Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Аз мисля, че ако Марио предварително знае каква е истинската история между Зорница и Банков, като го срещне, ще му каже - господин Банков, утре ми е заето, щото ще бия Врабчев, но заповядайте в сряда да ви счупя носа. Joy

# 286
  • София
Майче, притесняват ме любезностите на Зорница, че хич не свършват добре.
По скоро я виждам като да си глътне граматиката. Ако Батко е с нея добре, той не се притеснява да каже нещата, такива каквито са ( е освен ако не трябва да ги казва на Зорница или Тони). Ако обаче не е, се надявам тя с бясна скорост да избяга.

Изгледах я сцената и наистина гледа Тони, докато го казва това, "значи така ще бъде".

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 23:48 от rosita_ta

# 287
Момичета, искам да ви кажа, че чета с огромно удоволствие всички ви постове (в последните часове - на един капан, с доволно количество пиене). И ви благодаря, Hug че сте различни от някои хора във ФБ, които мислят,че в Марио нямало ни едно положително качество (да ме пита човек защо ли си го причиних като го четох това) newsm78 И аз не мога, както каза Злати, да обличам така добре усещанията си в думи, но пък ми е много готино да си ги срещам, описани чрез вас.

След снощната серия не вярвам на сценаристите и стоя на тръни в очакването на всякакви глупости. Да си призная - мен много ме притеснява едно вероятно Бау, само защото вече ми доказаха, че сеирът е преди всичко, за съжаление. Ще бъда приятно изненадана, спестят ли ми появата му. Да си натиска хавлийките и да си седи там, където му е мястото - до жена му  Naughty

И ако може сценаристите да получат амнезия за фенера на Кръстева и черния дроб на Тони, хич няма да им се разсърдя. Grinning

# 288
Аз мисля, че ако Марио предварително знае каква е истинската история между Зорница и Банков, като го срещне, ще му каже - господин Банков, утре ми е заето, щото ще бия Врабчев, но заповядайте в сряда да ви счупя носа. Joy

Бой по график - харесва ми! Grinning   Тук не само пияници ставаме, ами и на фантaзии за насилие ни избива, тия сценаристи са за съд, ей  Smiley

Зорница беше много влюбена, спор няма, и затова и аз се притеснявам леко за нейната реакция, ако Банов се върне. Дано не я направят някаква лабилна, без позиция. Triumph  Колкото и влюбена да беше, тая любов си беше голЕма мъка... Трябва да е луда да се върне обратно при сухара Sweat

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 10:17 от Anichka32

# 289
Ох, много е весело тук Joy
Mоскита, думите й "значи така ще бъде",  ги разбрах като "щом имаш желание и страст за живот, ще живееш, ще се намери жената, която да те пали". Hещо като обещание, "заклинание", че всичко ще cе подреди. Aбе нелогична беше цялата сцена.

# 290
Ако Зорница избяга с 200, когато види Виктор, ще е същата история като с телефонното обаждане. Ще е шокирана, но да се окопитва по-бързо и да слага край. Мъка си беше любовта там. Вярно си е. Грабна ни тогава, но после видяхме друго. Някой беше казал в предишните постове, че този сезон постоянно я виждаме усмихната. Имаше тайни, но бързо се разкриха. Миналия път не можеха да се дадат обещания, сега той ѝ даде, па дано ги спази, че аман от мъже пухльовци.

И Марио да му счупи ушните миди на Банков.

Тази тема няма да ни стигне до вторник. Joy

# 291
Аничка, така е, беше влюбена. Беше и наранена, изоставена, лъгана, ударена...да не говорим, че между тях стои махнатото бебе. И всички тези мигове, в които тя беше оставена сама, плачеща, страдаща...
Сега е влюбена в друг. И има нещо, което с Банков нямаше - надежда.
Не вярвам на обратимостта на техните отношения. Спомнете си как започна сезона. И кои кадри ни показаха от връзката между двамата - скандала при вестта за бременността, решението за аборта, шамарът, сбогуването. Никак не беше случайно това, че ни дадоха само гадостите.

За онази реплика на Зорница от последния епизод - причиних си я, пак нищо не схванах, доверявам ви се - или си е казала на себе си, че така ще е да я гони до дупка или му е казала на него, че така ще бъде, ма е забравила да каже, че не с нея Grinning

# 292
И ако може сценаристите да получат амнезия за фенера на Кръстева и черния дроб на Тони, хич няма да им се разсърдя. Grinning

Амин!!!

Аничка, мисля, че този път любовта е по-голяма, по-различна е. А и една любов лекува друга. Като я гледам Зорница, си мисля, че е преживяла Банков.

# 293
Mayova, наистина си е едно голямо удоволствие тази група тук, за разлика от ФБ Hug

Ако Марио няма нито едно добро качество, то аз съм ракета-носител Grin  Жалко наистина, как някои хора могат да бъдат толкова заслепени от един персонаж (знаете кой) и да не могат да различат хубавото като го видят пред тях. Да ти стане жал Relieved

# 294
Роси, е то Банков ще е на легло, няма какво да и направи Grinning. Тя в началото ще бъде безмълвна, след това ще иска да знае какво прави тук и колко време планува да е тук, не виждам никаква опасност да стане нещо с Виктор. Даже като ходят на визитация може да са двамата, а и на Марио не само доцента ще му е интересен, но ще е и любопитен да види как тя общува с него. Нищо чудно  да се държи леко като неадерталец  и покаже пред него, че Зори е негова и няма да му я даде Joy

Тая реплика май всеки я е разбрал различно Grinning

# 295
От вашите уста в пръстите на сценаристите! Grinning
Спор няма, прекалено много гадории се случиха там, не виждам и аз път назад. А и такава нова и истинска любов оставя ли се ей така Relaxed

# 296
Навън вали, гърми доста зловещо и се сетих за Ванчето. Липсва ми, да вземат да я върнат, ама тоя път да търчи след Банков? Какво ще кажете? Каква сладка двойка ще бъдат Grinning

# 297
Тая реплика май всеки я е разбрал различно Grinning
И ние като Тони, каквото ни хареса, това разбираме.

# 298
  • София
Ако бяха снимали тая тъпа сцена както трябва и се виждаха ръцете на Зорница нямаше сега да си блъскаме опиянените глави, какво е искал да каже сценариста и за какво беше всичко това.
Но Тони се усети, че прекали.

Майче, викаш , нали Марио обеща да я целува пред всеки и на всяка кушетка, и е силно наложително да го направи точно в тази стая, където е доцента.

# 299
Аз пък я разбрах в смисъл, че тя го казва на него - щом ще тръгва да я целува, няма да стане общуването между двамата дори като приятели, каквито тя иска само да са.

Роси, да си маркира територията Grinning, да покаже ясно, че е с нея.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 00:14 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт