, защото ми трябваха точно някои неща от намалените. Запасих се с Бъфет (ползвам с медни пептиди, но мисля малко да пробвам обикновения), с ретиноид и млечна киселина Имам поне за половин година напред. Аз си мисля, че може и утре да пуснат други стоки, но по скоро гадая. Миналата година не съм им била клиент и нямам идея как са процедирали. Но като гледам измислените намаления на повечето места, тези са си супер.

# 425
Няма да има повече намаления, това е.
Да, и аз като гледам другите намаления, че масово са по 20 процента, в повечето случаи на определени неща само...

# 426
A понеже брат ми ползва Ниацинамид, а сега му взех освен него и една млечна киселина, как е добре да ги ползва двете?
Да ги редува ли или?

# 427
Почти всичко е sold out, а тези които ме интересуваха да пробвам са вече разпродадени Frowning1

# 428
  • Berlin
Само крем за бръснене остана. Ама ще взема за ММ 2бр. Laughing Докато си избера кафе машинка от другите сайтове, така става. А харесах поне 4-5 неща от намалените, щеше да е хубаво да ги пробвам.

# 429
Добре, че хвърлих око в четвъртък та още имаше налични неща - аз пък съм супер щастлива от поръчката - поръчах си тази ХК за пиене - аз точно за добавките дебнех намаление, поръчах си и този Бъфет, не съм го пробвала досега - но на тази цена нямаше как. Много съм доволна Simple Smile
Поръчах нещо на Ниод - сървайвъл примерно? Ако някой знае какво е? Аз го поръчах на принципа “леле, само 8 евро, а иначе е 23” и понеже не съм пробвала нищо на Ниод - реших, че сега е момента. Другите две три неща, които загледах  бяха свършили

# 430
Survival 0 е силен антиоксидант. Сред съставките му е SOD - superoxide dismutase - ензим, произвеждан от човешкото тяло с мощно антиоксидантно действие. Съставката EUK 134 в серума на ТО имитира действието на този ензим. Освен това Survival 0 съдържа пикногенол, който също има силно антиоксидантно и противовъзпалително действие. Продуктът определено си струва да се пробва.
Добре, че хвърлих око в четвъртък та още имаше налични неща - аз пък съм супер щастлива от поръчката - поръчах си тази ХК за пиене - аз точно за добавките дебнех намаление, поръчах си и този Бъфет, не съм го пробвала досега - но на тази цена нямаше как. Много съм доволна Simple Smile
Поръчах нещо на Ниод - сървайвъл примерно? Ако някой знае какво е? Аз го поръчах на принципа “леле, само 8 евро, а иначе е 23” и понеже не съм пробвала нищо на Ниод - реших, че сега е момента. Другите две три неща, които загледах  бяха свършили

# 431
Поръчах нещо на Ниод - сървайвъл примерно?
Тези трите и аз ги поръчах плюс каквото друго сварих. Grinning

Ето тук всичко за Survival продуктите.
https://niod.com/product/nid-survival-0-30ml

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 12:03 от Анонимен

# 432
С карта ли се плаща само или има и наложен платеж? И кога свършва череният петък, за да поръчам каквото искам, тъй като не е налично вече при тия цени?

# 433
Единствено ме е яд, че не си поръчах ниацинамид, който ми привършва. Но очаквах, че ще има сериозни закъснения с този черен петък. А ми дойде имейл, че пратката ще пристигне на 4.12.

# 434
  • Berlin
3те продукта на The Ordinary са все още налични, ако някой иска да поръчва - Granactive Retinoid 2%, high-spreadability fluid primer, lactic acid 10% + ha.

Общи условия

Активация на акаунт