Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 348
  • 796
  •   1
Отговори
# 180
Аз изцяло кърмя, но се налаго понакога да го оставя на някого да го гледа за час-два. Тогава дават от шише. Имам едно на авент и две но томи типи. С една дупка. Но томи типи явно има по-широки дупки, изяжда всичко много бързо и после повръща.защото не е свикнал на такава силна струя.

# 181
Аз изцяло кърмя, но се налаго понакога да го оставя на някого да го гледа за час-два. Тогава дават от шише. Имам едно на авент и две но томи типи. С една дупка. Но томи типи явно има по-широки дупки, изяжда всичко много бързо и после повръща.защото не е свикнал на такава силна струя.
За бебета, които са изцяло но кърма и се налага понякога да се дава кърма от шише, препоръчват шишетата Medela Calma. Сученето ог тях е като от гърда.
Аз използвам Нук, но дохранвам с формула. Ако знаех за шишетата на Медела преди да купя тези на Нук, щях избера тях. Малкият няма проблем със сученето от гърда, но въпреки това първоначално, като му подам шишето, закусва като от гърда и се бърка за момент.

# 182
Моята пък се давеше от шишето Medela Calma. Излизаше твърде много мляко. Според мен за новородено бебе не е подходящо. Ползвах Авент с различен брой дупки според възрастта и всичко беше ок.

# 183
Аз ползвам Medela calma и съм много доволна.Може би благодарение на нея децата сучат и не се отказаха от гърда. Ползвам го от новородени. Няколко пъти сме давали мляко от нук с каучукова Нина и от Авент със силиконова.Това когато правиха нещо като кърмаческа стачка и не искаха да ядат по друг начин.
Сега сучат и дохранвам с калмите един два пъти за деня. На 3 месеца са младежите.
Да вметна само имам шише и на Томи типи,но не ми хареса формата му. Много трудно се почиства, според мен...

# 184
  • Варна
Виждали ли сте нощница за кърмачки, но да е тип потник ? Не искам ръкави, че юли месец ще е адска жега....

# 185
# 186
  • Варна

Това странно отваряне отпред , даи би било удобно ?
Дадоха ми една точно такава, но с ръкав и се чудя дали е по-добре с копчета или по този начин ?

# 187
Мис, мисля, че хубава памучна нощница с регулиращи се презрамки ще ти свърши чедесна работа. Не е нужно да е непременно за кърмачки.

# 188
Miss, нямам идея дали е удобно. Попадна ми. Sylviana е права, може да се измпровизира и с некърмачески нощници. Ако е ластична в горната част с презрамките също всякаква ще ти върши работа.

# 189
Аз спя с пижама откак се прибрах вкъщи след родилното (и почти винаги преди раждането. Кърмаческите нощници са ми неудобни, а на пижамата просто повдигам горницата.

Родих секцио и ластиците на долниците не ми пречат.

# 190
На мен кърмаческите са ми удобни ✌
Лесен достъп и кръстът ми не е гол.

Но и обикновени пижами ползвам.

# 191
  • Бургас
Аз си родих с обикновена нщница с презрамки и изкрах първите е месеца с различни потници с тънки презрамки, не бяха за кърмачки, януари месец. В болницата беше адска жега и вкъщи държахме топло. Имах само халат, който мятах отгоре и като станеше време за кърмене, само смъквах презрамката. И тъй като не бяха за кърмачки, птниците струваха по 5-6лв бройката. Безумни са тея цени като им лепнат, само щото видиш ли били за кърмене. И първескините като им налетат....стой и гледай цифри и суми за няма нищо, те на това разчитат.

Колкото време ще отнеме да откопчаеш или отлепиш механизъмчето, обшо взето същото, за да смъкнеш презрамката,  не е много по различно.

# 192
  • Варна
" Първескините като им налетят....."  доста тъпо изказване !
В болницата предполагам, че ще ми е по-комфотно с таква нощица за кърмене . За у дома е ясно, че ако искам и с пуловер ще ходя Wink 
А и 15-20 лв за нощница за кърмене .... не мисля, че е  уау цифра . Сигурно има и по 50 лв явно щом така реагирате ?!

# 193
115 лева на Нопис. 😁

# 194
  • Варна
Хаахахахх чак пък толкоз ! Няма дори да ги проверя как изглеждат .. със златни нишки сигурно !

Общи условия

Активация на акаунт