The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 716
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, не мога да се ориентирам какви продукти да си поръчам. Бихте ли ми помогнали? Кожата ми е смесена с мазна Т зона и суха в останалата част. В Т зоната имам големи пори, които се запушват лесно и образуват черни точки.

# 526
Като начало Ниацинамид за порите, хубав продукт е.
Може би и салициловата киселина ще е полезна.

# 527
  • Русе
Относно връщането на продукти. Бях поръчала Ординари с Бютибей и бяха сгрешили поръчката ми, пратиха ми Хиалуронова к-на вместо Млечна к-на. Много се ядоксах, защото имах нужда единствено и само от Млечната к-на, но поръчах още неща, за да достигна сумата за безплатна поръчка. Накрая не получех млечната к-на. Писах им, че искам да върна Хиалуроновата к-на и да си получа Млечната к-на. Писаха, че не можело да се връща, върнаха ми парите за млечната к-на. Естествено въобще не бях отваряла шишенцето, защото видях, че са сгрешили поръчката. Аз определено не останах доволна.

# 528
От какво точно не си останала доволна?
Сбъркана поръчка? Случва се, действително е неприятно, но се случва. Това какво си искала всъщност и кои неща са били само пълнеж - няма отношение. Постъпили са коректно - оставили са ти продукта и са ти върнали парите. За какво да връщаш сгрешения продукт? За да го бракуват ли?
На всичко отгоре е и супер използваем. Имаш едни върнати 6.53 евро, поръчваш си с тях млечната и всички са доволни.

Да, наистина е неприятно, че ще чакаш сега - но ти щеше да чакаш и с твоето решение на ситуацията. С тяхното решение обаче си с един безплатен продукт отгоре и не са те разкарвали до куриера да носиш млечната - това е единствената разлика, и тя е в твоя полза. Smiley

Аз от тях лично съм недоволна, защото им отне векове да ми изпратят поръчката и не им работеше тракингът.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:04 от bambinnah

# 529
  • Русе
Недоволна съм, защото ми изпращат продукт, от който нямам нужда, а трябва да плащам доставката на млечната к-на.

# 530
Коментарът ти няма отношение към темата, а към сайта бютибей.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 11:53 от Анонимен

# 531
Правилно, коригирам се веднага:

Използвах три пъти AHA+BHA пилинга. Веднъж за 2 мин, веднъж за 3, веднъж за 5. Освен силно изсушаване ефект не виждам :/
Доволно си ми излизат нови пъпчици (на стресова основа са). Цялата ми брадичка е в тъмни петънца заради това и имам чувството, че нищо не помага. Ползвам си витамин Ц (2 пъти седмично само, май ще засиля), ползвам азелаиновата, тцъ. Някакъв коментар?

# 532
Ниацинамид? Или да намалиш витамин С?

# 533
Относно връщането на продукти. Бях поръчала Ординари с Бютибей и бяха сгрешили поръчката ми, пратиха ми Хиалуронова к-на вместо Млечна к-на. Много се ядоксах, защото имах нужда единствено и само от Млечната к-на, но поръчах още неща, за да достигна сумата за безплатна поръчка. Накрая не получех млечната к-на. Писах им, че искам да върна Хиалуроновата к-на и да си получа Млечната к-на. Писаха, че не можело да се връща, върнаха ми парите за млечната к-на. Естествено въобще не бях отваряла шишенцето, защото видях, че са сгрешили поръчката. Аз определено не останах доволна.
Връщането важи за официалния сайт, не за бютибей...
Останалото вече bambinnah го е написала.

Здравейте, не мога да се ориентирам какви продукти да си поръчам. Бихте ли ми помогнали? Кожата ми е смесена с мазна Т зона и суха в останалата част. В Т зоната имам големи пори, които се запушват лесно и образуват черни точки.
Азелаиновата киселина е добър продукт за изчистване на порите, в комбинация с останалите, които вече са ти препоръчали.

# 534
  • София /Сухата река/
Здравейте,вчера и днес се опитвам да направя поръчка, но не мога.Пълня кошницата, пиша си адреса и до там. Имате ли представа, защо така се получава 😏😏😏

# 535
От кой сайт не можеш да поръчаш?

# 536
  • София /Сухата река/
От Deciem

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 14:44 от maminkata

# 537
Изтрий бисквитките и опитай пак.

# 538
  • софия
Здравейте,вчера и днес се опитвам да направя поръчка, но не мога.Пълня кошницата, пиша си адреса и до там. Имате ли представа, защо така се получава 😏😏😏

Аз поръчах сутринта

# 539
Здравейте , може ли съвет дали правилно според вас съм ги подредила при използването им .На 37 год. с  кожа смесена, с широки пори на бузите и брадичката , но зимата повече клоняща към суха, с мимически бръчки между веждите, капиляри  и лятото с по- силно изразени пигментни петна.Целта ми е най-вече мимическите бръчки
Сутрин

1.Argireline Solution 10%
2.Hyaluronic Acid 2% + B5
3.Buffet
4.Vitamin C Suspension 23%+ HA Spheres 2%
5.Natural Moisturizing Factors + HA

Вечер:
1.Argireline Solution 10%
2.Niacinamide 10% + Zinc 1%
3.Buffet
4.Natural Moisturizing Factors + HA

Общи условия