Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 377
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  Мечтите поне са безплатни, нали?
 Rolling Eyes
Хахаха безплатни са ами, ние затова само на тях караме тук. Joy Какво друго ни остава освен да си помечтаем малко, то не вреди. Grinning

# 61
Сега, да се изкажа и аз. Понеже цяла седмица феновете на триото ревахте, че ги няма, че само Калин давали, Мазови и прочие, ето че ви се реваншираха. Хак да ви е! С най добри чувства.  hahaha hahaha hahaha

# 62
е, не!
Е, НЕ!
Тия болни ли са? Не Фотев, аз ще стрелям.
Донякъде добре, изключвайки сцената с кърменето и изведнъж Тони Фотев натискаш Зорница. А тя малоумна ли е да му говори така. Той кога се влюби така безумно в нея и как?
Какви бяха тези чанти? Тея сценаристи нормални ли са?
Бясна съм!

Все пак бях правя, че в този епизод Зорница ще разбере за трансплантацията (и той пак май ѝ целуваше ръката Heart Eyes) и всичко от анонса за седмицата ще е последните минути в петък. Grinning
Да му се не знае.

За Ина ми стана мъчно много. Cry

# 63
Сега, да се изкажа и аз. Понеже цяла седмица феновете на триото ревахте, че ги няма, че само Калин давали, Мазови и прочие, ето че ви се реваншираха. Хак да ви е! С най добри чувства.  hahaha hahaha hahaha
Мда, внимавай какво си пожелаваш Joy

Изгледах епизода, повторих неясните сцени и те пак си останаха неясни. Grinning
Все едно цял сезон градиха една кула от карти и в този епизод някой реши да дръпне най-долната, та кулата да се срине.
Поведението на Зорница не беше адекватно. Да, тя ясно му показа, че не иска да я целува, но изобщо не направи необходимото, за да го спре. А след като той все пак спря, тя се държа като напълно облъчена.
Не стига това, ами Марио се гъне като червей пред Врабчев, само дето не му целува краката и го моли за мир?! Че тя дори Зорница се държа с Врабчев в съблекалнята повече като мъж от Марио. Който 39 епизода е егати якия мъжкар и сега изведнъж някой рязко му извади гръбначния стълб? Не Врабчев трябва да мълчи, Марио, ти трябва да говориш! Разбирането защо не казва на брат си отдавна свърши. Стана ни вече ясно, че е луд по Зорница, иска да бъде с нея и т.н. Няма повече оправдания защо не говори с Тони. И защо с мълчанието си позволява това отвратително отношение към Зорница, подмятанията, обсъжданията...
И всичко това на фона на няколко безкрайно красиви момента, като този, в който тя поиска да се погрижи за него, а той я гледаше с такава любов, усмихваше  се и си мислех как за първи път от 15г. някой ще се погрижи за Марио, вместо обратното.
И сцената на покрива, където той най-сетне сподели всичко с нея и тайните се отдръпнаха от връзката им, а прегръдката им беше толкова пълна с близост и любов.
И хубавите думи между Тони и Марио за китарата.

Някой трябва да каже на сценаристите, че понякога да съхраниш нещо красиво е по-успешно от това да го сринеш заради единия сеир.

И за протокола - аз ще продължа тайно да се надявам да се окаже сън/делюзия/нещотакова Joy

# 64
  • София
Сега, да се изкажа и аз. Понеже цяла седмица феновете на триото ревахте, че ги няма, че само Калин давали, Мазови и прочие, ето че ви се реваншираха. Хак да ви е! С най добри чувства.  hahaha hahaha hahaha
Така си е, платихме си, гледайте какво стана с темата Simple Smile. Но и не всеки в този сериал има щастието, каквито и поразии да направи, все да излиза герой Wink

Сега да отдам заслуженото и на останалите персонажи, защото в серията имаше много свежи моменти.

Захариев ме изненада и то изключително приятно. Много ми харесаха думите му към Албена, вдъхна и увереност, че има смисъл, че трябва да се бори и да не отказва. Слушах я тази сцена и си мислех, брех този Пешо, има нещо в него, не е само онова с дължината Wink (надявам се списващите тук се сещат). Имаше и болка в него, осъзнава грешките, които е допускал. След тези негови думи си мисля, че ще има надежда за бъдеще с Галя.
Сега само да не се изложи следващата серия, че ще има възможност. Срещата, която дадоха в промото ще е много интересна. Все повече се чудя какво е намислил Фотев, едва ли е само инвестиция.

Стана ми мъчно за Ина. Имаше толкова отчаян поглед. Сякаш е била с Иво 1 година, а не повече от 10 години. Дано само не свикне с лъжата, защото трудно ще се опълчи на Фотев. Не знам как ще се развият нещата с Борис, но тук ще се леят куршуми.
Това с гуруто беше, шок. Сценаристите успяха да ме изненадат. Въпреки, че аз много, много не долюбвам подобни истории с религии, гурута и т.н., този екземпляр идеално се вписва в браза на човек, който Ина ще слуша. Иначе този ще изма сблъсък с Калин и, надявам се, с Тасев, заради пациента. Дано разума надделее и от телевизията не започнат да "пропагандират" разни алтернативни и съмнителни лечения и простотии.

Ах, Баба Гочева, разработила е Гочевски модел за възпитание на Стефан младши. Ще се опита да се справи по- успешно с отглеждането и възпитанието на детето. Съгласна съм, защото Лора е тотално изтрещяла и освен едно мамино синче, друго няма да отгледа.
Мазов е страхотен, как си ядеше толумбичките, връща се той. Ура.

