The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 772
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Млечната киселина може да се нанася и ежедневно, но зависи каква ти е кожата. Аз нанасях 10% + ретиноидната емулсия когато ползвах тези продукти и нямах никакви проблеми, но кожата ми беше смесена и не чувствителна, така че е според-зависи.

За слънцезащитата, няма да ти падне лицето ако не ползваш, но няма да направиш и нищо добро, ако ползваш киселини, а не слагаш слънцезащита поне когато си навън.

# 406
  • София
vesssssrusss, червените перна може и от ЕУК да ти стават. Слагай по по-малко. Препоръката е 2 до 3 капки максимум, защото много жени споделят за зачервявания при по-голямо количество. При мен също се получават, ако прекаля. Лицето ми се зачервява и ми пари на кожата.

# 407
Миоки, благодаря Flowers Hibiscus
А Ниацинамид-а преди млечната се нанася, нали? Изчаквам малко и след това нея?

# 408
Аз бих нанесла първо киселината, да постои 10-15 минути и отгоре ниацинамида или другият вариант е киселината вечер, а ниацина сутрин.

# 409
Здравейте, пристигнаха ми:
1. Granactive Retinoid 2 % Emulsion
2. Hyaluronic Acid 2 %+ B5
3. Latvia Acid 10 %
4. Niacinamide 10% + Zinc 1%
 Бихте ли ми помогнали как да ги комбинирам? И кое да е сутрин, кое вечер ?

Пристигнаха на 9 ден със Спиди.

# 410
Здравейте, пристигнаха ми:
1. Granactive Retinoid 2 % Emulsion
2. Hyaluronic Acid 2 %+ B5
3. Latvia Acid 10 % да не е Lactacid?
4. Niacinamide 10% + Zinc 1%
 Бихте ли ми помогнали как да ги комбинирам? И кое да е сутрин, кое вечер ?

Пристигнаха на 9 ден със Спиди.

Ретиноида само вечер. На другата сутрин слънцезащита.
Lactacid Acid също вечер и не в една и съща вечер с ретиноида. На другата сутрин слънцезащита.

Другите две може и сутрин и вечер.
Аз например винаги слагам първо хиалуроновата киселина и после каквото и да е друго - и сутрин и вечер.
След това сутрин идва ред на Ниацинамида. (И после крем и/или грим.)

Иначе тук можеш да видиш примерни схеми на нанасяне, а ако нещо липсва може и да питаш.
https://theordinary.com/regimenguide

# 411
https://deciem.com/onsale
Черния петък започна

# 412
Смехория пълна е това намаление, как не ги е срам.

# 413
Поръчах аз. Брат ми и майка ми също поискаха да повторят от нещата на ТО. И те останаха доволни.

# 414
Наистина е смехотворно намалението, но да не би да решихте, че не поръчах. Ретиноидът е на добра цена, дори и с доставката.
Между другото https://www.beautybay.com са заредили отново почти всичко. И нещата на Hylamide са намалени.

# 415
Кое е смехотворното? Седемдесетте процента ли?

# 416
Намалението, доколкото видях е на определени продукти и е добро процентно. Мен лично най-много ме вълнува SubQ  към момента, но нито в Бюти бей, нито в Децием е намален. Единствено ме заинтригува хиалуроновата напитка - от 40Е на 10Е... ще мисля. Ако имате и отзиви, би било супер. Simple Smile

# 417
Броят намалени продукти. Изключително много се интересувам от крема за бръснене...
Ред. SubQ го намалиха преди време от 30 на 20 евро. SubQ eyes е около 20 евро в бютибей.

# 418
Всяка година намалението е на малък брой продукти, затова пък голямо.
Аз поръчах почти от всичко налично, от някои продукти по два.

# 419
Напротив, миналата година имаше доста добри комплекти.

Общи условия

Активация на акаунт