Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 563
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Аз пак си пуснах сцената втори път. Ама тя много ясно му казва "Недей" и той после я награбва. Няма да я гледам повече!
Бе Врабчо да си вземе Викторчо и да не се разправяме повече!

# 316
Сврачо, обаче, ще преследва марио до дупка, и, накрая, така ще прекали, че Батко ще му хвърли един хубав тупаник в градинката пред болницата, за показно.😁
И аз подозирам, че Врабчев ще бере ядове. Не знам дали ще го отупа, ама няма току така да му се размине гадорията. За момента Батко се сдържа, щото не иска да прави панаири заради Тони, ама още малко, ако Врабчев си поиграе с нервите му, няма да се получи добре за анестезиолога.
А той пък е егати наглеца - Марио кога щял да му се извини?! а той кога се извини на Огнянова, че съм пропуснала??

# 317
Врабчо горкия здраво си се е запътил към критичната точка.Смирението на Марио от последния епизод няма да е вечно и на пилето ще му хвръкне главата за финал.

# 318
Ох, ще ме уморите!  Joy

Той Врабчо затова е на тоя хал - Стаменова му би шута и сега няма кой да го облагородява Smile
Humble, знаех си, че тия храсти не ги засадиха без нищо предния сезон, има си творческа причина Smile
Реално какво ще го спира Батко да му разкаже играта на пиленцето след като Тони научи - дупе да му е яко Grin

# 319
Е, все пак, Марио не е неадерталец и Врабчев неслучайно му каза, че е господин Самообладание. Марио няма да си изтърве нервите току-така, особено втори път. Но е хубаво все пак Врабчо да не си играе с огъня. От вчера любим момент ми е как в асансьора кротко и с усмивка му каза, че във всеки един момент може да му счупи главата, само да каже кога иска Joy

# 320
Ох, ще ме уморите!  Joy

Той Врабчо затова е на тоя хал - Стаменова му би шута и сега няма кой да го облагородява Smile
Humble, знаех си, че тия храсти не ги засадиха без нищо предния сезон, има си творческа причина Smile
Реално какво ще го спира Батко да му разкаже играта на пиленцето след каюто Тони научи - дупе да му е яко Grin
честно, гледа ми се як бой. Но искам Батко по потниче, или направо шъртлес. 😁лел, той да не е чел тук, че му предписваме фитнес, я виж кви ръце е направил😮😮😮

# 321
Именно, чакам само Тони да научи и Марио ще пребие Врабеца. Нямам търпение!!!!

Аме самообладание, ама и то синима някакви граници

# 322

Бе Врабчо да си вземе Викторчо и да не се разправяме повече!

И без това чухме, че на пиленцето му се ще да е рус и къдрав, ще е една руса идилия People Princess 

И аз това питам - на Огнянова кога извинение? To пък бива нагъл, ама неговото е направо грозно, да говори така за една жена Expressionless

# 323
Лека нощ, мами. Отивам да спя и да сънувам Батко 😎😁

# 324
честно, гледа ми се як бой. Но искам Батко по потниче, или направо шъртлес. 😁лел, той да не е чел тук, че му предписваме фитнес, я виж кви ръце е направил😮😮😮
[/quote]

Това няма да го откажа Smirk  Heart Eyes 
Ами и да ни е чел, знае, че ние само с добри чувства го казваме Hug

# 325
Лейдис, идвам с промо на боя на сезона Grinning
Марио първо ще направи така:

После ейййй така:

# 326

Ама не като предния път, а по-хард да е!!! Joy

# 327

Ама не като предния път, а по-хард да е!!! Joy

Виж ми горния пост Wink
Лейдис, до утре - едвам гледам

# 328
Искаме кръв, това е!  Smiling Imp
Хайде и от мен лека, че взех да избушвам Grin

# 329
Марио май така се предаде пред Врабчев, не заради себе си, не толкова дори заради Тони, а заради това, че говореше така за Зорница. Едва ли не тя не е толкова скъпа сега след като е била с директора, а той нито е доцент, нито директор заслужава подобна втора ръка стока. Не разбирам от къде дойде тази злоба към Зорница, от момента, в който и каза, че тя е д-р Смърт и от тук нататък е супер злобен към нея.

Много искам на Врабчев да му пуснат кръв, злобен кретен.

Общи условия

Активация на акаунт