Това с кърменете - игнор.
С чантите историята не я разбрах, може и толкова да ми е капацитета.
Ако искаха да ни покажат, че Жекова е принципна и жена с морал, успяха. Аз си я харесвам де, въпреки, че си вре носа на всякъде, сигурна съм, че не влага лоши чувства, а го прави от загриженост.

# 65
И аз се надявам Тони и Зорница наистина да са се видяли в тази стая, но да се е случило съвсем друго. А Тони просто да е халюцинирал..
За Марио, ами той е прекалено уплашен за брат си.явно изследванията са много зле.

# 66
Мазов е единственият слънчев лъч в снощната серия, много ме забавлява.

# 67
Те и Марио и Зорница са еднакво виновни за случката и двамата го съжаляват, а той им се качи на главата. Реакцията на Зорница беше  глупава, но тя беше изпаднала в шок. Тони не случайно я попита какво ми има защо ме гледаш така, той се усети че тя го гледа различно, още не е зацепил, че беше като смъртноболен, на който тя не иска да изключи апарата за дишане, за да не и тежи на съвестта. Обаче сценаристите си знаят работата с какви двусмислени думи излезе Зорница от стаята да се чудим какво точно имаше предвид. Ако му беше плеснала един щеше да е твърде ясно, а сега седете и мислете. За мен всичко е ясно, дори да умажат още нещата, като някакво кратко обнадеждаване на Тони за Зори, толкова хора вече  знаят, че няма как истината да не го халоса много скоро. Той освен съжаление друго от нея не може да получи, а Тончо не е тъп, усеща се когато някой те съжалява. Ще има тотален разрив между братята. Случи се всичко, което можеше. Марио кри за Зорница ужасно дълго време, сто човека разбраха преди Тони, Марио каза на Зорница за трансплантацията,  въпреки че бе помолен да не го прави изобщо мазало... А трябваше просто онази вечер когато правиха секс в колата Марио да се прибере и да каже така и така съжелявам братле тя е моя прости ми. Толкова по безболезнено щеше да е.

# 68
  • София
Тъпа и нелогична серия!

# 69
Сега изгледах промото (Дона, благодаря, че си го качила Hug ) - Тони се надига на стъклото на линейката, но е твърде вероятно да ги чуе, но да не ги види. И да разбере, че Огнянова си има друг, но да продължи да тъне в неведение, че това е брат му.
Гнусният образ на Врабчев ми е все по-противен, трябваше Марио да му смаже мутрата.
А Тасев е малко нагъл. Първо, не е цъфнал и той и второ - не беше отдавна моментът, в който се беше свил като изоставено кученце в съблекалнята и Марио му подаде ръка и беше до него. Малко повече уважение и по-малко съдене няма да му навреди.

# 70
  • София
Днешните 30 км с колело, трябва да станат поне 50, за да мога да се отърся от вчерашния шок.

Москита, и аз си мислех как с една сцена сценаристите успяха да разбият на пук и прах образи, които ми се струваше, че доста старателно изграждат.

Разговорът на Тони с Марио ми хареса. Добре се получи как скастри Тони да спре да се самосъжалява. Истината е, че малкия има голям потенциал и ако поиска може да специализира, но той май се е скрил зад ренгенологията и не смее да рискува.
Знаех си, че Тони не е злопаметен и това с китарата не е било с цел да го злепостави. А когато Марио обясняваше, че иска отново да започне да свири, съвсем в стила на инфантилната ни групичка си представих как го прави, но този път само за Зорница. Тези двамата биха били идеална двойка - Огнянова е толкова грижовна и до глупост добродушна, че ще е като балсам за душата на Марио. Той отчаяно има нужда някой да му покаже, че е по- добре да води битките в живота с любим човек и приятел, и че няма нужда винаги да е героя Супер Марио, и е добре понякога да позволява някой да се погрижи за него.
Сцената на покрива беше изключително мила. Най- накрая всички карти са на масата, няма скрити и недоизказани неща между тях и БАМ. Всичко сринаха с гръм и трясък.

Сега се замислих. Дали Тасев не го каза това с цакането на Тони, защото ги видя в бара, когато беше с Марио, а не защото е чул слухове? Това ми звучи по- логично и до някъде оправдава изказването му.

# 71
  • in Wonderland
Хахах, това беше добро, Супер Марио😁

# 72
Тасев е сладур. Реакцията му е просто първична. Онази вечер в бара Марио му каза, че Тони си пада по Зорница. Той не знае нищо друго и просто се шокира при гледката и затова така го изстреля, иначе изобщо не си представям да е от тези дето ще тръгнат да ги съдят напротив. Ина нали казваше в един от монолозите си в предишните серии всичко трябва първо тотално да се обърка за да се подреди. Дали има вече накъде. Тони или си гори изследванията или писмо което е писла за Зорница след като я е чул да пъшка в линейката.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 09:42 от malak zaiko

# 73
Не разбирам как може хора да казват за Ина предния епизод "ами тя си го знае, кво толкова, да внимавала какво ще разбере Фотев" и за Зорница да внимавала какво говори, че тя му казала неща на Тони, които той пък от своя страна изтълкува напълно погрешно. И двете казаха не искам, недей, никой няма право да се нахвърля на друг, без значение дали ти е приятел, съпруг, гадже и т.н., щом жена каза Не, значи Не, няма повече коментар по въпроса.

# 74
Тони ще види Марио и Зори в линейката целуващи се, сега видях краткото промо Hushed най-после, Алелуя

Общи условия

Активация на акаунт