Януарски Мами 2019

• 53 914
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте. На първи преглед съм на 18.05. За потвърждаване на бременността. Имам доста въпроси за лекаря, но има ли по-специали, които да задам? Другият ми въпрос е- кога се ходи на втори преглед, защото искам да е при друг доктор?

# 76
  • Sofia
Здравейте, присъединявам се и аз към групата. В 5 г.с. съм. Как се чувствате мами? Аз за моя изненада се чувствам доста добре и даже почти тежкото придърпване се успокои. При вас как е, ще се радвам да споделите как се чувствате Simple Smile

# 77
Здравейте, присъединявам се и аз към групата. В 5 г.с. съм. Как се чувствате мами? Аз за моя изненада се чувствам доста добре и даже почти тежкото придърпване се успокои. При вас как е, ще се радвам да споделите как се чувствате Simple Smile

Здравей! Аз също съм почти в 5-та. За сега се чувствам много добре. Иначе: ставам нощем,за да пишкам по 2-3 пъти; гърдите ме болят(търпимо); илизат ми постоянно пъпки по лицето,а преди я излезе една преди менструация; мисля,че коремчето ми е подуто; имам газове Grin ; нямам все още непомосимост към нещо... май това е за сега

# 78
strongw много се радвам за теб .Викам къде се скри ,нищо не каза ,а тя каква била работата .

# 79
Здравейте. На първи преглед съм на 18.05. За потвърждаване на бременността. Имам доста въпроси за лекаря, но има ли по-специали, които да задам? Другият ми въпрос е- кога се ходи на втори преглед, защото искам да е при друг доктор?
Въпросите към лекаря са индивидуални за всяка бременност според мен,няма по специални.След 12г.с ходиш при който доктор искаш да следи бременността и се записваш при него за ЖК.И аз ще направя така ще отида на преглед да потвърдим бременността и ще се записвам за ЖК при друг доктор и в друг град де.Искам да отида колкото се може по рано,но пък искам като отида да се види повече от една точица затова за момента успявам да се сдържа да хукна към лекаря.Иначе и аз имам толкова много въпроси,че главата ще ми гръмне нищо,че е трето!
Днес се чувствам супер отпаднала,преболява ме ниско долу сякаш ще ми дойде всеки момент.Постоянно ми се яде,наблягам на кисели храни от сладко ми се гади,не се ограничавам от нищо!Със синът ми качих 19кг от които няма и следа сега. Ще видим до края какво ще е!Лека бременност на всички и хепиенд на финала!🌹

# 80
  • Sofia
strongw много се радвам за теб .Викам къде се скри ,нищо не каза ,а тя каква била работата .
И аз самата се изненадах като научих онзи ден, хах

# 81
Въпросите към лекаря са индивидуални за всяка бременност според мен,няма по специални.След 12г.с ходиш при който доктор искаш да следи бременността и се записваш при него за ЖК.И аз ще направя така ще отида на преглед да потвърдим бременността и ще се записвам за ЖК при друг доктор и в друг град де.Искам да отида колкото се може по рано,но пък искам като отида да се види повече от една точица затова за момента успявам да се сдържа да хукна към лекаря.Иначе и аз имам толкова много въпроси,че главата ще ми гръмне нищо,че е трето!
Днес се чувствам супер отпаднала,преболява ме ниско долу сякаш ще ми дойде всеки момент.Постоянно ми се яде,наблягам на кисели храни от сладко ми се гади,не се ограничавам от нищо!Със синът ми качих 19кг от които няма и следа сега. Ще видим до края какво ще е!Лека бременност на всички и хепиенд на финала!🌹

Мисля да си запая час за 08.06. Все още не съм се спряла на лекар за ЖК,тъй като съм от скоро в града(Варна).

# 82
И аз съм от Варна.Много се чудя кога да отида на преглед. Иска ми се да отида до края на май,защото след това известно време ще съм извън града. Чудя се дали 25 дни от овулацията ще е достатъчно за да видят нещичко. Ще съм благодарна ако някоя мама ме открехне Joy

# 83
Здравейте момичета! Заповядайте във вече активната група във Фейсбук - Януарски Бебета 2019, където също можем да споделяме съвети и информация за бременността и раждането и обсъждаме темите, които ни вълнуват. Присъединяването към групата е с отговор на въпроса относно датата на термина.
Благодаря Ви Nadencet1 и Alja98 за споделения опит по моето вчерашно питане Simple Smile.
Усмихнат и позитивен ден на всички и Ви очаквам в новата група.

имам проблем с намирането на групата Sad

# 84
  • София
Здравейте момичета! Заповядайте във вече активната група във Фейсбук - Януарски Бебета 2019, където също можем да споделяме съвети и информация за бременността и раждането и обсъждаме темите, които ни вълнуват. Присъединяването към групата е с отговор на въпроса относно датата на термина.
Благодаря Ви Nadencet1 и Alja98 за споделения опит по моето вчерашно питане Simple Smile.

И аз не мога да я намеря Sad

# 85

Здравей Simple Smile  Аз съм в началото на 7ма г.с. До началото на 6та г.с. всички болки и придърпвания спряха,но започна отвращението ми към почти всички храни,които бях яла до момента и се простих с илюзиите си за изцяло здравословно хранене Sad Слава Богу все още поне плодове мога да хапвам.Иначе,като цяло се чувствам добре Simple Smile
 nash13 мисля,че 25 дни от овулацията вече ще видите сакче Simple Smile Ние видяхме на 23ти ден.

# 86

Здравейте, извинявайте трябваше още с активирането да пусна линк. Може да я намерите тук:
https://m.facebook.com/groups/2024037151169420?tsid=0.1375547454 … amp;source=result

# 87
Здравей! Аз съм в 6г.с. имам придръпвания, тежест, подуто ми е коремчето, чуствителни гърди, газове, световъртеж, днес ми се гадеше, не знам какво ми се яде, но да не е сладко 😊 всички екстри си имам за сега 😅

# 88
Момичета,на вас лекаря препоръчва ли ви да пиете витамини, освен фолиева киселина ,толкова рано?
На мен ми препоръчаха и от първия преглед до края на бременноста и по време на кърмене ще ги пия по едно на ден!

# 89
Сиси,на мен АГ ми изписа само фолиева киселина,но аз съм си взела тези витамини и на следващия преглед ще  попитам дали може да ги пия,защото съм с ниско желязо.Това,което ме спира сега е,че пия метилирана фолиева киселина,а тази във витамините,мисля че не е.

Общи условия

Активация на акаунт