Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 413
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Майче, за това съм напълно съгласна, но рефрена „тя си го просеше” винаги е жив.
Виж какво става със Зорница - разпъват я на кръст за щяло и нещяло, в болницата тя е пропаднала, а не Банков, дето лъжеше най-нагло за жена си.
Факт е, че Зорница се завъртя на два пъти и му каза „недей”. Но понеже не се е разпищяла, е виновна.

Майче, това краткото промо ли е? Алелуя! Направо съм щастлива, че агонията ще приключи. Joy

# 76
Майче, за това съм напълно съгласна, но рефрена „тя си го просеше” винаги е жив.
Преди малко, в защита на Банков, прочетох, че и шамара си била заслужила. И това, изказано от жени, нямам думи  Shocked (без да я оправдавам за грозните думи)
Aко някой има възможност, моля да качите и краткото промо.

# 77
Чудно ми е хората, които коментират така, биха ли се изказали по същият начин ако тяхната дъщеря беше в тази ситуация, тялото на всеки човек без значение мъж или жена си е неприкосновено, коментари повече по въпроса щом ти откажат Не приемам. В случая със Зорница не се стигна до нещо повече, защото все пак на Тони му беше останало капчица разум и я пусна, но с Ина за съжаление не беше така и си беше изнасилена.

Да, краткото промо, ясно ги вижда докато те се целуват, нищо неподозиращи за това, че ги наблюдават,само това, нищо повече, когато си подпира главата на линейката от разширеното промо е този момент, след като ги е видял.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:01 от maichetoo0o

# 78
  • София
Не разбирам как може хора да казват за Ина предния епизод "ами тя си го знае, кво толкова, да внимавала какво ще разбере Фотев" и за Зорница да внимавала какво говори, че тя му казала неща на Тони, които той пък от своя страна изтълкува напълно погрешно. И двете казаха не искам, недей, никой няма право да се нахвърля на друг, без значение дали ти е приятел, съпруг, гадже и т.н., щом жена каза Не, значи Не, няма повече коментар по въпроса.

Майче, така се радвам да прочета думите ти. Не смеех да ги напиша, защото съм пристрасна към Зорница и не можех да преценя, доколко разумни са такива мисли, а не са плод на това, че толкова я харесвам.

Майче , разкажи го това промо.

Това за шамарите е ужасно просто. Дали ако на тях или на детето им  се случи подобно нещо те ще са толкова толерантни. Хайде стига вече.
Всички сме наясно, че това е измислица и няма реални личности зад образите на героите, но все пак нека да съдим за тях по постъпките, а не по красотата.

Тъпият Айпад ми подменя думите и стават едни бисери Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:05 от rosita_ta

# 79
Злати, и аз го четох. Нямам коментар на такова твърдение. Confused За съжаление явно ще минат хиляди години преди да разберем като общество колко е нередно всичко това...

Абе, Марио обеща на Зорница, че ще я натиска навсякъде, ама пропусна, че преди това трябваше да каже на Тони Joy

# 80
И аз съм напълно съгласна с Майчето.Каквото и да е разбрал един мъж погрешно,като ти се каже в прав текст недей и си завъртиш лицето не може да си позволиш да целуваш някои.И да тръгнеш да го  целуваш и той да не ти отвръща и ти да продължаваш,без думи просто.Аз на тези моралистки от фейсбук дето само хвърлят камъни по други жени и ги сочат колко са грешни изобщо не искам да им падам на нивото.Моят мъж сега се прибра от работа и коментара му за вчерашния епизод беше-какво толкова жената се опита да го отблъсне, ама той очевидно изобщо не разбира от дума,после като я пусна тя избяга.
Ама ние жените нали сме безгрешни,като хулим по някоя друга един вид се самоизтъкваме колко сме свестни ние.Отвратена съм, в такива случаи ми идва да съм мъж.Да сте видели мъжете така да се самоизяждат?
Ако Тони ги види в линейката ще вдигам тържество.След постъпката му изобщо не ми е жал за него и не ме интересува как ще разбере само това да стане.Стига съжаление към него явно не го заслужава.

