Януарски Мами 2019

• 54 123
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Може би на по-фините дами, които се радват на плоски коремчета по-рано им проличава. Но аз например си имам коремче от преди, а сега е по-издуто и заради проблемите със стомаха. Но бебчо още не ми личи. Може би се усеща на пипане съвсем лека издутинка в легнало положение, но както казва AniGaSt те първа има да се радваме на коремчета и ритничета Relaxed

# 451
Здравейте, и аз се включвам в отбора Wink Аз съм в 8 г.с. и 5 дни. Исках да ви питам как сте с гърдите, болят ли ви все още? Аз имах силни болки, но от два дни са ми по-спокойни. А дали е нормално това според вас? Относно гаденето също беше доста неприятно. Сутрин и вечер половин час преди хранене приемам по една таблетка Antimetil и мога да кажа, че доста добре ми се отразяват. Радвам се, че събираме повече януарски бебоци Wink

# 452
Здравейте, и аз се включвам в отбора Wink Аз съм в 8 г.с. и 5 дни. Исках да ви питам как сте с гърдите, болят ли ви все още? Аз имах силни болки, но от два дни са ми по-спокойни. А дали е нормално това според вас? Относно гаденето също беше доста неприятно. Сутрин и вечер половин час преди хранене приемам по една таблетка Antimetil и мога да кажа, че доста добре ми се отразяват. Радвам се, че събираме повече януарски бебоци Wink
Добре дошла,леко бременеене!Мисля,че е нормално да отпусне болката в гърдите и мен ме боляха страшно много но към 7-ма седмица ме отпуснаха.Гадене предимно сутрин,и при мисълта за сладко.😅😅
Да страхотно е,че се събираме януарски бебочета,леко бременност на всички ни!!,😘😘

# 453
Добре, де. Трето дете ще ми е, но такова чудо не съм виждала до сега. Имам апетит, храня се, нямам проблем нещо да ми се гади, да повръщам, нямам промяна във вкусовете, но след хранене изобщо не ми е добре. Едно блудкаво усещане в устата и в стомаха, не знам как да го обясня. Ако хапна нещо преминава за 5 мин. Но после пак става същото. Вече съм 5кг нагоре. Някой има ли идея след хранене какво да правя, че да не се случва това!?

# 454
Добре, де. Трето дете ще ми е, но такова чудо не съм виждала до сега. Имам апетит, храня се, нямам проблем нещо да ми се гади, да повръщам, нямам промяна във вкусовете, но след хранене изобщо не ми е добре. Едно блудкаво усещане в устата и в стомаха, не знам как да го обясня. Ако хапна нещо преминава за 5 мин. Но после пак става същото. Вече съм 5кг нагоре. Някой има ли идея след хранене какво да правя, че да не се случва това!?
И аз съм така само че и повръщам а ако е и с повече подправки е направо ужас.Дано скоро отмине.

# 455
Момичета аз днес  на два-три пъти получих режещи болки ниско и по обяд имах съвсем малко светло кафяво зацапване. Притесних се, обадих се в клиниката, моята докторка отсъствала. Сестрата каза, че се случва, нормално било. Чак в петък ми е прегледа. Чувала съм, че около датата на цикъл може да се получи такова нещо. Дано всичко е наред, че и след това леко отлепяне, за което ни каза миналият четвъртък сега ми е притеснено.

# 456
Момичета аз днес  на два-три пъти получих режещи болки ниско и по обяд имах съвсем малко светло кафяво зацапване. Притесних се, обадих се в клиниката, моята докторка отсъствала. Сестрата каза, че се случва, нормално било. Чак в петък ми е прегледа. Чувала съм, че около датата на цикъл може да се получи такова нещо. Дано всичко е наред, че и след това леко отлепяне, за което ни каза миналият четвъртък сега ми е притеснено.
Хопчи,всичко ще е наред нормално е да си притеснена,но се успокой ей сега ще дойде петък и ще видите,че с малкото човече,всичко е точно!!🤗🤗

# 457
Хопчи, не се притеснявай, сигурна съм, че всичко е наред. И при мен имаше леко отлепяне и имах едно прокървяване и кафеникаво течение месец след това (че и още продължава). Но трима различни лекари ме уверяват, че всичко е наред и че се случва.

# 458
Хопчи не се притеснявай , дано всичко е наред 🤗
Аз също имам болки в 9г.с. +5 дни , но някакви странни не приличат на М. немога да ги опиша точно и не са постоянни , а от време на време нямам зацапване или нещо подобно , и аз се обадих на доки каза за мое успокоение да ида утре да видим дали всичко е ок, дано всичко е наред и бебо да е добре , а болките да са маловажни 🙏🤞🍀

# 459
  • Sofia
Момичета аз днес  на два-три пъти получих режещи болки ниско и по обяд имах съвсем малко светло кафяво зацапване. Притесних се, обадих се в клиниката, моята докторка отсъствала. Сестрата каза, че се случва, нормално било. Чак в петък ми е прегледа. Чувала съм, че около датата на цикъл може да се получи такова нещо. Дано всичко е наред, че и след това леко отлепяне, за което ни каза миналият четвъртък сега ми е притеснено.
Ако не е алено червено- няма от какво да се притесняваш Simple Smile

# 460
Мацки, благодаря за успокоението😘 Цял следобед си почивам, гледам да не се натоварвам, въпреки че работата ми е доста натоварваща (психически и отчасти физически). Но като се прибера в 15ч. директно съм в хоризонтално положение 😆

# 461
Хопчи, всичко ще бъде наред, не се безпокой.
Момичета, днес бях на очен лекар, с  късогледство съм (-6;-4). След обстоен преглед с гадните капки, които размътват всичко за два часа, докторът каза, че не трябва да имам никакви притеснения за естествено раждане. Ще се радвам да споделите опит, има ли други мами с миопия, които са родили по естествен път вместо с операция?

# 462
Здравейте! И аз имам болки понякога ниско долу в 8г.с. съм. Корем също имам и ми е трудно вече да го прикрия! Да питам някоя от вас има ли проблем с ходенето по голяма нужда? Пия Лактуоза но след това мн ме боли корема преди да ида до тоалета....Въпроса не е много приятен за което съжалявам    Simple Smile

# 463
  • София
Много тежък запек имам от началото, 10 г.с. съм в момента. Пия дуфалак и фрутилакс, ям зеленчуци, плодове... нямам особен успех. И в тая връзка често имам болки в червата, корема, от ляво - дебелото черво. За сега е търпимо, но е неприятно и досадно. За чия с кисело мляко бях чела, че разхлабва, но още не съм го пробвала....

# 464
Много съм зле и аз.Страшен запек.Даже си възпалих хемороидче.Не мога да си седна на “д” -то ужас.Мажа се даже с едно билково кремче Пайлекс.Пия сутрин и вечер прясно мляко с мед ,но нищо,киви се спуках да ям ,пак нищо .Много лимони ядох преди няколко дена и те объркаха още повече нещата.От къде да знам ,че и те запичали.Днес комшийката ми забърка кафенце от няколко сорта и веднага се оправих.Само кафето ме спасява .

Общи условия

Активация на акаунт