Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Аааа,ама той наистина ги видя.Е прощавам им на сценаристите.Оправи ми се настроението.Не му оставиха изобщо да се колебае какво се случва между тях двамата и дано да схване колко различна беше Зорница когато той я целуна и сега с Марио.Даже не ме интересува как ще реагира,щом тая простотия с криенето приключва.Да си драматизира щом не разбира от отказ.
И аз си мисля,че няма да им каже,че ги е видял и гори бележка с извинение.По скоро може да има някакво нарочно провокиране,за да види Марио до кога подяволите е в състояние да си мълчи.

# 91
  • София
Дона, така и трябва. Тони не в виновен, че обича Зорница, не е виновен, че брат му няма силите да му признае, че обича същата жена и тя му отвръща на чувствата. Сега ще научи по възможно най-отвратителния начин. На мен ми е жал за него, ще бъде съкрушен.

Е бясна съм му, че не знае какво значи думата не, че не всичко, което поиска трябва да получи и не знае кога трябва да спре. Но въпреки това ми е жал за него. Ще се почувства предаден, отново.

Ох, ще има драма, много драма.

Ели, от сутринта викаш да почваме. Хайде Бар Наздраве.

Само да видим какво ще се случи с Марио и Зорница, дано да няма разрив там.

# 92
Ама вие наистина ли мислите, че Тони съзнава, че е прекалил и търси Зорница да се извинява? Joy
По-скоро гори списъка с гостите за сватбата им Joy

# 93
Може това, което да гори Тони е някоя бележка с извинение към Зорница, искал да и я даде, тръгнал да я търси, но попада на нея с Марио и след това да я изгори...

Хич и не ПОПАДА, Врабчев го прати там Simple Smile

# 94
Врабчев си върна на Марио за всичко, за което му беше бесен.Ама то ако питате мен направо му направи услуга.

# 95
  • София
Ама вие наистина ли мислите, че Тони съзнава, че е прекалил и търси Зорница да се извинява? Joy
По-скоро гори списъка с гостите за сватбата им Joy

😂😂😂 Хич не ми е жал за Тони - нави си на пръста, че трябва да е със Зорница и не приема Не! Голям мъж, професионалист, държи се като бебе. Как пък толкова опустошителна любов разви, обсесия някаква, чак страховито.

# 96
Дона, така и трябва. Тони не в виновен, че обича Зорница, не е виновен, че брат му няма силите да му признае, че обича същата жена и тя му отвръща на чувствата. Сега ще научи по възможно най-отвратителния начин. На мен ми е жал за него, ще бъде съкрушен.

Е бясна съм му, че не знае какво значи думата не, че не всичко, което поиска трябва да получи и не знае кога трябва да спре. Но въпреки това ми е жал за него. Ще се почувства предаден, отново.

Ох, ще има драма, много драма.

Ели, от сутринта викаш да почваме. Хайде Бар Наздраве.

Само да видим какво ще се случи с Марио и Зорница, дано да няма разрив там.

Роси, мисля по същия начин. Даже се чудех дали да си публикувам мнението, защото поведението му снощи беше отвратително и още не ме е напуснало гадното чувство. Но това е най-гадния начин да разбере - всъщност той ще научи по начина, по който предполгахме. Поне и той сега ще се почувства така, както се чувстваше Зорница снощи - насилен. Марио като няма смелост да си отвори устата.
Но се радвам, че тази драма ще се приключи най-после и следва другата.

Сега си мисля, че действието е такова - Тони ги вижда (кратко промо), върви нанякъде (дълго промо), среща Тасев, който вижда, че нещо не е наред (моя измислица), Тасев отваря линейката (дълго промо) и казва на Марио кой ги е видял.

Ели, НАЗДРАВЕЕЕЕЕ!

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:42 от Анонимен

# 97
Важното е,че имаме промо в което недвусмислено се вижда,че той наистина ги видя.Останалото са подробности за мен.Ще се живее спокойно до Втроник.След Многооо драма на Тони ще му мине,но до тогава ще е страшно ще си изкара на яве всичко дето го мъчи,Марио също.Накрая ще е здравословно и за двамата убедена съм.И птичето ще напусне братското крило и ще порасне.Трябва да я позлатят Зорница,че им развали нездравословната и разрушителна връзка помежду им.Такива семейни взаимоотношения са пагубни и за двамата.

