В момента чета... 58

• 87 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз също почти бях захвърлила Крадецът на книги на първите 10%, а после се превърна в най-любимата ми книга през последните 5 години. Препоръчвам я навсякъде и на всеки. Няма друга, която да ме е докоснала толкова много. Изгледах и филма, също много добър.

# 121
Днес прочетох книга на една българска авторка "Никой не е твой"... по-тъпа и глупава книга не бях чела!!! По-скоро я прочетох отгоре,отгоре... Сякаш я е писал някой на 15 години. Чак ме хвана яд, че съм дала пари за такава простотия!
Така е като има намаления и поръчвам книги на поразия...
Ще започвам "С обич М." Дано си струва.

# 122
По принцип бях започнала с "Яж, моли се и обичай", но нещо ме подтикна да прочета първо "Светлината, която изгубихме".
Скрит текст:
Не се надявах на такъв финал, такава силна любов имаше между  Луси и Гейб, която не можаха да изживеят поради една или друга причина. Но се надявах на финала поне да са заедно, щастливи.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 20:31 от AnMary

# 123
Ох, няма, няма и в някое мнение някой разказва книга от 600 страници с две изречения и половина. Grinning

# 124
  • Mediterraneo
Ох, няма, няма и в някое мнение някой разказва книга от 600 страници с две изречения и половина. Grinning

Сега ще чакам да мине време, докато погледна към книгата, която ми беше в скорошния списък за четене. Да забравя какво съм прочела като спойлер.

# 125
Не е заяждане - има правило в темата, пише го в първия пост: не е коректно да се обсъжда открито съдържанието, поне в скрит текст трябва да се сложи.

Аз завърших "С дъх на прясна лимонада" и я оценявам по-високо от другите 2 на Мамен Санчес, за които писах. Сега започвам "Свят без край" на Кен Фолет, докато първата част ми е още прясна.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 19:41 от Cioccolata

# 126
mspasov, редактирай си поста и скрий спойлера.

# 127
Чоколата, ще я потърся лимонадената книга на Мамен. Много я харесвам авторката, само тази не съм прочела все още. А щом казваш и че е дори по-добра. 😊

Барселона гореща като шоколад аз даже не успях да я прочета. Шрифтът адски ме дразнеше, а историята не успя да ме впечатли, та я зарязах с чиста съвест. 😊

# 128
  • София
Приключих "Единствената история" на Джулиан Барнс. Много добре написан меланхоличен и тъжен роман за любовта и живота.

# 129
  • Бургас
Здравейте, четящи момичета!
Много време не съм се разписвала, но има промени около мен и нямам никакво време за четене от месец - два напоследък.
Вчера случайно се сетих, че май беше време да излезе книгата на Ю&Р и реших да погледна в темата. Страшно много се зарадвах, да прочета, че е вече н апазара.
Ще я поръчам, че да може като се прибера, да я захапя веднага.

# 130
Елинка, на мен ми хареса наистина повече, въпреки че другите бяха по-леко и забавни.

"Свят без край" ми изглежда потискащо огромна, но я започнах.

# 131
След хубавите коментари реших и аз да започна  С вкус на прясна лимонада на М.Санчес (чела съм единствено "Забранява се неверието  в съдбата" и много ми беше харесала) и съм прочела 20% от нея , но не знам защо все още  историята не може да ме грабне. Може би и самата аз очаквах нещо много по -леко и забавно , а историята ми идва една идея по- мрачна от очакваното . Няма да се отказвам от книгата и се надявам постепенно да харесам героите и техните истории.

# 132
  • В тъмната гора.
Препрочитам "Скарлет" на Александра Рипли за н-ти път. Едновременно с нея чета и "Кой те излъга какво е щастие" на Ралица Генчева. И двете ми харесват много.

# 133
  • София
Свърших със Спящите красавици, общо взето ми хареса книгата, малко на моменти ми беше прекалено разтегната, но като цяло не останах разочарована, при все, че за мен не е от върховете в творчеството на Кинг.  Не знам каква част е дело на сина, но така или иначе аз си останах с усещането, че си чета само таткото Simple Smile

Сега започвам Всичко, което не помня - Юнас Хасен Кемири Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 12:05 от Angel_Dust

# 134
О, много ще се радвам да споделиш после за Кемири. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт