Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 357
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам нагревател на Авент. С него затоплям водата за АМ на нужната температура. Има функция размразяване и затопляне на бурканчета с пюре от стъкло и пластмаса.  Уредът работи на принципа на водна баня.
В микровълнова фурна не се топли кърма и АМ, не се и размразява кърма. Първо, защото вълните унищожават съставките,  второ, защото остават горещи точки в млякото, които могат да  изгорят бебето при хранене.

# 526
И аз имам стерилизатора на кенгуру, но освен за стерилизиране за друго не съм го ползвала...толкова е пластмасов, че няма на къде.

# 527
Загрявам вода в каната и така подтоплям пюрета и кърма. Бързо, лесно и няма доп.уред заемащ място.

# 528
Сз си имам нагреватрл. Ползвам си го ррдовно - може да се стопли изцедена кърма, да се подгрее АМ, сега го ползвам за пюренца, има и програма за стерилизиране на дреболии обаче - в началото си я ползвах да мушна лъжички за вода, биби, накрайника на аспиратора за нос.

# 529
И аз имам нагревател на Авент, беше ми незаменим в началото, сега по-рядко вече. АМ от диста време правя с вода от термос, защото става 5 пъти по-бързо , а нагревателя ползвам ако неизпито АМ съм прибрала в хладилника, за притопляне.

# 530
Моля за съвет - използвате ли машинки потив комари, от онези, които се слагат в контакта? Вредни ли са? Има ли подходящи за ползване с новородено у дома?

# 531
  • София
С големия в родилното още занесох. Ползваме си и не виждам проблем. Таблетки райд.

# 532
Нагревателят е удобен най—вече при пътуване или притопляне навън. Вкъщи не е незаменим. Ние бяхме на АМ и никога не съм го ползвала. Навън приготвях млякото с  вода от термос.

# 533
С големия в родилното още занесох. Ползваме си и не виждам проблем. Таблетки райд.

То, аз не виждам проблем, но четох из форума, че в отделенията не им давали да си носят, били вредни и не знам си какви глупости.
А не дай Боже пъпешчето да е като мен, по-лошо ще е да я ухапе комар. Аз имам алергия към паралитичното вещество, което изпускат и ставам на едни големи пъпки, после стават пликове с вода ... рани ми остават, ужас ...

# 534
Сз си имам нагреватрл. Ползвам си го ррдовно - може да се стопли изцедена кърма, да се подгрее АМ,
Оф топик, но АМ нали се изхвърля и не се претопля? Rolling Eyes
Не знам питам, аз кърмя и само дохранвам с адаптирано, което правя с топла вода и останалото в мивката.

# 535
  • София
И аз имам нагревател на Авент, беше ми незаменим в началото, сега по-рядко вече. АМ от диста време правя с вода от термос, защото става 5 пъти по-бързо , а нагревателя ползвам ако неизпито АМ съм прибрала в хладилника, за притопляне.

Жани, АМ не се ли дава до час максимум след направата му?

# 536
Сз си имам нагреватрл. Ползвам си го ррдовно - може да се стопли изцедена кърма, да се подгрее АМ,
Оф топик, но АМ нали се изхвърля и не се претопля? Rolling Eyes
Не знам питам, аз кърмя и само дохранвам с адаптирано, което правя с топла вода и останалото в мивката.
Да, да имах предвид да стопля малко водата за АМ, нямам термос аз. Иначе не се ползва втори път АМ.

# 537

Жани, АМ не се ли дава до час максимум след направата му?
И аз така знам. Доста АМ съм изхвърлила, защото не знам кога колко ще изяде.

# 538
  • Бургас
АМ се вкисва много бързо, ако е разредено, но си го пренасях аз в дозички навън, в кутийки сухото вещество, точно премерено за 1 хранене Wink Отделно шишета и вода и като седна на кафе или на заведение или в парка, просто молех да ми стоплят водата в шишето и изсипвах от контейнера, премерената доза.

Да не говорим, че едно лято се беше научила и искаше само студено АМ. Формулата на ХИП , английската си се разтваряше перфектно и в студена, хладка вода. Няколко пъти ми се случи да не мога да го стоплят добре навън и и давах леко хладко, на нея пък и хареса....и така...

# 539
  • София
И аз така действам, но нося и термос. Моят хубавелко пие доста топло мляко, вкл и в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт