The Ordinarу + DECIEM (Тема № 2)

• 86 703
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
ЕУК може навсякъде и по всяко време, но не и с директни киселини.

Благодаря ти Чек  Hug
Днес пристигна и моята поръчка, така че довечера започвам с цапотенето  4470

# 211
Момичета, мога ли след  The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution, да нанасям вечер и след него да си нанеса нощната грижа?

# 212
Може да се започне с тоника с гликолова киселина и след това да се продължи с останалите продукти. Препоръчвам известно изчакване след нанасяне на тоника - киселините се неутрализират след около половин час, така че е добре да се даде време на aha киселината да си свърши работата без намеса от страна на другите продукти.

Момичета, мога ли след  The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution, да нанасям вечер и след него да си нанеса нощната грижа?

# 213
Здравейте, днес си пуснах поръчка от сайта на DECIEM, получих мейл, от който мога да си следя поръчката, но след като кликна върху линка ми излиза само какво съм поръчала, а не пусната ли е изобщо и къде се намира в момента. Това нормално ли е?

# 214
Да, нормално е. Когато я изпратят, ще получиш две писма - от DECIEM и от DPD с проследяващ номер и всичко.

# 215
  • Пловдив
А някой да е ползвал Матриксил,ползвам го от скоро,но не знам какво да очаквам?

# 216
Аз да споделя, че съм много доволна от базата, която поръчах 👌

# 217
Здравейте!
Обмислям включване на киселина в режима си от септември, но се колебая коя точно да избера, тъй като имам много чувствителна, сравнително суха и тънка кожа. От прочетеното се ориентирах към Lactic Acid 5% + HA или Mandelic Acid 10% + HA...но на коя да се спра?
Имам нужда и от мнение относно това: AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 10:42 от dea76

# 218
  • гр.Видин
Аз да споделя, че съм много доволна от базата, която поръчах 👌
И коя е тя?

# 219
Поисках мнения за нея в предишните страници  и в крайна сметка я поръчах без да има отзиви в темата.
Тази е  Peace
https://theordinary.com/product/rdn-high-spreadability-fluid-pri … 31cb6&ccvis=1

Не знаех за политиката на връщане на продукти от марката - цяла година гаранция за пълно възстановяване на сумата, ако не си доволен от действието на техен продукт

Скрит текст:
6.   Return Policy:

We're so sorry to hear that it's not working out Sad If you are not satisfied with your purchase made through the DECIEM Website or one of our retail locations, we are happy to let you know that you may apply for a refund within 365 days (1 year) of receiving your products.

A few logistical bits:

Shipping fees, return shipping fees, gift packaging, final sales and other charges (as applicable) are not refundable.
We do not offer exchanges on any of our products at this time, but we are more than happy to offer you a full refund for a product you have purchased (with a receipt) within 365 days of purchase so that you may purchase another item as you prefer.
All refunds will be issued to the original method of payment. If for any reason we are unable to issue to the original method of payment, refunds will be issued via PayPal.

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 11:07 от My All

# 220
Хубава е базата, но при мен много бързо се сгъсти и я зарязах.

# 221
Аз се чудя как да съхранявам серумчетата.
Дали, ако ги пъхна в несесер и ги сложа в хладилника, ще им стане нещо  newsm78

# 222
  • На ръба..
Моите ги държа в кутия в шкаф. Не са променяли досега цвета и гъстотата си.

# 223
Аз не ги държа в хладилник и само тази база се сгъсти.

# 224
Здравейте,
Искам да изпробвам продуктите The Ordinary. Ще се радвам да ми помогнете да избера 3-4, с които да започна. На 38 г. съм и кожата ми е смесена към мазна, с леко разширени пори. Нямам бръчки, с изключение на гневната бръчка и леки мимически бръчки край очите. Не се гримирам в ежедневието, ако това е от значение. Имам съвсем лек тен, но като цяло избягвам да се излагам на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт