Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 276
  • 796
  •   1
Отговори
# 675
Възможно ли е черно ако от череши?

# 676
Да, от сливи също.

# 677
  • София
За нощна лампа ползвам лампа от хималайска сол. Хем има полезно действие, хем има мека светлина, но спи на тъмно. Ползвам я само за ставане през нощта.

Ние също сме с такава нощна лампа и мисля с нея да си станем като се роди бебето. Много мека светлина излъчва.

# 678
  • Стара Загора
Ние сме с малка usb лампа, която се зарежда.

# 679
  • Германия
Да, от сливи също.

И от боровинки

# 680
  • Варна
Припомняте ми много добре за лампата от хималайска сол! Щях да купувам и така остана, много е полезна!
Ние сме на много малка лампа за контакт от Практикер или подобните беше, много мека, слаба светлина, държим я от другата страна на спалнята вечер постоянно включена, за да виждам какво се случва с бебока. Особено първите месеци с коликите и връщането, абсурд за мен да не виждам, пробуждаше се често. Удобно ще е да се регулира, но не е задължително. Ние имаме осветление на гардероба и ползваме него за средна тъмнина и кърмя, приспивам и спим на тази малката лампа, но реално с нея си е почти тъмно.

# 681
  • София
Здравейте Simple Smile
В момента подготвям покупките за Бебе номер 2 и бих искала да се консултирам с вас относно подложките за ваничка.
С първото дете не сме ползвали, но сега се замислям дали да не купим. Имаме си ваничка от IKEA и съм си набелязала тази подложка на SEVI BABY:
Някой от вас ползвал ли я е и имате ли като цяло впечатления и наблюдения върху подобен тип подложки.
Много ви благодаря Simple Smile

# 682
  • София
Незаменима покупка за мен. Сложих малкия в нея, когато беше на около 20тина дни и сега, девет месеца по-късно, продължавам да я използвам.

# 683
От ден 1ви я ползваме до сега. Много практична, а и бързо съхне.

# 684
Момичета чудя се да купувам ли стол за хранене. Нямам място къде да стои като паметник, вече сме затрупани от люлки и др полунепотребни вещи.

# 685
Ако ти е удобно без столче, няма защо да купуваш. При нас беше голяма борба без, и двамата се омазвахме стабилно и накрая завършваше с рев. Откакто взехме столчето се родихме. Не знам другите столчета как са, но нашето и в сгънато положение си е обемно.

# 686
  • Бургас
Вземи си икейското, супер удобно е , леко, малко, чисти се лесно и при пътуване е много удобно. Дъщеря ми седя в него до 4 годишна. Много съм доволна, а преди това имах подарък Чико Поли.....ми много ми беше неудобно и заемаше много място, да не говоря как се чисти и пере, ужас малък и го подарих и си взех Икейското и се родих.

# 687
So Lucky,  погледни икейското столче, защото е с компактни размери,  или това.

# 688
  • София
Тази от плат грам не ми е удобна. Бебето трябва да седи много стабилно, за да се сложи в такава, а тогава пък грам не искаше да е вързан по този начин. Поне при моето дете е такова. Пробвах, когато беше на около 6м и още се клатушкаше - не стана. Пробвах и наскоро - след навършени 9м и постоянно се опитва да излезе от нея и я дърпа.

Столчето на сина ми е Лорели Ям Ям. Доволна съм. Аз държах да има позиции на гръбчето, защото не беше стабилен. Държа го сгънат зад вратата и не ми заема място

# 689
Това от плат не ми е вариант, ще погледна икейското. Мерси. Peace

Общи условия

Активация на акаунт