Януарски Мами 2019

• 54 023
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Хааааа, много сладък тумбааааак!!!! Пупупу!

# 481
Тумбак в 10 г.с и 3 дни .
Много си сладка, аз съм малко по голяма пупа Sad

# 482
Shannel, и моят е същия! Laughing В 10 седмица влизам утре. Направо не знам от какво се поду така, все пак бебчо е само 2-3 см. Ако това е в началото, не ми се мисли какво ни чака занапред Laughing

# 483
Ами има надежда в мен ,че сега в 4-ти месец ще се поспре малко хаха Simple Smile и после пак да расте.

# 484
И аз съм с видимо голям корем Simple Smile - 5 месец. По принцип ми беше плосък и нямам широки дрехи, всички рокли са ми прави и много ме очертават. Купих си две по-широки рокли.
Матката в 10 г.с. била голяма колкото грейпфрут, затова сме така Simple Smile
Относно пола - на мен с първото ми беше много лошо, повръщах - момиче, сега съм по абсолютно същия начин. И аз се моля да минава това гадене и повръщане до две седмици, че не се издържа.

# 485
Fireee, стискаме палци днес за добри новини от прегледа! Ще чакам да пишеш и да се похвалиш, че сте чули сърчицето. Успех!
Момичета, личат ни вече коремите, трябва да се снимаме всеки месец и да си направим колаж от много бременни тумбачета Simple Smile
Усмихнат ден на всички!

# 486
Тумбак в 10 г.с и 3 дни .
.

Хей браво на теб. Аз съм в 9 г.с., но от повръщане корема ми направо се прибра. В началото сякаш повече ми личеше.

# 487
Здравейте мами, вечеря бях на първи преглед от ЖК, “ точко” е пораснал и всичко е наред. Явно съм една от малкото късметлийки без никакво гадене, повръщане и виене на свят и акушерката като чу, че нямам никакви оплаквания се хвана на бас с лекаря, че ще е момче 😁😂.
Вие вярвате ли в тези бабини поверия?
Една приятелка си прави “ тест” със сода 3 пъти и показа вярно,че ще е момиче, но според мен шансът е 50/50
Аз също нямам никакви оплаквания, в 9 г.с. съм. Нямам и корем още и понякога дори забравям, че съм бременна. Не съм качила, имам нормален апетит. Иначе и аз знам, че на мамите, на които не им е лошо в началото раждат момчета. Даже съм се настроила за момче Blush но не знам колко е вярно. Скоро ще разберем Blush

# 488
Не е вярно.Аз със сина ми повръщах да нямах корем никакъв чак в 7 месец се показа  едно малко коремче за 9 месеца качих 9 килограма,58 кг влязох да раждам.Сега съм в 10г.с. И освен че ми е страшно лошо и повръщам а съм и 60 кг с голям корем като за 5 месец.

# 489
Мисля , че почти всички януарски мами сме с тумбачета колкото и малки все още да са бебчетата 😀 аз също имам коремче и доста ми личи в лицето винаги съм била слаба и сега качих малко и си личи .
Относно повръщането не съм повръщала и не ми става лошо , но една приятелка много повръщаше и пак има момченце , според мен е до организъм .
Вчера бях на преглед всичко беше наред бебо расте и отговаря на седмиците си вече е почти 3см - 9+5 дни . И още нещо видяхме показа ми го 😀 но не е сиг. все още , доки каза че може да е момченце инаше нещо 😀 но каза че толкова рано може да се обърка дали е момче или момиче защото половите органи били почти еднакви , но все пак каза че е повече за момче💙 , но живот и здраве ще разберем по нататък и най-важното е да е живо и здраво😊🤗
Малко дълго се получи , леко бременеене на всички мами 😘

# 490
Според мен си е до организъм. В началото ми беше лошо, не съм повръщала, оправих се с редовно хранене. Имам 2 сестри и 1 брат, майка ми каза, че никога не е повръщала. 😊 Тайничко се надявам да си имам момиченце 👧
Коремче и аз имам. Не съм била с плосък корем, но сега определено си ми е подуто.

# 491
Здравейте! Да питам вие до кога смятате да работите? Аз ще се чувствам неловко като ми порасне корема още да работя сред хора! А мн ми се иска ако всичко върви добре да работя докато мога! Simple Smile

# 492
Момичета, какво е мнението ви за БХС между 11-14 седмица вече имам няколко различни мнения от лекари като едните казват,че е препоръчително да се направи за мое спокойствие, другите пък твърдят,че било опасно за плода и може да предизвика спонтанен аборт?
🤦🏻♀🤷🏻♀

# 493
Здравейте! Да питам вие до кога смятате да работите? Аз ще се чувствам неловко като ми порасне корема още да работя сред хора! А мн ми се иска ако всичко върви добре да работя докато мога! Simple Smile
Аз съм вече в болнични .И ми е добре.Много ми е напрегната работата и за това.А и болничния ,който ми превеждат е достатъчно висок и ми е по-добре да си почивам .

# 494
Аз мисля да си работя до последно, ако всичко е ок, все пак работата ми е на компютър от вкъщи и ми дава доста свобода. Но ако трябваше да пътувам до офис и по цял ден да съм сред хора сега, не знам как щях да издържа.

За БХС, според мен си е задължителен. Не виждам защо може да е опасен за бебето, той представлява ултразвук  + вземане на кръв и в комбивация двете изследвания са за изключване на хромозомни аномалии (Даун синдром, Едуардс синдром, Патау синдром).

Общи условия

Активация на акаунт