Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 457
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Дона, благодаря за промото. И на мен ми стана жал за момчето. Hе съм очаквала да разбере по друг начин, но оттук нататък да се стяга. Да страда, да се гневи, но да не върши глупости поне.

# 106
Дона, благодаря за промото. И на мен ми стана жал за момчето. Hе съм очаквала да разбере по друг начин, но оттук нататък да се стяга. Да страда, да се гневи, но да не върши глупости поне.

Пф, слава Богу, не съм единствена, три сме с Росито  Joy

Абе и мен ме притеснява да не извърши някоя глупост. Поне няма да налита на Зорница повече. Надявам се.

# 107
Тони ще види Марио и Зори в линейката целуващи се, сега видях краткото промо Hushed най-после, Алелуя
както казва народът- РАЗГЕЛЕ!!!😀😂 урааааа, най-после!

# 108
Абе и мен ме притеснява да не извърши някоя глупост. Поне няма да налита на Зорница повече. Надявам се.
Еее Дона, то остава да тръгне пак да й налита. Тогава лично бих му пляснала два шамара, ей така...за баланс. Joy Той трябва в такъв случай да е полудял и обсебен вече.

# 109
Еее Дона, то остава да тръгне пак да й налита. Тогава лично бих му пляснала два шамара, ей така...за баланс. Joy Той трябва в такъв случай да е полудял и обсебен вече.

Хахахахха, вярно е! Ще е по-зле и от Ванчето. 
Викам другия път да налети на Албена, ама НЕЖНО И ВНИМАТЕЛНО, Антоне, не като снощи, бе говедо! Joy

# 110
Хахахахха, вярно е! Ще е по-зле и от Ванчето. 
Викам другия път да налети на Албена, ама НЕЖНО И ВНИМАТЕЛНО, Антоне, не като снощи, бе говедо! Joy
Аз второ Ванче не искам! Joy Едва се оттървахме от нея.
Викам аз и двамата да си налетят дружно след един-два успокояващи разговора, в които ще си споделят терзанията. Имат обща мъка хахахах. На нея "татенцето" й отряза мераците, пък той направо хвана брат си и обекта на чувствата си на калъп, остана отрязан от Зорница. Grinning Звездите ми го говорят - виждам новата двойка, ама те двамата още не го знаят. Joy

# 111
Аз не мога да разбера, понеже изобщо не разабрах последната сцена, Тони какво си мисли след тази целувка. Че са заедно или че го отряза пак. Тя ядосана си излезе де. В следващия епизод си се целува с Марио все едно нищо не се е случило. Изобщо загубих връзката тук. Все пак евала, че най накрая ще ги разкрият, защото то много ми писна това криене. И сега какви са вариантите: Тони или ще им каже, че ги е видял, или ще се тръшне болен, а най зле ще стане, ако се прави, че няма нищо и им гледа сиира.
Много беше странен погледа на Тони  вчера. Като на обезомял човек. Някак си блуждаещ в пространството. Направо си ми напомни на наша Ваня. Тръпки ме побиха.

# 112
Ей сега видях промото, качвам го след минута.

Значи тая, която ги е писала тия неща за Зорница, не иска ли на нея да зашлевят един???  За Бога, това от жена ли е наистина?????  Ей, беснея, каро чуя такива работи!!!

Майче, за другото съм съгласна. От вчера повтарям като латерна - тя му каза “Недей!” - точка по въпроса!

Аз ѝ писах на тази патица, че явно представата ѝ за отношенията между мъжа и жената са доста извратени.

# 113
Ето обещаните гифчета, такава хубава сцена Heart втория gif го отрязах, за да не гледам лукавата усмивка на Врабчев Grinning :

# 114
  • Варна
Цитат
author=Donna Paulsen link=topic=1034411.msg36678761#msg36678761 date=1525507232]Майче, след гнусните последни 2 минути забравих целия епизод направо
То пък щото много има какво да се запомни от него - плетени гърди, озлобял Врабчев, чанти някакви, нелогично лигав Марио, отвратителна Албена...

Ама вие сериозно ли смятате да си причините "Отплата"?

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 13:12 от HappyKali

# 115
  • Ню Йорк
Какво значи Тони бил разбрал криво репликата: липсваш ми? Ми то има 1 начин на разбиране на това и то при положение, че не и е близък роднина, иначе можеше да и липсва по друг начин, ама в случая е ясно. Не казваш на познат/колега, че ти липсва просто ей така.  Търсите под вола теле, за да оправдаете Зорница. Тя си е такава, такава я показват от началото, неуравновесена, слаба, объркана, незнаеща какво иска, инфантилна. Това е решил сценарния екип и това ще гледаме. Сега ще се завърне Банков и ще и покаже правия път Wink

# 116
Ето обещаните гифчета, такава хубава сцена Heart втория gif го отрязах, за да не гледам лукавата усмивка на Врабчев Grinning :

Ееее златна си Heart
Много хубави!
Ще ви чакам и аз Отплата. Grinning

# 117

Скрит текст:

Това беше най-хубавото в целия епизод! HeartПосле с намесата на Врабчев и "прекрасната" сцена със "зомбирания" Тони всичко се оплеска.

# 118
То пък щото много има какво да се запомни от него - плетени гърди, озлобял Врабчев, чанти някакви, нелогично лигав Марио, отвратителна Албена...

Защо? Не се заяждам, наистина обясни.

Майче, много благодаря за гиф-четата!!!

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 12:23 от Анонимен

# 119
  • in Wonderland
[quote author=Donna Paulsen link=topic=1034411.msg36678761#msg36678761 date=1525507232]

Не става ли сериала?? Аз го пуснах за 3-4 мин, но не открих 1 ви епизод, а направо 4ти, не ме грабна нещо, но лятото като няма нищо за гледане мисля да му дам още един шанс 😁

Общи условия

Активация на акаунт