Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 504
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Yеsss, айде да ги вижда вече Тони и да се приключва с тия недомлъвки и натисканици по кюшетата, че Зорница, милата, в чудо се видя Grin
То вече даже стана малко нереално, кой ли не ги видя. Не знам Марио на какво се надява, честно, в тоя клюкарник Thinking   Ама нали човек оглупява от любов... Flushed
Тежко ще му е на Тони, да разбере, че е бил лъган, и че скъпото му братче за пореден път е по-добър от него в нещо - успял e да си спечели сърцето на Огнянова... Ама като Марио не смее да си отвори устата, така ще е Rolling Eyes

Много ме кефят тия псевдо-моралисти във Фейса значи Joy  Огнянова е най-черна, и шамара си била заслужила миналия сезон. Ай сиктир! Grinning  Ей, ние жените можем да сме много лоши една с друга Disappointed Relieved

# 121
Скрит текст:
Какво значи Тони бил разбрал криво репликата: липсваш ми? Ми то има 1 начин на разбиране на това и то при положение, че не и е близък роднина, иначе можеше да и липсва по друг начин, ама в случая е ясно. Не казваш на познат/колега, че ти липсва просто ей така.  Търсите под вола теле, за да оправдаете Зорница. Тя си е такава, такава я показват от началото, неуравновесена, слаба, объркана, незнаеща какво иска, инфантилна. Това е решил сценарния екип и това ще гледаме. Сега ще се завърне Банков и ще и покаже правия път Wink
Ако ще да му е казала "искам те", това не променя нещата, щом след това тя му каза "недей" и се опитваше да се отдръпне, а той я целуна насила, какво повече да се коментира.
Моите и вашите разбирания се различават, нито аз ще ви убедя в това, което аз виждам, нито вие мен във вашата теза за това, което се случи.

# 122
Искам го това промо и в новата ПЛЕЙ 😐
В бука една супер умна Гущряка пише, че това с Батко било страст, а с Банков либов. Много кухи лейки Боже, на този грешен свят 😂😃😎

# 123
В бука една супер умна Гущряка пише, че това с Батко било страст, а с Банков либов. Много кухи лейки Боже, на този грешен свят 😂😃😎

А, те това го плещят от началото на сезона. Ще им се.
Майче, много си дипломатична.
Не разбирам защо след случилото се с Ина Фотев беше изрод, а снощи Зорница била виновна, че предизвикала Тони?

# 124
Закачат се на професионална тематика с Тони и тя му казва липсваше ми. Аз го разбирам като липсваха ми тези разговори с теб, приятелските. По какъв друг начин може да и липсва като то друго не е имало, че да и липсва то.... Аз не се опитвам да оправдавам никого това е моето мнение. И какво значи държали се с Марио все едно не е станало нищо, а какво е станало насила я целуна мъж, който нито обича, нито желае. От това ако може да се съсипе една любов значи това изобщо не е любов. Аз така мисля.

# 125
Какво значи Тони бил разбрал криво репликата: липсваш ми? Ми то има 1 начин на разбиране на това и то при положение, че не и е близък роднина, иначе можеше да и липсва по друг начин, ама в случая е ясно. Не казваш на познат/колега, че ти липсва просто ей така.  Търсите под вола теле, за да оправдаете Зорница. Тя си е такава, такава я показват от началото, неуравновесена, слаба, объркана, незнаеща какво иска, инфантилна. Това е решил сценарния екип и това ще гледаме. Сега ще се завърне Банков и ще и покаже правия път Wink

Никой не търси под вола теле. Фактите са си факти. Нейното "липсваш ми" не беше на място, окей. Но ясно личеше, че се съпротивлява, а Тони просто направи това, което му се искаше. От всичко, което си изброила не мога да се съглася, че тя е объркана и не знае какво иска, нито пък, че е слаба. Тя преживя много и все пак се съвзе. А колкото  до Банков - не се надявай, няма да се върне, нито ще й покаже правилния път. Най-много да й покаже пътя към лудницата, щото само той й липсва вече. Wink

Зайко, и аз съм на твоето мнение.

# 126

Тия ще ме скъсат! Joy НЕ дай си Боже човек да изпита и страст, и любов по едно и също време, то явно за тях е невъзможно Grinning

# 127
Страста е най-силна и неконтролируема когато има любов, ама явно на някои не им се е случвало. Мислите ли че, ако Марио не обичаше Зорница щеше да тръгне да и налита, като знае за Тони, защо аз съм сигурна, че нямаше. Ако беше за едната му страст доста възможности имаше да си я укроти на други места.

# 128
Единственото, за което мога да упрекна Зорница, е, че когато той й каза да не си играе с него, тя трябваше да реагира бързо и адекватно, да му каже, че е там при него като при приятел и т.н.
Нали осъзнаваме обаче, че Зорница в онзи момент не виждаше Тони, нито мислеше как точно ще прозвучат думите й, а виждаше пред себе си един умиращ човек.
Мъчно й беше. Затова отиде при него, затова искаше да му каже две топли думи, затова му каза, че може да разчита на нея.

