В момента чета... 58

• 87 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Разбира се,  да знаеш, че твоя е вината да я купя Simple Smile

# 136
Знам Flushed Аз я прочетох в период, когато все още ми беше тежко заради смъртта на много близък човек, така че сигурно това ми е повлияло. Много ме развълнува.

# 137
Започнах да чета "Хала" на Нейтън Хил. Отдавна ѝ се канех, крайно време беше да ѝ отделя внимание. Само времето ще покаже дали ще ми хареса толкова, колкото на голяма част от хората.

# 138
И аз съм с "Хала" на Нейтън Хил. Страшно ми е интересна и стилът е добър, но шрифтът е ситен и много бавно я чета.

Преди нея си прочетох "Чамкория" на Милен Рускав и много ми хареса. Разказва за едно много бурно, смутно и тъмно време от близката ни история.

# 139
И аз чета "Хала", за съжаление по-бавно, отколкото бих искала, защото ми харесва.

# 140
Започнах поредният случай на Сейер - "Който се страхува от мечки...". За малко да я зарежа към 12%. Странно започва и малко объркано според мен, но после нещата се оправят и става интересна Simple Smile

# 141

Започнах тази. Изглежда обещаваща.

Хареса ми. Чете се с лекота . Има любовна драма , но е поднесена с голям финес , в стил " Малкият принц " .
История за връзката между сляпо момче и момиче с недъг. За това, което е невидимо за очите......

# 142
Не можах да се преборя с "Малкият приятел" , оставям я за по-нататък.
Започнах "Оставих те да си отидеш" на Клеър Макинтош. Засега ми харесва, но нямам много време за четене, да не кажа съвсем.

Прочетох втората. Доста обрати има в нея и екшън.  Хареса ми , но някак си остана  с отворен край. Или пък поне не такъв , какъвто очаквах. Сподели мнение когато я прочетеш.

# 143
Засега съм на 48 %. Задължително ще споделя. По едно време се чудех за какви обрати говорите, но първият вече е факт.Направо ми спря дъха!

# 144
Приключих последната книга за Себастиан Бергман. Беше интересна и динамична, и на мен ми е доста интересно развитието в личните истории на героите.

Сега се връщам към "Пайнс" и продължавам с втората част.

# 145
Продължавам с Карин Фосум " Индийската съпруга".

# 146
Преди малко завърших С вкус на прясна лимонада на М. Санчес и останах с леко смесени чувства. Историята ми хареса ,но очаквах да е много по- лека , забавна, любовна ,а тя се оказа доста сериозна , красиво написана и много описателна. Образа на Грета Бувиер ми допадна най-много, а може би нещото , което най-малко ми хареса беше темата за връзката между млада жена и значително по-възрастен мъж.(това си е мое мнение и не искам да засегна никого ,но възрастова разлика от 40 години ми идва малко в повече.) Някак не усетих любовта между Грета и Томас или между Клара и Габриел ... сякаш нещо ми липсваше в книгата . И все пак по нататък бих прочела и друга книга от авторката. Simple Smile

# 147
Колкото и странно да ви се струва, се завръщам към миналото и чета Парадокса на Огледалото от Любен Дилов.
Произход е малко боза.
Препоръчвам Софийски Дует от Иван Диммитров

# 148
Благодаря за новата тема
Записвам се чак на 10та страничка и срам несрам си признавам , че съм изпуснала цялата предна тема
Така , че отивам да ви изчета и да си набележа нещо за четене , че съм изпаднала във книжна дупка

# 149
  • София
Приключих Studio Sex на Лиса Марклунд и както и останалите от поредицата за Аника Бенгтсон ми хареса.

Сега чета Големите малки лъжи на Лиан Мориарти. Започнах я, защото сериала много ми допадна и засега върви чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт