The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 665
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
здравейте, нова съм в темата ще поръчвам за първи път и искам да питам има ли ограничение в паричната стойност(има ли шанс да бъдат спрени на митница)...даже незнам от къде ги доствят всякаква помощ ще ми е от полза благодаря.Ще поръчвам от саита на deciem
Не , няма опасност да бъдат спрени на митница UK  все още е в ЕС .Поръчвай смело Simple SmileSmile
благодарности, още днес ще поръчам Kissing Heart

# 151
  • Берлин
По препоръка на съфорумка прехвърлям въпроса си,където му е мястото.
40+ със смесена към мазна кожа,склонна към акне и пигментни петна (без бръчки)-искам добър серум за нощна грижа и хидратация. Дали този продукт е добре за мен? Приемам съвети
https://theordinary.com/product/rdn-hyaluronic-acid-2pct-b5-30ml … a9689dd847bb363fe

Благодаря

# 152
Добър е, но не и самостоятелно за тези цели. Вземи и някакво масло за след него, например марула или роуз хийп. И някоя киселина поне още.😊

# 153
На мен маслото от шипка много бързо ми граняса. В сравнение с това от iherb, което дълго време си беше читаво.
Марулата си е добре.
Като тегля чертата - за мен единствените продукти, които ми вършат работа са вит. С на прах и ФДТ серума, който ми е идеален като цвят.
Всички други продукти са добри, но трябва специално планиране за използваенто им, което ме натоварва допълнително и се отказвам. Наслагването на 2-3 и повече продукта накрая пак води до същата цена на крем или серум, които ги има събрани в едни продукт на други фирми и са по-лесни за прилагане.

# 154
Аз не виждам как на цената на три серума ще си купя читав крем, който на всичкото отгоре ще има една мъничка част активни съставки. Особено като става дума за съставки като матриксил, ЕУК, че и кофеин. Отделно и маслата за доста хубави за тази цена. Но пазар широк и всеки си купува и ползва каквото иска.

# 155
  • Пловдив
Аз пък се чудя дали на тези цени,въпросните активни съставки,са качествени.Лично аз пробвах хиалуроновата киселина с вит.Б,но в сравнение с другите хиалуронови серуми,които съм ползвала тази изобщо не ми хареса,да не кажа,че няма база за сравнение.Каква полза от ниската цена на даден продукт ако липсва резултат?Същата работа и с Арджилерина-абсолютно никакъв ефект.Чудя се дали да опитам Матриксил примерно или да приключвам с експериментите с Ординари.

# 156
Не знам какви точно резултати очаквате и след колко време решавате, че няма ефект. В повечето случаи продуктите са с моно състав и не са за самостоятелно ползване.
Аз съм много доволна от киселините, ресвератола както и ретиноидната емулсия. Маслата им също мисля, че са доста добри.
Добри са им съставките, просто не са вълшебни и в ползвани самостоятелно, няма как да имат силно забележим ефект.
Цените на съставките не са толкова високи, че да е съмнителна цената на продуктите, просто формулировката им е семпла.

# 157
  • Пловдив

Цените на съставките не са толкова високи, че да е съмнителна цената на продуктите, просто формулировката им е семпла.

И аз това казвам,цените са ниски,но съответно и качеството също не е нещо особено.

# 158
  • София
Не е същото - формулировката е семпла  означава, че няма 20 съставки, а една основна. Коетто не значи лошо качество.
Ако не се доверявате на продуктите, просто не купувайте повече. Аз предпочитам да комбинирам няколко ясни съставки както и когато реша, според нуждите на кожата в момента. Затова си купувам Ординери и други подобни  марки.

# 159
Точно така. Семпло, значи без излишен пълнеж и един куп активни съставки в минимални количества. Ясно е, че не може всичко да се хареса на всеки. И аз имам продукти "греда", но и прилично количество добри попадения, така че в никакъв случай не бих казала, че продуктите са лоши или ниско качество. Просто не са мулти-функционални, но аз и не търся такива, напротив, точно моно-продуктите са моят таргет и съответно, съм съобразила очакванията си с това. Да не говорим, че повечето "нови" активни съставки като пептиди например, са ефективни на теория, но не са доказани с клинични изследвания, така че не гарантират резултати.

# 160
  • Русе
На каква стойност трябваше да ми е поръчката, за да имам безплатна доставка?

# 161

И аз това казвам,цените са ниски,но съответно и качеството също не е нещо особено.

Абсолютно никъде няма проучване, което да доказва връзка между качество и цена. Ни-къ-де.
Не се връзвайте. Масово потребителката се хвърля на продукти с напомпани цени, щото нали качеството струвало скъпо. Глупости на търкалета. Първо, любимите "медицински марки" като Виши, Авен, Биодерма си позволяват най-редовно да правят по 30% намаление, това какво говори? На мен ми говори за много як марджин, което е супер за всички по веригата, ама хич не е супер за потребителките. И хич не ме кефи.
Или новия прехвален флуид на Виши - написали някаква си бифида там (на шесто място, не че нещо, но съм ползвала корейска есенция с бифида и тоник с бифида на сигурно една шеста от цената), ама тва че има 3-4 вида от лошия алкохол и всичко останало е пълнеж (силикончета - затова и се нанася доста по-приятно от нещата на ТО, но... приоритети, нали), кой го гледа. Направо ще се подмладим! Но нали е Виши, скъпо е, медицинско е, качествено е значи!
Четене и интересуване му е майката. Разбирам, че не всеки може и иска да прекара 2-3 часа в рисърч, обаче поне четете хората, които го прекарват това време. Ако и това ви натоварва, купувайте си голи претенции на напомпани цени.

Абсолютно съм ЗА комбинираните продукти - нямам против да си правя тип корейска рутина с 6-7-8 стъпки, обаче не винаги имам времето и понякога искам по-бързо да стават нещата, пък и е по-удобно. Обаче добре формулирани комбинирани продукти има рядко. Сори, ама колкото и да ми се иска да постигна избелване с някакво кремче от ДМ, няма да се случи. Става с корейски серум с витамин Ц, но да, иска се човек да е прочел и да знае кога и как се употребява, че и как се съхранява, понеже се окислява от един поглед накриво просто. Но действа доказано. За разлика от кремчето с приятна консистенция и с някаква форма на вит. Ц, бутната точно преди парфюмите и консервантите.
Ако някоя открие комбинирани продукти - особено съчетаващите съставките на ТО, моля да сподели.

# 162
  • MJF
Момичета,
Нормално ли е Matrixyl 10% + HA да е толкова лепкав? Нанасям го и веднага се образува лепкаво покритие, което не преминава бързо.

# 163
Момичета,
Нормално ли е Matrixyl 10% + HA да е толкова лепкав? Нанасям го и веднага се образува лепкаво покритие, което не преминава бързо.

И Matrixyl 10% + HA, и Buffet серумите са леко лепкави при нанасяне, като първият вариант на Buffet, без медни пептиди е най-гъст. Решението е да се пробва с нанасяне на по-малко количество от серума, а с нанасянето на хидратиращ крем след това, усещането за лепкавост напълно изчезва.

# 164
Има ли някой на който от ниациамида да получава пъпки и черни точки или само на мен ми действа зле? Това беше един от първите продукти, които си поръчах от марката. Ползвах го известно време, но ми излязоха черни точки и го спрях. Наскоро го намерих и реших отново да се мацна. И сега ми избиха малки гнойни пъпки. Незнам дали е преходен етап и дали си заслужава или директно да се откажа да го ползвам.
Иначе съм супер доволна от млечната киселина и медните пептиди. Ползвам още аргилерин и хилуронова киселина, и два пъти в седмицата алфа липоева киселина.

Общи условия

Активация на акаунт