# 81
Роси, подобни коментари ме отвращават, може би толкова колкото и самият акт на насилие и това няма нищо общо с пристрастията към даден герой, подобни неща са недопустими към, която и да е жена или мъж също.

# 82
Ей сега видях промото, качвам го след минута.

Значи тая, която ги е писала тия неща за Зорница, не иска ли на нея да зашлевят един???  За Бога, това от жена ли е наистина?????  Ей, беснея, каро чуя такива работи!!!

Майче, за другото съм съгласна. От вчера повтарям като латерна - тя му каза “Недей!” - точка по въпроса!

# 83
От жена е то в мъж толкова злоба не може да има само във Врабчев може би,ама той е един на хиляда,а при жените една на хиляда не е злобарка за жалост.

# 84
  • София
Ох, я да разведря обстановката, докато Дона качи промото.

Хора, в миналия епизод, когато дадоха Ина под душа и щях просто да падна - същинска Шер. Не знам за вас, но аз все едно нея гледах, толкова поразителна прилика, чак плашеща.

Малък_Зайко, браво на мъжа ти. Моя само ме пита Какво стана с онази лудата, демек Ванчето. Колко пъти му обясних, че се отърваха от нея и снощи пак - Какво става с тая лудата???!!!

# 85
https://youtu.be/__XPk4gtTJo

Заповядайте.

Аз в момента съм “О, Боже мой, о, Боже мой!!!!”
Гадното започва, мили мои.....
Мда, това е от разширеното промо, и усещам, че сцените как Тони върви и гори листа, са след това. Защо ли си мисля, че сега ще реагира различно???

Роси, Ванчето си беше впечатляваща хахахааххах

# 86
Ааа, Врабчев е злобар, щото жена го е писала Joy

Мдааа, Тони най-сетне ще разбере. Да не се окаже само, че не е познал, че това е брат му Joy

# 87
Ааа, Врабчев е злобар, щото жена го е писала Joy

Мдааа, Тони най-сетне ще разбере. Да не се окаже само, че не е познал, че това е брат му Joy

Стига беееее, това вече ще е егати и сапунката Joy
Оф, хора, както ми е черен Тонката от снощи и само го псувам, сега го съжалих Joy  Много съм мека Joy

# 88
Може това, което да гори Тони е някоя бележка с извинение към Зорница, искал да и я даде, тръгнал да я търси, но попада на нея с Марио и след това да я изгори. Все си мисля, че ще ги остави да види до кога ще мълчат и ще се крият, преди да си признаят, че имат връзка.
Дона, аз още съм му набрала от вчера, никакво съжаление не изпитах, само облекчение, че най-после ще разбере защо и заради кой не го иска Зорница. Grinning

# 89

Тук някой е затворил бара доста късно  Joy

Това , което се случва в промото го чакахме дълго , но едва ли ще ни зарадват последствията  newsm78
Ясно се виждат лицето на Тони и  гривата на Зори , но не и кой е мъжът под нея .
Има вероятност Тони да изтича при Батко и да му  се наоплаква  какво е видял , да страда и да се тръшка , а нашият  Супер Марио  пак да си замълчи .
От вчерашната сцена в кабинета на Тони още ми е  гадно на стомаха  Shocked Той така настървено  скочи на момичето и  дрънкаше  разни  хаотични неща - нямал време , искал всичко тук , сега /по памет/ -ами ако е така защо иска да я обвърже емоционално /като няма време/ , ако е за единия секс  да ходи да си плати на някоя  шетана кака ,за да изпусне парата  newsm78
Като си спомня  как ни изненадаха /това ми е синоним на  нецензурна дума , свързана със секс/  сценаристите в предишния сезон , сега не очаквам да е по-различно .
Да минават тези три седмици , че да си започнем темите -очакване на следващия сезон  Drunk
Аз до понеделник  съм на  чай и кафе  Whistling

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:34 от Ели-фен

Общи условия

Активация на акаунт