Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 342
  • 796
  •   1
Отговори
# 165
Не е страшно с прахосмукачката. Вакуумът е много деликатен, но в същото време ефективен. При хрема е незаменима джаджа. За профилактика не бих го ползвала. Капя ФР и обирам с клечка за уши.

# 166
И аз съм с маример, не е някакво чудо небесно но върши работа. Носко ми се виждат много агресивни и времеемки за ползване.
Дано не се налага да дърпаме сополи.

# 167
  • София
Аз използвах Стеримар спрей и най-обикновена помпа за нос на Чико.

# 168
Здравейте, правим ремонт да се нанасяме в нов апартамент малко преди или след раждането, живот и здраве. Обаче аз много се притеснявам, че там ще се топлим с климатици. Досега не съм се топлила с климатик и не разбирам от тях. Това бебенце няма ли да бъде одухано много от този климатик? Не са ли вредни Sad

# 169
Според мен няма никакъв проблем с климатиците през зимата. Бебчо се роди септември и целия отоплителен сезон беше на климатик. Не му е повлияло здравословно. Важно е само:

- да не духа директно към легълцето/шезлонга/люлката
- да се чистят редовно филтрите на климатиците

Преди да се роди малкия и мен ме плашеха да сме били купили радиатори. Не можело с бебето на климатик. Така и не намерих адекватна обосновка какъв е толкова големият проблем на климатиците. Педиатрите пък въобще не са повдигали темата.

Не се притеснявайте. Въобще не са страшни.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 18:14 от maldini88

# 170
Здравейте, правим ремонт да се нанасяме в нов апартамент малко преди или след раждането, живот и здраве. Обаче аз много се притеснявам, че там ще се топлим с климатици. Досега не съм се топлила с климатик и не разбирам от тях. Това бебенце няма ли да бъде одухано много от този климатик? Не са ли вредни Sad
За климатиците казват че изсушават прекалено много въздуха.Отделно дкл филтрите не се почистват редовно са си развъдник за бактерии. Ние ползваме Адакс конвектор в бебешката стая/спалнята и сме много доволни.Климатик имаме в другата стая,не че не стояха по някой друг час и там децата през зимата.

# 171
Скрит текст:
Здравейте, правим ремонт да се нанасяме в нов апартамент малко преди или след раждането, живот и здраве. Обаче аз много се притеснявам, че там ще се топлим с климатици. Досега не съм се топлила с климатик и не разбирам от тях.
Това бебенце няма ли да бъде одухано много от този климатик? Не са ли вредни Sad
Ние сме с климатици, от които единия е нов за спалнята.
Важно е да не духа към леглото и всеки ден да се проветрява. Иначе и парното има минуси.

# 172
Първо ползвах аспиратор за уста на Маример, после купих горепоказаният на Чико по препоръка оттук. Повече ми харесва, с много мек накрайник е и понеже е и с по-удължена форма от Маримера, съответно влиза мъничко по-навътре и обира една идея по-добре и по-безболезнено.
Малкия много мрази да му пипам, почиствам или пръскам нослето, направо изпада в истерия.

# 173
  • Варна

Лъки, дамата от Варна представител е същата, на която ти пратих страницата.
Този сайт nabb.bg  не го знаех, сега по-задълбочено го разгледах, като го пусна розичка Simple Smile

# 174
Това с прахосмукачаката ми се струва страшно и шумно като за начало.
Може ли да ми пратите линкове на такива аспиратори, от които сте доволни, защото и аз смятам да си купя , но никак не ги разбирам.
Вчера купих този доволна съм има три накрайника чисти се лесно и лесен за употреба.

# 175
Маминки, поръчах на майчето да ми вземе един такъв сет https://www.mothercare.com/sets/tommee-tippee-complete-feeding-kit/LGE667.html
Тя нали е мед. сестра и веднага разучила състав и т.н като смело твърди, че тези за аболютно същите като Авент.
Исках да питам някоя мама ползвала ли е томи типи и с какви впечатления е останала?

# 176
Аз ползвах, но на мен не са ми удобни. Предпочитам НУК.

# 177
  • София
И с голямото дете и сега с малкоъо всичко на Томи. Аз нямам забелвжки.

# 178
  • Стара Загора
С каката ползвах Томи Типи, сега отново мисля да заложа на тая. Вчера даже гледах шишетата от новата им серия

# 179
Сигурно се повтарям, но ние сме с Авент и малката друго не признава.

Общи условия

Активация на акаунт