Януарски Мами 2019

• 54 115
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Аз пък съм обратното на запека,чак се зачудих нормално ли е?Иначе преди бременноста,постоянно си бях запечена.Сега е от време на време,абе в двете крайности съм.С малкият имах запек до 3-ти месец,после нещата се нормализираха от само себе си!Имате ли предпочитания към храната,сладко солено или кисело?Аз нямам особен апетит до тук съм с 1.600 кг отгоре,и сутрин много често не мога да ям защото ми се гади,та чак на обяд и после до вечерта хапвам още няколко пъти.☺☺

# 466
Хопчи дано всичко е наред! Почивка и да се пазиш.

Днес се записах на ЖК, при нов лекар избрах, хем по ЗК. Винаги мога да отида при досегашната ми. Бях без час и малко на бързо се случиха нещата, но не спираше да говори и обяснява, да ме разпитва и изслушва, което ми хареса! Пусна ми изследвания. Не получих снимка за албума 😞 в бързината даже не разбрах дали го измери. Каза че съм в 10 г.с което съвпада с моите изчисления. Не пусна да чуем сърчице. Каза, че за този период всичко изглежда добре, започва да се образува плацента. След месец ме вика отново. (дали ще издържа толкова дълго ме съмнява).
Толкова много говореше, че си забравих въпросите 😅
Лека вечер, момичета!

# 467
И аз си чакам с нетърпение консултацията, която ще е чааааак на 28.06.
Иначе проблеми с корема нямам, освен гаденето и повръщането. Цялата съм много подута, изглежда сякаш съм качила поне 5 кг, а като се премерих- 600 гр
Ще се опитам поне тази бременност да устоя на храната и да не кача мн кг, защото и с първата, и с втората- по 20кг
Хубав ден ви желая, с много, много усмивки Simple Smile

# 468
Какво кафе пиете ?Защото  знам че не трябва да се пие кафе?Газирано пиете ли?На мен мн ми се пие но гледам да не пия.А относно хапването всичко ям от начало ми се ядеше мн солено сега вече всичко хапвам но и аз се опитвам да се ограничавам ...Лек и успешен ден който са на работа лека работа и да не ви ядосват много! Simple Smile

# 469
  • София
Здравейте момичета,
ама наистина сме станали много Grinning , което е супер.
Хопчи, това се случва често, не се притеснявай - най-важното е да си спокойна. Аз като прокървих с първата ми бременност докторът освен много почивка ми каза да пия и витамин C и всичко беше наред.
За запека - какво да ви кажа, цял живот страдам от запеци, затова и имам хемороиди. С баткото точно по време на бременността имах най-редовния стомах. Сега - запек. Но аз ям и основно сухи неща защото от тях не ми се гади. Преди са ми помагали овесени ядки с кисело мляко, мисля и сега да пробвам.
За кафето - при първата бременност си пиех по две кафета на ден и не е имало проблем. Сега не мога да пия, защото само от миризмата ми става лошо.
Хубав и успешен ден на всички Flowers Hibiscus

# 470
И аз бях голяма кафеманка, сутрин първата ми мисъл като се събудя беше кафе. Но от както забременях ми става лошо от него. Иначе много ми писнаха вече тези сухоежбини и въглехидрати, нямам търпение вече да разнообразя и с по-сочни неща. Още 2-3 седмици и много се надявам с четвъртия месец да се почувствам отново нормална. Дано! Grinning
За запека няма нещо, което да съм открила, че работи винаги, но от опит знам, че е добре да се пие повече вода и последното ядене вечер да не е късно.

# 471
Здравейте мами, вечеря бях на първи преглед от ЖК, “ точко” е пораснал и всичко е наред. Явно съм една от малкото късметлийки без никакво гадене, повръщане и виене на свят и акушерката като чу, че нямам никакви оплаквания се хвана на бас с лекаря, че ще е момче 😁😂.
Вие вярвате ли в тези бабини поверия?
Една приятелка си прави “ тест” със сода 3 пъти и показа вярно,че ще е момиче, но според мен шансът е 50/50

# 472
Здравейте мами, вечеря бях на първи преглед от ЖК, “ точко” е пораснал и всичко е наред. Явно съм една от малкото късметлийки без никакво гадене, повръщане и виене на свят и акушерката като чу, че нямам никакви оплаквания се хвана на бас с лекаря, че ще е момче 😁😂.
Вие вярвате ли в тези бабини поверия?
Една приятелка си прави “ тест” със сода 3 пъти и показа вярно,че ще е момиче, но според мен шансът е 50/50

Аз също нямам никакви оплаквания, освен понякога да се изморявам по-бързо и да ми се спи. Чак се притеснявам, когато кажа, че забравям, че съм бременна. Само спирането на цигарите, големите гърди и подутият корем ми напомнят😀😬

# 473
  • София
Здравейте ,с положителен тест съм и термин 28.01 ,преди 2години и малко родих януарче ,сега пак се оформя да е през януари ,утре съм на първи преглед и се надявям да е добре бебчо.Пожелавам спокойна бременост на всички и януари да си гушнем здрави бебчета.

# 474
Нищо общо няма.Аз със сина ми повръщах много,а сега освен че повръщам ми е страшно лошо.Правилно са казали хората че всяка бременност е различна.

# 475
  • София
И аз смятам, че няма нищо общо, защото с баткото повръщах като за световно. Сега съм малко по-добре пък ще видим какво ще излезе бобчето Simple Smile

# 476
Здравейте на всички майки героини! И аз съм с проблем с ходенето до тоалетна, къде ходя по мн малко къде не. Кошмара е корема който имам огромен сякаш съм в 6 месец, надут и твърд на моменти, гаденето ми и лошото понамаля. Не пиех кафе, защото ми ставаше зле, днес за 1ви път ми падна зверски кръвното и ми се виеше яко свят и изпих едно кафе и сякаш ми просветна. Основния ми проблем е подутия корем, особено вечерно време е много голям. Дали ще се нормализира? Все си мисля, че не е нормално, но явно е !

# 477
И при мен е много подут и се чудех от какво по-точно (не преяждам, ходя до тоалетна не много редовно, но не е кой знае какъв проблем) Както казва Gergana Stefanova, все едно съм в 6тия месец Laughing Имам чувството, че бебчо дори и да расте, няма да си проличи, защото ще се намира под балона, който все едно съм глътнала Laughing

# 478
И аз съм с корем като в пети месец. Вече почти всеки ме пита бременна ли съм.

# 479
Тумбак в 10 г.с и 3 дни .

Общи условия

Активация на акаунт