Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
На второ гледане ( с полузатворени очи Rolling Eyes)  на тая „мила“ сцена с Тони, според мен това, което Зори каза на Тони, преди да си бие шута с 200 Grin - това „ Значи така ще бъде“, пак си беше със съжалителен подтекст. Демек тя му каза щом ти се живее на 200 с жена, която те пали, така и ще бъде, ще успееш да го постигнеш. Само дето пропусна да му каже, че тая жена не е тя Laughing

# 136
  • Варна
[quote author=Donna Paulsen link=topic=1034411.msg36678761#msg36678761 date=1525507232]
Ама вие сериозно ли смятате да си причините "Отплата"?

Не става ли сериала?? Аз го пуснах за 3-4 мин, но не открих 1 ви епизод, а направо 4ти, не ме грабна нещо, но лятото като няма нищо за гледане мисля да му дам още един шанс 😁
Първо и основно, защото не е довършен. Отвратителен край на първи сезон и няма втори.
Второ, защото ако ОЖ е драма, онова си е направо трагедия.
И трето, защото и там сценаристите се поосираха на места.
Иначе Велислав си игра добре и там, но...

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 13:32 от HappyKali

# 137
Самата ситуация е забавна от една гледна точка Grinning, Тасев като отвори вратите, много добре се видя Ина, след това тя  май се е опитала да се скрие, ама Марио и Зорница я видяха и все пак ще проведат разговор двамата петела, кой е по-грешния в ситуацията Joy
Eли, има нещо вярно, да не пръскат с феромони тая болница Joy

Между другото, Тасев буташе някаква носилка - за камуфлаж сигурно LaughingLaughing

# 138
Встрани от цялата драма обаче, засичането на двете „грешни” двойки при линейката е много комично Joy
Те щото Тасев и Ина са тръгнали към нея да я поправят вероятно Joy

Силата пък, с която Марио си загуби ума по Зорница, съшо е очарователна. Толкова дълго се мъчи да се контролира, че сега всички емоции се отприщиха и го отнесоха като придошла река. Харесва ми този Марио. Heart

Ооо на това пък много се смях.Grinning И на Марио репликата "Тасев, искаш да ни стрелят ли?" ме разби. Марио поне никой не може да го отстреля и да го закопа някъде, ама на Боби му е в кърпа вързано. Joy

Аз за Марио си знаех, че чувствата му ще избухнат, още в оня момент когато под покрива я отряза. Просто няма начин тя да е близо и той да стои безучастен. Но тази промяна в него наистина мноого ми харесва.

# 139
Значи Бобчо не е толкова влюбен , щом се е сетил да бута носилката за камуфлаж Yum
Марио вече е неконтролируем /да не се подпали сухо  старо огнище.../ , толкова години без изживяна младост и сега -пълен екшън със свръхзвукова /не някакви си 200 .../.

# 140

А бе на тези доктори им е много слаб спусъка - въртят се като котараци по Сексмобила , складове разни и т.н. Joy

То за това Свети Кирил е на загуба, всички са прекалено заети да се уважават по сексмобилите Grinning А пък тия, дето все не ги огрява, само дебнат след тях и клюкарат Joy
„Лекарите изпокарани, сестрите издокарани, санитарите прости, а болните Бог да ги прости!" Grin

# 141
Много се радвам, че Тони ги видя най-накрая, че досадно ми стана цялото това криене. Ако не беше сцената от снощи, щеше да ми е мъчно за него, но сега искам просто да разбере очевидното и да си тъгува на спокойствие.
Предполагам, че няма да им каже веднага какво е видял, а ще се наежи към тях и ще почне да ги напада злобно.

# 142

Между другото, Тасев буташе някаква носилка - за камуфлаж сигурно LaughingLaughing
Марио е седнал на носилката, и се вижда другия край, от самия ъгъл изглежда само, че носилката е при Тасев и Ина Grinning

# 143
  • тук, на мястото си
Гледам Откраднат живот от 1-ва серия на 1-ви сезон. Страшно много глупости минаха досега, но продължавах да гледам. Този сезон в повечето случаи съм на слушане вместо гледане. След последните двете серии тотално ме изгубиха не само като зрител, но и като слушател.  Превърнаха болницата в иб . . ник. Що за сценаристи и продуценти? Няма ли една свястна идея за която да се хванат?

# 144

Предполагам, че няма да им каже веднага какво е видял, а ще се наежи към тях и ще почне да ги напада злобно.

Като нищо ще си изгуби акъла от яд и току виж вземе да намрази Зорница и да й се разсърди жестоко, както уж не можел.
Между другото на промото, когато го дават в гръб да ходи на някъде, предполагам, че това е моментът в който отива към линейката и ще ги види.

# 145

Марио е седнал на носилката, и се вижда другия край, от самия ъгъл изглежда само, че носилката е при Тасев и Ина Grinning

Хахах... да,  така е,  явно не е толкова изобретателен Боби Laughing

# 146
Няма значение как е разтълкувал думите Тони защото като ги види в линейката само това ще му остане да му свети в съзнанието. А за опцията да не познае Марио ми звучи абсурдна. Това е брат му ако ще само чорапите да му види пак ще го познае моля ви се. И те са на два метра от него пред очите му.

# 147
Гледам не сте много сърдити на Зорница, но за мен тя постъпи супер кофти и предизвика Тони да направи това.
Първо липсваш ми, той тръгна към нея объркан, тя не го преряза още тогава, а продължи да го гледа и да преглъща.
После той като я целуваше имах чувството, че този момент продължава вечно и че тя му откликва.
Изобщо не изглеждаше да е насилена.

# 148
  • София
И с кокетна чупка в кръста пред бюрото на Тони. Противоречиви сигнали пусна и беше разбрана грешно. Или сценаристите са си загубили ума и плеснаха тази абсурдна сцена или Диана не я изигра както трябва и се получи двусмислено послание.

# 149
Гледам не сте много сърдити на Зорница, но за мен тя постъпи супер кофти и предизвика Тони да направи това.
Първо липсваш ми, той тръгна към нея объркан, тя не го преряза още тогава, а продължи да го гледа и да преглъща.
После той като я целуваше имах чувството, че този момент продължава вечно и че тя му откликва.
Изобщо не изглеждаше да е насилена.

Според мен още след като му каза, че й липсва и той стана и тръгна към нея тя се усети какво каза и какво ще последва, направо си глътна граматиката и успя да промълви само едно сериозно "Тони...", при което вече беше притисната към стената. Това, че му каза, че може да разчита на нея и си дръпна главата явно не беше достатъчно на Тони и той я целуна, а тя започна да издава точно такива звуци все едно не иска, все едно насила я целуват. Ако тя искаше тази целувка и не беше приятелско и професионално посещение в кабинета му, ситуацията щеше да се развие по съвсем друг начин.
Иначе съм съгласна за това, че подходи объркващо отначало с това, че й липсвал. Тя това като го каза и вече всичко свърши. Тони толкова се обърка, че нищо друго не чуваше и не виждаше, изобщо не мислеше с главата си, все едно съзнанието му беше замъглено.

Общи условия

Активация на акаунт