Априлски бебета 2018

• 56 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Откъди е и какъв е този имунизационен паспорт?

# 121
  • Варна
На мен ми го дадоха от болницата при изписването.

# 122
  • Лайпциг / Перник / София
Ние го купихме днес от книжарница + картона = 1,40лв

# 123
Някаква специална книжарница ли?

# 124
  • Лайпциг / Перник / София
Някаква специална книжарница ли?

Не слънце, обикновена книжарница. Навсякъде ги има. Hands Thumbsup

# 125
  • Варна
Ние го купихме днес от книжарница + картона = 1,40лв
А ваксините от родилното не трябва ли да са вписани?

# 126
Здравейте момичета, как са бебоците?
При нас времето от два дни е лошо и не можем да се разхождаме. На малката и излязоха дребни червени пъпчици по челото и малко по бузките, ходихме при педиатърката и каза че са от претопляне, да я обличам по-малко и ще минат сами. Вече трети ден не минават, някакви съвети? Simple Smile

# 127
Здравейте момичета, как са бебоците?
При нас времето от два дни е лошо и не можем да се разхождаме. На малката и излязоха дребни червени пъпчици по челото и малко по бузките, ходихме при педиатърката и каза че са от претопляне, да я обличам по-малко и ще минат сами. Вече трети ден не минават, някакви съвети? Simple Smile
Мажи ги с тампон, напоен с физиологичен разтвор или с термална вода. Аз ползвам на Uriage термална вода. Пръскам и дупето понякога с нея.

# 128
И при моето бебе има такъв проблем, но пъпчиците са по целия торс и по-малко по лицето. Не мога да се усетя как да я обличам, защото нещо са ме налегнали едни вълни и вкъщи на 24° ми е хладно, и явно и нея повече обличам... Аз ще я обработвам с розова вода, доста ми помага за дупето и ще пробвам и с другата част на тялото.

# 129
А моето бебче няколко дни по обед все повръщаше, миличкото, дори през носа.
Бях стигнала да давам АМ по 80 мл. и тъкмо започнах на 90 мл.
Ние имаме няколко педиатъра, и единият каза, да намаляме обедното хранене като милилитри, за да не придобиело детето рефлекс и да повръща постоянно.
За сега излизаме само на терасата, но скоро трябва и навън. Чакаме само таткото да сглоби количката.

# 130
Здравейте мами 😊 Термина ми беше май месец ноо бебчо недочака и се роди април , вече сме на почти 20 дена и имам проблем с памперса пропуска и се мокри кръстчето мисля че е от поемане на повече вода таа немога да разбера къде е грешката в мен ли .... мисля че го стягам достатъчно .... някой има ли този проблем дайте съвет моляя

# 131
  • София
Здравейте мами! Моята кърма рязко намаля от вчера, и се питам какво според вас ще помогне за да не спре напълно? Може ли да ме посъветвате за храните които увеличават кърмата и някакви чайове, евентуално... Благодаря ви предварително!

# 132
Здрвейте, записвам се и аз при вас. Малкото човече е вече на 20 дни. 😊 Коликите го мъчат, но пък не е крайно нетърпимо.

Здравейте мами! Моята кърма рязко намаля от вчера, и се питам какво според вас ще помогне за да не спре напълно? Може ли да ме посъветвате за храните които увеличават кърмата и някакви чайове, евентуално... Благодаря ви предварително!

Пробвай с лактогонен чай. От аптеката на Билек.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 20:11 от ARIA*

# 133
  • Варна
@sluncee: Какви памперси ползваш? Наскоро го обсъждахме това, защото аз имах проблем с памперс премиум кеър. Сега с пуфис не ми се случва.
@rosalie2: Аз пия чая на хип за кърмачки и си купих на Билек лактогенния чай, но не мога да дам още мнение за него. Приемам и хомеопатични Riconus Comunus.
Момичета, от два дни голям глад го гони моя бебо, постоянно е с отворена уста и търси цица навсякъде и при всеки,който го вземе.  Иначе не сучи активно,но се успокоява като е на гърда и преди почти не искаше биба, а сега или биба или гърда. Постоянно буйства, рита и мята крака и ръце...почвам да се чудя нормално ли е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • Перник
Лейди, нормално е. И моят е същия, все нещо да има в устата. Търси и от другите гушнали го да суче, но няма как Grinning

Относно памперсите,  аз ползвам Пуфис и за сега не сме имали пропуснато.

Общи условия

Активация на акаунт