Януарски Мами 2019

• 54 017
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
То затова си е хубаво да си си по дебеличък като мен Simple Smile Аз и преди забременяването си имах направо шкембенце та към момента не правя впечатление на никого Simple Smile
А за БХС - взимат ти кръв от пръста и попълваш анкета - аз лично не виждам никаква опастност за бебето.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 14:10 от zuzi_pretty

# 496
Да моята работа е пътуване всеки ден до офиса и така.И цял ден в офис с хора .Страх ме е да не се разболея ,в момента има и грип , а минава сумати народ през офиса.

# 497
  • Варна
Да моята работа е пътуване всеки ден до офиса и така.И цял ден в офис с хора .Страх ме е да не се разболея ,в момента има и грип , а минава сумати народ през офиса.
То грипа е по-малката беля, внимавай за вируса с разстройство и повръщане, че обезводняване се получава и е много неприятно! Пазете се!

# 498
Седя си вкъщи и се пазя .Почти не излизам .Поне да вляза в 5-ти месец ,тогава смятам да му отпусна малко края.

# 499
  • София
Аз не работя ,защото си гледам детето ,с предната бременост работих до 7мия месец.Днес ми е първия преглед ,нямам търпение да разбера дали всичко е наред ,доста по назад съм от вас 7гс,мислех да изчакам до 9гс ,но не се сдържах.Не помня първия преглед вагинален ли беше по това време ,май за коремен е рано при мен ?

# 500
Здравейте, и аз си взех болничен. Работата ми е динамична и стресова, колкото и да се опитвах да се справям, си признах, че не мога да я върша на 100%, а от по-малко никой няма нужда. Няколко дни опитвах схемата повръщане в служебната тоалетна  - работа и т.н., но не се получи. Освен това след работа единствено имах сили да се добера до леглото, а имам 3-годишен син, за който деня тепърва започваше. В края на краищата си пренаредих приоритетите, а те са ми да оцелее бебчето и да имам време за семейството си.

# 501
Момичета,не мога да се похваля - видяхме сърчицето,но не в сакчето - извънматочна.Лежа и си почивам и така..
На всички ви пожелавам безпроблемна бременност с пухкав финал!❤

# 502
Ох милата ,много съжалявам .Много често при извънматочна се образува псевдо сак в матката.Всичко наред ли е ?Къде беше се хванало ?Стискам палци занапред .Повече никога да не ти се случва.

# 503
Момичета,не мога да се похваля - видяхме сърчицето,но не в сакчето - извънматочна.Лежа и си почивам и така..
На всички ви пожелавам безпроблемна бременност с пухкав финал!❤
Мила, много съжалявам за случилото се! Пожелавам ти бързо възстановяване, най-вече психически! Прегръдки 🤗

# 504
В яйчника беше изпаднало - слава богу само него са махнали,без тръбата или яйчника.Всичко е наред,преживява се - живот и здраве продължавам с нови сили. Simple Smile

# 505
Fireee, кураж и скоро да се похвалиш с хубави новини!

# 506
Fireeе, много съжалявам Sad. Бъди силна и вярвай, че  ще имаш хубави новини! Изпращам ти прегръдки и стискам палци много скоро да ги получиш Simple Smile. Ние сме с теб!

# 507
Fireee много съжалявам мила , дано много скоро се похвалиш с добри новини и да ни зарадваш и никога да не го преживееш отново🙏🍀
За БХС и аз мисля че по никакъв нячин не вреди на бебето , ако беше вредно чак толкова няваше да се препоръчва . Вчера на прегледа док каза препоръчително е , но сама си избираш и аз смятам да го направя 11-14 сед. , най -добре било 12 😊

# 508
Firee съжалявам и дано скоро да се похвалиш с добри новини!

Относно БХС и феталната морфология при специалист ли се ходи или ги извълшва лекарят, при когото се следим?  Отделно ли се заплаща (аз съм по ЗК)?
Следващият ми преглед е около 13-14 г.с и се притеснявам да не стане късно.

# 509
За съжаление не са по здравна каса и се ходи при специалист ,който ги прави.Трудно става с часовете,така че те съветвам да побързаш .Виж в твоя град кои правят ФМ и си запази час за 12-13 г.с .,

Общи условия

Активация на акаунт