# 98
  • София
Елиии, зарязах Отплата, за да го гледаме заедно, не че нещо, но реших, че ще ми е по приятно да гледам с компания. Така че да минават тези седмици и започвам отначало.

Тони ще разбере с кой се целува Огнянова. Това му е брат все пак, не е непознат човек.  страхувам се от последствията обаче. Тъпо и нелогично ще е, ако Марио се отдръпне от Зорница. Ако трябва и двамата да отидат и да говорят с него, това е  нещо, от което не могат да избягат. Марио дължи обяснение на брат си, но и Зорница дължи, ако щеш само заради онова тъпо изказване "Винаги можеш да разчиташ на мен" WTF.

Дами, скоро пристигаме и няма да мога да пиша до вечерта. Да не изпишете темата. Поне до вторник да удържим.
Мириел, благодаря  за прекрасните теми и търпението.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 11:05 от rosita_ta

# 99
Абе и тримата си дължат обяснения, извинения - един ужаааасно дълъг разговор. А, и по един шамар за Тони и Марио от мен Joy Два, за баланс Joy

Бройте ме за Отплата след края и мен Wink

Незнам за вас, ама аз нещо се развеселих Joy
Абе що спряхте да пишете? Да не вдигнахте купон?  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 100
Хейтим снощния епизод, но аз може ли да си изпрося гифчета от покрива? Hug

И аз почнах Отплата, но гледах само първия епизод.

# 101
Тони по най-гадният начин разбра, но поне недвусмислено ще разбере за ситуацията, вече той какво ще прави с информацията - ще иска обяснение веднага или ще ги чака да види до кога ще крият.
Вчера така ме бяха жегнали, че дори ми убиха желанието, след като видях сцената на покрив да направя гифчета от нея Grinning

# 102
"Отплата"-та вече ми е на бързо набиране  и чакам Батко да излезе от мъката тук и да започне кахърните погледи на другото място  Peace .
Малко ще поработя , защото другата седмица ще  почивам , но като непрекъснато ви проверявам до къде сте го докарали , не знам как ще ми се получи  ooooh!
Много искам поне в този сезон да  пуснат  малко щастие в края , но ...се съмнявам силно точно в тези сценаристи  Sick

# 103
Тони по най-гадният начин разбра, но поне недвусмислено ще разбере за ситуацията, вече той какво ще прави с информацията - ще иска обяснение веднага или ще ги чака да види до кога ще крият.
Вчера така ме бяха жегнали, че дори ми убиха желанието, след като видях сцената на покрив да направя гифчета от нея Grinning

Хаххахах, този път “не” наистина ще означава “не”

Майче, след гнусните последни 2 минути забравих целия епизод направо

# 104
След тия промота съм със смесени чувства малко. Joy От една страна се радвам, че това ще приключи и Тони ще разбере, от друга направо съм под страхотно напрежение какво ни чака. Много се надявам това да не доведе до тотален разрив в отношенията на Марио и Зорница. Вие за коментарите всичко сте казали, аз ще допълня, че като ги чета направо ме убиват. Много страдание им донесла Зорница?!? Страданието си го направиха Марио и Тони - единият мълчи и не казва на брат си, ама продължава да среща с жената, която обича, а другият упорства и се натиска на жена, която му отказва недвусмислено. Тя дошла в болницата да преследва мъже и си ги набелязвала ?!? Айде бе! Само тя в тая болница има връзка с някого. Я да припомня как Наталия си беше "набелязала" Александър или пък Галя завъртя Петър и после той като й омръзна хвана Тасев, Вяра и тя същата - по Банков се заплесна, един Бог знае откъде и почна да му се натиска и тя. Хич да не изкарват Зорница най-черната.
Супер мазало ще стане във вторник. Като го гледам Тони как отчаяно е изхлузва от прозореца на линейката след като ги е видял, човекът сигурно е изтръпнал направо. Това със сигурност си е било голям шок за него. Не знам как Зорница и Марио ще се гледат с Тони в очите след като вече всичко се знае.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 11:26 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт