Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 564
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Роси, защо мислиш, че се е усетл? Той изглеждаше толкова полудял и не на себе си....

# 301
Спрях да си блъскам главата с тази сцена аз. Само който я е писал евентуално знае. Има нещо не направено като хората. Ама на нас няма кой да ни каже. Най вероятно идеята ще си проличи след няколко епизода.
Някой знае ли кога приключват снимките.

И аз си мисля че Тони се усети. Не случайно после я търси на регистратурата.

# 302
Спрях да си блъскам главата с тази сцена аз. Само който я е писал евентуално знае. Има нещо не направено като хората. Ама на нас няма кой да ни каже. Най вероятно идеята ще си проличи след няколко епизода.
Някой знае ли кога приключват снимките.

И аз си мисля че Тони се усети. Не случайно после я търси на регистратурата.

Някой беше спонемал нещо за средата на май Wink

# 303
  • София
Роси, защо мислиш, че се е усетл? Той изглеждаше толкова полудял и не на себе си....

Изгледах я няколко пъти тази сцена. Зорница го държеше на разстояние, докато го казваше това с неясния смисъл и после не много мило се отскубна от него и избяга. А Тони сякаш излезе от някакъв сън и имаше много тъга в погледа му.

Мисля, че няма да се срещнат с Тони, преди той да разбере за брат си и Огнянова. Ще я търси, за да и се извини и да се опита да си изясни дали ще бъдат заедно.
Той ще съжалява, че е бил толкова настоятелен със Зорница, но това не значи, че ще се е отказал да бъде с нея.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 00:26 от rosita_ta

# 304
Е той може да се е осъзнал, ама на другия ден, това го смятам заради дрехите и бижутата на Ина. В този момент той изобщо не ми изглеждаше на себе си, имах чувството, че ей сега ще се строполи на земята. А си мисля, че Зорница през цялото време си мислеше за това, което и каза Марио - колко е болен Тони, за опасността от отхвърляне на органа, за това и го гледаше така.

# 305
Миналият сезон пуснаха информацията, че снимките са приключили, на 27.11. Финалът беше някъде месец по-късно. Сега им остават три седмици до края на сезона, а ако съдим по снимките на актьорите, още снимат. Моткат се нещо Grinning

Майче, със сигурност мислеше за това, особено в момента, когато го гледаше така тъжно, че той я пита има ли му нещо.

# 306

Тая реплика май всеки я е разбрал различно Grinning
А аз така я разбрах, че само на себе си мога да я обясня и пак ще ми е трудно.Joy Но със сигурност не мисля, че беше някакво обещание за връзка с Тони.

# 307
И днес ли ще сте нощна ?
Аз и утре ще поработя , така че ... wavey
Освен това не мога и да пийна ... ooooh!
Не коментирам сцената , защото ми е гадна , той така настойчито от 5 см и се обясняваше като обсебен , а после изведнъж я засмука като помпа -бибо . Само като  ги  гледах ми идваше да се хлорирам , пък за нея  не знам  ooooh!
 Такава целувка  уста-в уста  ми е по-интимна от секс , а Тони  така грубо и влезе ...
Зори побегна и репликата изобщо не беше обещание към Тони , просто не е груба и не можа да го натири в кучи г-з . Освен това беше разбрала за трансплантацията и  всичко , което направи /с грешките/ , беше продиктувано от едно  нормално човешко съжаление .
Нещо пак се газирах  Crossing Arms

# 308
Но със сигурност не мисля, че беше някакво обещание за връзка с Тони.
Оооо, в това съм 100 процента сигурна, че не беше никакво обещание свързано за каквито и да било нежности с него, от каквито и да е било характер.

Тя изпита към него това, от което Тони най-много се опасява - съжаление. За това и отиде при него за да му подаде ръка за сдобряване, да бъдат приятели, като изключим натискането му, неговата компания и е приятна, но нещата излязоха извън релси прекалено бързо, аз не очаквах той да прекрачи границата по този начин с нея.

# 309
То реално няма значение какво е осъзнал. Във вторник, като види как кака е яхнала батко, и как нежно си го целува, всичко ще придобие друг смисъл.
Друго ми е много любопитно, щом Калин ще проходи, според мен ще има някакъв скок във времето. Не ми се струва реално да хвърли количката от днес за утре.

# 310
Ели, разсмя ме с глас толкова да ми харесва това,което си написала.А Тончо си превъртя не от вчерашния епизод по от рано е.Предишната вечер в Калин беше тръгнал пак да и се навира в муцината,ако не се беше завъртяла като и даваше букета.Това,ако не е откачено.Какъв повод му даде тогава,че не се сещам.И аз съм била влюбена в някой, които не ме обича,ама седиш и си мълчиш и чакаш да ти мине,а не се пробваш докато другия не откачи и не му иде да те цапардоса с нещо тежко в главата.

# 311
Гледах серията, най-после! Ами тя си го отблъсна Тонито, който от своя страна наистина изглеждаше много болен.
Марио много ми хареса, и не мисля, че се държа мекушаво с Врабо. Просто мисли за Тони. И какво трябваше да означава репликата на Сврачето: Само с услуга няма да минеш? Да не си проси един тек от Ковачев 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Няма да се учудя, след като Стаменова го разкара, трябва да е много загорял 😂😁😃

# 312
Ааааа, без скокове във времето, хич не ги бива да разказват какво е станало през тези месеци,  пак хубавите моменти да са тогава и ние нищо да не видим от тях, а това, което ще гледаме е само разпри и  недорузумения, не мерси .

# 313
То реално няма значение какво е осъзнал. Във вторник, като види как кака е яхнала батко, и как нежно си го целува, всичко ще придобие друг смисъл.
Друго ми е много любопитно, щом Калин ще проходи, според мен ще има някакъв скок във времето. Не ми се струва реално да хвърли количката от днес за утре.
Мислех си, че добре че в линейката Марио не я е приклещил, а е обратното, да не остава Тони с погрешни впечатления, че е против волята ѝ Joy

И аз очаквам да прескочат във времето, твърде ден за ден се движим до момента. от друга страна, доколкото помня, няма медицински противопоказания Калин да не ходи, така че може изведнъж рязко да стане и да тръгне Grinning

Ох, бе, Хъмбъл, ще ме умориш Joy Врабчев не е негов тип, и аз се зачудих какво искаше да каже пилето, ма ще разберем някога евентуално.

# 314
Сврачо, обаче, ще преследва Марио до дупка, и, накрая, така ще прекали, че Батко ще му хвърли един хубав тупаник в градинката пред болницата, за показно.😁

Сравнявайки ръцете на Врабо с тези на Батко, си мисля, че Марио само с два пръста да го стисне за тънкия врат, и Врабо ще пусне топла вода😂

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 01:10 от HumbleBumble

Общи условия

Активация на акаунт