Нашите кухни - 74

• 99 081
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
На снимка си ми изглежда съвсем точния цвят. От партида до партида разлика в тоновете може да има, а при вас наистина е лека разликата, не чак за объркан цвят. Много добре е оформена, хомогенна изглежда и хубаво е зачистена. Имайте предвид, че ако е под ще са зацапа малко или много. Не знам как е наживо и толкова ли е дразнещо, но бих си я запазила. Продукти за оцветяване на фуги не съм ползвала, само импрегнатор....

# 661
  • София
А на мене фугата ми харесва повече от мострата Simple Smile
Иначе по принцип бих сложила даже тъмна фуга на тия тухлички.
Ние купихме фуга на Мапей, черна, за черен гранитогрес, станало е много хубаво. Мъжът ми каза, че е много доволен от багрилото и ще го ползва и за запълване на чворовете по дъбовите врати. Като стане готово, ще снимам.

Какъв гранитогрес купихте? Аз съм в чуденка, какъв да купя и дали да му сложа бяла фуга. За баня ми трябва и мисля ,че ще мога да я поддържам бяла.

# 662
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Вече мога да се похваля с нова кухня , точно на финала сме .Нямах търпение да се закачи последния механизъм и набързо нащраках .
,
Скрит текст:
, , , , , ,

Много си я харесвам , голямо удобство са чекмеджетата -всичко идва при мен , а не да се завирам да ровя .

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 11:07 от Вероника@

# 663
Тухличките са на стена, не са на под.
От снимките, които направих наистина не си личи, но е адски жълто. Поне с тези тухлички не си отива изобщо...

# 664
Вероника@, ехаа Simple Smile Супер е, много ви е просторно мястото и кухнята е светла. Супер, със здраве да си я ползваш. Хайде дано повече да се похвалим скоро време Stuck Out Tongue

# 665
Вероника, страхотно е..
Точно визията, която и аз търся-простор и удобство. И мнооого чекмеджета Stuck Out Tongue Winking Eye
Усмихнах се на новото тиганче:)) Такъв кеф е да пазаруваш за нова кухня...Heart

# 666
  • София
Вече мога да се похваля с нова кухня , точно на финала сме .Нямах търпение да се закачи последния механизъм и набързо нащраках .
,
Скрит текст:
, , , , ,

Много си я харесвам , голямо удобство са чекмеджетата -всичко идва при мен , а не да се завирам да ровя .

Моля за иформация за плота и гърба, от какъв материал са........ и ако може линк

# 667
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Вероника, страхотно е..
Точно визията, която и аз търся-простор и удобство. И мнооого чекмеджета Stuck Out Tongue Winking Eye
Усмихнах се на новото тиганче:)) Такъв кеф е да пазаруваш за нова кухня...Heart
Права си , за новото тиганче .Много ми е приятна тази част, с голям кеф си подменям старите тигани с нови ... и не само

# 668
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
sofiq_borisova  всичко е технически камък от Стоун център ,нямам линк-на място си харесах камъка

# 669
Anastacia, жасминът жълтее, да. Като не ти харесва пробвайте някъде да оцветите, ако не стане майсторът да я изстърже и да ги префугира, но не е много евтино. Има ножчета за чагъртане на фуга, той сигурно ги знае.

# 670
  • София
Тухличките са на стена, не са на под.
От снимките, които направих наистина не си личи, но е адски жълто. Поне с тези тухлички не си отива изобщо...
Жасмин на Церезит си е бежова към жълта, може би е трявало бяла да сложите......не знам, може би в избора да е проблема и не е трябвало 100% да се доверявате на картелката,  ......виж това от линка
http://www.mapei.com/public/BG/products/2803-fugafresca-bg.pdf -боя за фуги, има 34 цвята, значи пак е до избор, пробвай на някое ъгълче където ще стои мебел евентуално

# 671
  • В полите на Витоша :)
Нашият преход между естествен трислоен паркет и гранитогрес е корк.
Това е правилният метод, с корков компенсатор.
Добре стана, но за мен има един минус: зимата паркетът се свива от студеното и се получава фуга между корка и ламината. Може би, ако бяхме залепили корка и за гранитогреса, а не само за паркета, нямаше така да стане,
Само към паркета (ламината) и основата се лепи.
Може би не е ползвано правилното строително лепило, което трябва да е на основа синтетична смола.

лепило:
Скрит текст:
Скрит текст:
Такъв компенсатор е добре да се слага и покрай целия паркет (ламинат) до стената,
понеже там също при монтаж трябва да има разстояние.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D0 … c=06-Sj7rXFHHuhM:
PAV1, ползвахме лепилото, което купихме с паркета. Не знам какво е точно, ще видя довечера.

Anastacia, при нас имаше проблем с черната фуга на Церезит, така и не разбрах каква е причината. На места изби бяло, на други места си е много хубаво черно. С голям зор, много обикаляне и изхабени нерви намерихме освежителя за фуги на Мапей и мацнахме само малко, за да видим как е. Добре става, но един от дистрибуторите на Мапей ни каза, че така щяла да ни мухляса фугата, не било добре да се ползва за големи площи, а за да направиш малки корекции. Още не знам дали да го слушам или да си намажа всички фуги Simple Smile
А преди да намерим този освежител, започнах да чегъртам фугите с въпросното специално ножче. Ами, ужасно е! Много бавно и трудно става, няколко пъти ми се отплесна ножчето и надрах 2-3 плочки с него. Помисли си дали искаш да си го причиниш.

Gigito, ще кача снимка на прехода с корк довечера.

Вероника@, страхотна кухня, честито! Със здраве и удоволствие да си експлоатираш Simple Smile Много просторна и удобна изглежда.

# 672
  • София

пробвай с това- метална четка , ако ще слагаш нова фуга , ще трябва да направиш място за нея.Проблемът е , че плочките ти са с неправилна форма и с ъглошлайф няма да стане

# 673
Много хубава кухня. Единствено последния модул(от дясно) не ми хареса.

# 674
  • София
sofiq_borisova  всичко е технически камък от Стоун център ,нямам линк-на място си харесах камъка

Благодаря за информацията ! Те ли ти го монтираха/ от Стоун център /   или майстора, който ти прави шкафовете ?

Общи условия

Активация на акаунт