The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Не, аз поръчвам ТО само от Deciem. От бютибей пратките ми се бавят по 10 дни и нагоре понякога.

# 196
  • София
Може да се поръча и от Escentual и в момента има код за 20% намаление.

# 197
  • София
Не, аз поръчвам ТО само от Deciem. От бютибей пратките ми се бавят по 10 дни и нагоре понякога.
Check Please, кой доставя пратките от Deciem в България?
Имам поръчка от 07.08, на 11.08 вечерта получих мейл, че е пратена, но като куриер дава Bpost и един странен номер за проследяване с 26 цифри. Дали са ми и някакъв линк за проследяване, където по този номер излиза само инфо на 10.08, че пратката е заявена от изпращача, но не е предадена Disappointed

# 198
При мен е същото, но в този линк информацията се допълва няколко пъти на ден.

# 199
Следя темата от известно време, по принцип ползвам корейска козметика, но реших да се поинтересувам от продуктите и поръчах
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution - 240ml
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - 30ml
При мен излиза това при проверка на тракинг.

# 200
  • гр.Видин
В България ги доставя Спиди.

# 201
  • На брега на реката
В бютибей имаше ли проследяване? Не, че се притеснявам от доставката, но съм ужасно нетърпелива вече. Чаках прибирането си в Ирландия, за да поръчам набелязаната козметика. До дни би трябвало да е при мен и ще си задам конкретните въпроси, особено по отношение на последователността им. Уж изчетох и двете теми, имам някаква представа, но нали, за по-голяма сигурност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
Здравейте, някой имал ли е това като описание в тракинга? Защо пратката от Благоевград се е върнала в София, като аз въобще не съм там? Не съм и в Благоевград...

# 203
Има някаква грешка в хронологията, защото в Благоевград не ми е известно да има летище, на което да кацне самолет от Нотингам. Ще пристигне скоро, спокойно.

# 204
  • На брега на реката
Козметиката ми пристигна тази сутрин. Аз щастлива Simple Smile
Това взех

От прочетеното, стигнах до заключението, че сутрин действам с:
Ниацинамида, после с хиалуроник, а около очите и челото с Argireline.
А вечер? Че тотално се обърках Simple Smile
Следващ въпрос: седи ми тежко по кожата. От всяко сложих по 2-3 капки и с потупване разнесох. Като между всяко имаше около 10тина минути. Много ли сложих, последователността ли обърках?
Мога ли да използвам ниацинамида за раздразнената кожа по шията и около ушите, защото и там ми излизат пъпки, а имам отвратителния навик да ги чопля. В последствие на което имам и петна и белези. А по гърба?
Как точно процедирате сутрин и вечер? Измивате с друга козметика лицето и тогава действате със серумите? До сега ползвах комбинирани продукти - измивах с козметика на Симпъл, минавах с лосион за нетолерантна кожа и слагах околоочен крем. Сега се оплетох с първото ползване Joy
Да уточня: на 33 с мазна Т зона, предразположена към пъпки и черни точки кожа, с белези от стискане. От към бръчки не мога да се оплача. Доста се колебах за Вит.Ц, но имам доста раздразнени участъци и не посмях да взема този път.

# 205
А ЕУК 134 може ли да се слага в зоната на очите или е добре да избягвам да нанасям там?

# 206
ЕУК може навсякъде и по всяко време, но не и с директни киселини.

# 207
  • На ръба..
zest, много хаотичен пост си пуснала
Първо Hyaluronic Acid, после Niacinamide. Argireline на челото и не директно под очите, а около очите, където се образува пачи крак. Не забравяй накрая да сложиш и крем.
Не твърдя, че последователността е правилна...аз така процедирам и до тази последователност съм стигнала след доста четене.

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 16:41 от *DiDora*

# 208
И аз първо слагам хиалурона и после ниацидамида.
Та да попитам, кой хиалурон е по-добър, морският или този с b5? Имам вторият и се чудя дали да взема и морския...🤔

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 17:01 от Jeune Fille

# 209
  • На брега на реката
Ясно, ще ги разменя утре сутринта. Май трябваше да питам преди да се намацан сутринта. Надявам се лепкавият ефект да е от това.
За Argireline съм 100% сигурна, че и на опковката пише да се прилага на челото и около очите, все пак е за зоната на бръчки, не конкретно за Т зона.
Алфа липоевата киселина ми се изясни, че е за вечерта, защото е чувствителна към светлина. И да не се прилага ежедневно. Преди или след ЕУК?
Кошмар! Извинете ако задавам въпроси, на които вече е отговаряно. То това си е цяла наука Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт