Януарски Мами 2019

• 54 003
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Firee, много съжалявам! Нека всичко лошо е останало зад гърба ти и занапред да те очакват само прекрасни чудеса! Kissing

По принцип БХС се прави между 11-13 седмица. Аз вече имам записан час за 26 юни и ще си е при моята докторка, която ме следи. Първо се прави ултразвук, който ще си платя по цените на центъра, в който ходя (все още не знам колко струва). След това втората част от изследването - вземането на кръв, ще направя в Майчин дом, като там би трябвало да е безплатно. Тя е добре да се направи непросредствено след прегледа. До три дена излизат резултатите и после доктора ги коментира в комбинация с резултатите от ултразвука.
Много се вълнувам и вече нямам търпение. Надявам се всичко да му е наред на бебчо и сме решили след този преглед да започнем да споделяме със семейството и приятели Relaxed

# 511
Firee, бързо възстановяване! Пожелавам скоро да споделиш с нас хубава новина! Прегръдки!

БХС не е рисково, амниоцентезата има риск. На 20-ти съм на БХС аз. Ултразвук и вземане на кръв. Там, където ходя аз е платено. Като мине ще споделя цените с вас, защото още не ги знам.

# 512
И аз където ходя е платено ,но от работа имам ДЗОФ Доверие .Днесе звъня да питам .Знам,че раждането ми е безплатно където и да е ,но за изследванията незнам.

# 513
  • Пловдив
На всякъде се плаща за съжаление аз имам час за другия месец в София др Сигридов и като записах час попитах за цената и ми казаха всичко 150лв

# 514
Firee, много съжалявам. Пожелавам бързо възстановяване и скоро да се похвалиш отново!

И аз където ходя е платено ,но от работа имам ДЗОФ Доверие .Днесе звъня да питам .Знам,че раждането ми е безплатно където и да е ,но за изследванията незнам.
И аз имам ДЗОФ Доверие, но не знам дали се поема раждане, поне в нашия пакет. Знам само, че мога да използвам само при партньори на Доверие сума до 500 лв. за фетални морфологии и др. изследвания, но си плащам и после ми ги възстановяват.

# 515
Момичета, какво е това осигуряване, може ли малко да обясните?

# 516
От работа имаме допълнителна застраховка.Пълен пакет -болнична ,извънболнична ,разходи за лекарства,раждане,операции абе всичко ми възстановяват.Прегледи са ми безплатни.Имат си болници с които работят .Звъня им ,те ми запазват час и отивам без да плащам .А пък ако ми изпишат лекарства на месец до 200 лв ми възстановяват.Работодателят ми е уникален .Сега и болничните са ми чудесни .Майчинството ще ми е високо ,живот и здраве.Да е жив и здрав директора Wink

# 517
Благодаря ти много, Шанел!

# 518
Здравейте мами, бихте ли споделили в коя г.с. сте и какви симптоми имате. Аз съм в 9 г.с., гърдите вече не ме болят, поотпуснаха се. Лошо ми става само вечер, понякога след вечеря. Сутрин дори забравям, че съм бременна. Чак се плаша  понякога. При вас как е, ще се радвам да споделите Simple Smile

# 519
  • Sofia
Аз съм в 9 седмица и 5 дни. Лошо ми е почти по цял ден, бързо се изморявам и гърдите са ми двойни. Хич не мога да забравя, че съм бременна Simple Smile

# 520
Аз пък съм на 11 гестационни и 4 дни и снощи повърнах за първи път. Постоянно съм уморена. Гърдите много рядко ме отпускат.

# 521
Аз съм в 7 седмица, но гърдите не ме болят и като, че ли не пораснаха изобщо. Има ли и други като мен? Рядко ми се гади, общо взето съм добре с изключение че няма сили за нищо

# 522
Аз съм в 10 с + 4 д. Лошо ми става по всяко време на деня, когато стомаха ми е празен, затова все гледам нещо въглехидратно да дъвча. Цяло чудо е, че не съм качила все още килограми Smile Гърдите не ме болят, но са доста по-големи (за радост на мъжа ми Smile) Иначе и аз като се улисам в работа забравям, че съм бременна, но гледам да внимавам повече от обикновено - да не вдигам много тежко, да си почивам повече. Определено съм по-чувствителна, мога да се разплача от всичко, даже и от нищо, просто така... Нямам много енергия и често не ми се прави нищо, но гедам да се накарам, защото като се поразнообразя малко се чувствам по-добре.

Мисля, че симптомите са нещо индивидуално и изобщо не е задължително да ги имаш, за да бъде всичко наред. Затова момичетата, които нямат много оплаквания няма от какво да се притесняват, по-скоро трябва да се радват. Като ни пораснат коремчетата вече няма да забравяме, че сме 2 в 1 Wink

# 523
10г.с и 3 дни,гърдите не ме болят вече сутрин ми се гади,но не съм повръщала до сега.Много ми е уморено,уморявам се и докато спя.🤣🤣Апетитът започна да се възвръща,но малко и стъпка по стъпка,защото може да ми се преяде нещо,но реално като го хапна да ми се гади от него!!Раздразнителна съм,чуствителна и на моменти ми иде да удуша ММ,с неговата нетактичност и мрънкане за глупости.Снощи заспах към 1 след полунощ и в 5:15 бях будна с призив до ВЦ-то,което е по около 5-6 пъти нощем.Да питам първата седмица от 4 календарен месец 14г.с ли е?И имам няколко предложения за име на следващата ни темичка ако имате интерес да ви ги споделя?

# 524
  • София
Здравейте момичета,
честно казано за седмиците се обърках - по календар би трябвало да съм в 10 г.с., а днес бях на преглед и в амбулаторния лист пише, че плода отговаря на 8 г.с., но пък док каза, че бебо се развива много добре. И още по-интересно каза на баткото, който беше с мен: "Ето я твоята сестричка" Flushed Реших да не питам не е ли много рано пред Мишо, но ми стана странно. Най-важното е, че всичко ме е наред на бебо, чухме и сърчице и така.
Иначе на мен ми се гади по всяко време, почти през цялото време, понякога повръщам. Енергията ми е под нулата, но пък гърдите ме отпуснаха Simple Smile
AniGaSt, на мен лично ще ми е интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт