Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 430
  • 796
  •   1
Отговори
# 315
Органайзер от плат с джобчета, който се завързва с връзки за решетката. Сега не мога да намеря от кой продавач го поръчах, че може и от профила на ММ да е било, но е такова - https://m.aliexpress.com/item/-/32689209281.html .

# 316
  • гр. Варна
Здравейте, искам да ви попитам понеже и аз съм се спряла на такава обикновенна дървена от айко обаче.. само с един шкаф от долу, но се колебая едната е на колелца и другата е без колелца, но е люлееща, според вас коя ще е по удобна?

# 317
Ами трудно е да се каже. Тъй като нашата кошарка е с колелца и няма люлееща функция, незнам дали бебето би заспивало по-лесно при наличието на такава. Колелцата обаче са много удобни тъй като ти позволяват да се мести кошарката където ти е удобно. Аз например сега вечер я завъртам, за да може като включим бейбифона да се вижда всичко идеално. Местила съм я и от стая в стая. Аз бих препочела колелца пред люлееща функция.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 12:59 от Anastasiya_S

# 318
  • София
Хм, не може ли на тази с люлееща функция да се сложат допълнително колелца? Мното зависи разположението на апартамента ви. Аз съм много доволна от люлката, доста пъти е заспивал така,  като се буди през нощта най-вече.

# 319
  • гр. Варна
Хм, не може ли на тази с люлееща функция да се сложат допълнително колелца? Мното зависи разположението на апартамента ви. Аз съм много доволна от люлката, доста пъти е заспивал така,  като се буди през нощта най-вече.
ами тази люлеещата е и доста по тежка и най-вероятно няма да ми е така лесно да я местя ако все пак и се сложат колелца

# 320
При нас люлката е безмислена. Нито веднъж не се успокоил от нея.

# 321
  • Варна
Дъждобраните за колички стандартни ли са ?
Ясно ми е, че всяка марка си има дъждобран за известна не скромна сума пари, ама има ли някви универсални дето да стават  за повечето колички и за двата коша ?

# 322
Аз търся с колелца и задължително без люлееща, че най-много да се оповръщат от люлеене първите месеци. После ще се люшкат в шезлонга.

# 323
Има и универсални дъждобрани. Ето примерен https://www.pakostnik.com/bg/universalen-d-zhdobran-za-detska-kolichka-sevi-baby

# 324
Момичета, бихте ли ми препоръчали магазини с бебешки дрешки - да има богат избор на модели от хубави материи?

# 325
  • София
Физически или онлайн магазин? Ако е първото, кой град?

# 326
И двете. Физически - София Simple Smile

# 327
Аз пазарувам само от английските сайтове george и next, използвам превозвач. Поръчвам за сезон лято или зима, всичко необходимо: бельо, дрехи за игра и дома/ясла, дрехи по-дебели за навън, две по-готини комплекта за празници и точка. Зимните на дете ми излизат около 150-180, а летните около 100.
От тук нищо не ми харесва, освен ХМ, когато са намаленията.

В Косара са супер грозни шаренийки, в дундьо няма нищо интересно, а в точици е голяма скъпотия.

По повод кошарите, аз съм със сгъваема. За бебето също взехме сгъваема. Пътуваме доста, сгъваемите са леки и компактни, а и тези дървени тюфлеци не знам къде ще ги складирам после.

# 328
  • София
В Next правят ли сезонни разпродажби?

# 329
В Next правят ли сезонни разпродажби?
Не знам.
Честно казано, много малко намалени артикули съм купувала, но нормалните цени на мултипаковете е достатъчно адекватна и без намаление.

Общи условия

Активация на акаунт