Какво означаваха последните й думи обаче, не разбрах. Предлагам Хъмбъл, като завеждащ ПР със звездите да пише на Диана да я пита Grinning

Забелязвам някакъв феномен - зрителите са особено сурови към Зорница. Всеки герой пада, става, затъва, прави грешки и т.н. Всичко е ок. Нейното поведение се гледа под лупа и дори и най-малката стъпчица накриво е някакъв брутален грях.
Всеки човек/герой си има слабости, слаби моменти, грешни ходове, моменти на глупост...както и Марио вчера изглупя. Обича брат си, обича Зорница, затова прави глупости. Това е част от тях.
Нито Марио, нито Зорница са безгрешни.

А Зорница е всякаква, ама незнаеща какво иска и объркана? Никога не е била объркана и в нито един момент не съм оставала с усещането, че не знае какво иска, напротив, във всяка една секунда ни е показвала точно какво/кого иска.

Зайко, да. Марио обича Зорница. Не знам как някой може да си мисли, че става дума само за секс.

# 129
За мен Тони за пореден път се прояви като егоист:живее ми се,нямам време,искам жена ,която да ме пали(аз,аз...). Влюбен е ,пък по никакъв начин не усеща Зорница...А  Марио просто търсеше начин да защити Огнянова от гадните приказки на Врабчев(мъж е и подобно поведение на селска интригантка му е ужасно чуждо).

# 130
А, те това го плещят от началото на сезона. Ще им се.
Майче, много си дипломатична.
Не разбирам защо след случилото се с Ина Фотев беше изрод, а снощи Зорница била виновна, че предизвикала Тони?
Нали, цялата дипломатичност само в мен се е събрала Grinning
Ама моля ти се, ако на Тони не му беше останала и капчица разум и беше опитал да я насили за нещо повече, пак Зорница щеше да е виновна, тя си го е търсила....

# 131
Единственото, за което мога да упрекна Зорница, е, че когато той й каза да не си играе с него, тя трябваше да реагира бързо и адекватно, да му каже, че е там при него като при приятел и т.н.
Нали осъзнаваме обаче, че Зорница в онзи момент не виждаше Тони, нито мислеше как точно ще прозвучат думите й, а виждаше пред себе си един умиращ човек.
Мъчно й беше. Затова отиде при него, затова искаше да му каже две топли думи, затова му каза, че може да разчита на нея.

Какво означаваха последните й думи обаче, не разбрах. Предлагам Хъмбъл, като завеждащ ПР със звездите да пише на Диана да я пита Grinning

Забелязвам някакъв феномен - зрителите са особено сурови към Зорница. Всеки герой пада, става, затъва, прави грешки и т.н. Всичко е ок. Нейното поведение се гледа под лупа и дори и най-малката стъпчица накриво е някакъв брутален грях.
Всеки човек/герой си има слабости, слаби моменти, грешни ходове, моменти на глупост...както и Марио вчера изглупя. Обича брат си, обича Зорница, затова прави глупости. Това е част от тях.
Нито Марио, нито Зорница са безгрешни.

А Зорница е всякаква, ама незнаеща какво иска и объркана? Никога не е била объркана и в нито един момент не съм оставала с усещането, че не знае какво иска, напротив, във всяка една секунда ни е показвала точно какво/кого иска.

Зайко, да. Марио обича Зорница. Не знам как някой може да си мисли, че става дума само за секс.

По-тoчно не мога да го кажа! Абсолютно съгласна Flowers Hibiscus

# 132
Встрани от цялата драма обаче, засичането на двете „грешни” двойки при линейката е много комично Joy
Те щото Тасев и Ина са тръгнали към нея да я поправят вероятно Joy

Силата пък, с която Марио си загуби ума по Зорница, съшо е очарователна. Толкова дълго се мъчи да се контролира, че сега всички емоции се отприщиха и го отнесоха като придошла река. Харесва ми този Марио. Heart

# 133
 На дамитеAnimal Chicken Animal Chicken  от ФБ мога само  да им кажа - внимавайте какво ще запеете , когато на вашите дъщери се случи такова нещо .
Те май  се хранят от някаква комбинирана злоба срещу Диана и Зорница /2 в 1/ и вероятно -да , не са изпитвали такива  чувства  Peace
В двата сезона до тук не забелязах  Зори да прави нещо толкова неморално , че да крякаш срещу нея  на пълен работен ден  Thinking
Леко шокиращо беше  продължението след първата и среща с Марио , но дори това си имаше обяснение /да не  повтарям изговореното /. Силните влюбвания все някак започват  , едва ли  винаги  много морално на опашка за нещо си или на чай ...., в компанията поне на баба ти  knit
Колкото до секса , те двамата повече се гушкат  като ученици , а  секс май дадоха само в колата .Толкова неизяснени неща имат между тях , че докато стигнат до секса и  времето им свършило .
А бе на тези доктори им е много слаб спусъка - въртят се като котараци по Сексмобила , складове разни и т.н. Joy

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 13:30 от Ели-фен

# 134
Самата ситуация е забавна от една гледна точка Grinning, Тасев като отвори вратите, много добре се видя Ина, след това тя  май се е опитала да се скрие, ама Марио и Зорница я видяха и все пак ще проведат разговор двамата петела, кой е по-грешния в ситуацията Joy
Eли, има нещо вярно, да не пръскат с феромони тая болница Joy

Общи условия

Активация на акаунт