Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 283
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
  • Монтана
И аз родих нормално. Всичко продължи около два часа. Болките са силни по време на контракциите, докато получиш разкритие. Сред това с няколко напъна излезе бебето, аз също не усетих самото излизане. Ухойка ми сложиха преди шиенето, а по време на контракциите само обезболяващо.
Имам позната, която беше с болки и я връщаха два пъти защото нямала разкритие 😒, както са казали преди мен, при всеки е различно.

# 706
  • София
Моят съвет е да се подготвиш психически за болката, защото несъмнено такава ще има. Момичетата вече са казали, че няма точно формула, но и аз ще го повторя. Може да обсъдиш епидурална упойка с АГ/анестезиолог. Аз мисля, че не бих се справила без нея.
На твое място, ако нямам показания за секцио, бих родила нормално. Не се страхувай, тялото на жената е създадено, за да понесе и да се съвземе след такава болка.

Аз не съм критерий за раждането, моето беше трудно и с усложнения, но все пак успях да родих нормално и не се наложи спешно секцио.

# 707
  • софия
Много благодаря на всички, които се отзоваха да ми дадат съвети, ще помисля определено. Успех на всички занапред. Simple Smile

# 708
  • Някъде там
Момичета чудя се да купувам ли стол за хранене. Нямам място къде да стои като паметник, вече сме затрупани от люлки и др полунепотребни вещи.

Ето това столче е мн готино определено това ще ми е следващата покупка Simple Smile https://www.baby.bg/cam-povdigashto-stolche-za-hranene-smarty-po … 0DbxoCZ5EQAvD_BwE

Или това
https://www.hippoland.net/cam-stol-za-hranene-idea?utm_campaign= … mp;utm_medium=CPS

# 709
  • София
А не е ли много ниско? Ще трябва да се навеждаш, че да го храниш детето.

# 710
То май се слага на стол за големи.

# 711
  • Някъде там
Има клипчета в интернет! Слагат се на стол, като първото може и самостоятелно! Ами много са удобни за пътуване и за майки, които нямат достатъчно място ☺
So lucky В момента са на промоция в Zarafa 😉

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 11:09 от <Капризче>

# 712
  • Бургас
Удобни удобни, докато не почне да се хране сами и се наджитка с трохи и манджа подложките и на местата където се сгъва механизма....и почва едно пране след всяко хранене, сглобяване, разглобяване.....и са тежки.

# 713
  • Някъде там
Удобни удобни, докато не почне да се хране сами и се наджитка с трохи и манджа подложките и на местата където се сгъва механизма....и почва едно пране след всяко хранене, сглобяване, разглобяване.....и са тежки.
Едното е 1.800 кг, а другото е 2.800 кг не мисля, че са тежки, а за почистване ми се виждат доста компактни! Всеки сам си преценява, аз само давам идея! Понеже ми е второ дете и съм наясно за какво иде реч 😄😉
Поне Лъки може да отидо да ги види на живо!

# 714
Не знам има ли такъв магазин при нас. Иначе гледах в Икеа, не ми харесват.

# 715
  • Бургас
не ги гледай само на външен вид, а да ти спестят мъките Wink

# 716
не ги гледай само на външен вид, а да ти спестят мъките Wink
Не, това на икеа, не се сгъва, заема място, дървено е, ще бъде паметник във и без това тесния ни дом. На външен вид не ги гледам, искам да е най вече компактно и приложимо.

# 717
  • Някъде там
Не знам има ли такъв магазин при нас. Иначе гледах в Икеа, не ми харесват.
Лъки нали си от Варна? Има ги в магазин Зарафа дори в момента са намалени 😁 аз вече се възползвах😄 не се сдържах!

# 718
Нашия стол го ми веднъж на няколко дни, толкова се цапа. Не говоря за подноса, който чистя постоянно а изцяло - с вода и сапун. Незнам ако беше дървен на какво щеше да заприлича.

# 719
  • Бургас
Икейските не са дървени, а пластмаса......супер лесно се разглабят и може и без поднос на висока маса. Реално си го ползва до 4 почти и после почна да настоява, че е голяма, за това го пробрах

Скрит текст:

Иначе полито бешееее.........пране ежедневно на целият арсенал, но и тя е захранена по метода на ЗВБ....и е голямо цапоткане.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт