Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Там,където се събуждам щастлива.
И на мен ми направи впечатление , че Марио почна пръв с думите! Явно, защитна реакция!
Тони все е до беше пиян! Той пиян от любов, Ама Хич не може да се контролира.....

Ще има разговор, сълзи и братски сблъсък....

# 346
Репликата на Марио е един път! Както е в “ специално настроение”, отреагира много готино Joy
Тасев обаче се излага - в предишния сезон водеше Вяра във ВИП стаята, “отчаяната съпруга” я натиска в развалената линейка.
Тасев, тия неща се правт със стил, моето момче!

# 347
Тия четиримата обаче са много забавни как се спипаха. Мъжете се кълват, Ина се чуди къде да се скрие, за да не я видят, Зорница се хванала за главата... Joy Накрая наистина да вземат да излязат четиримата и да си споделят болките от тайната любов Joy

А Тони като пита какво прави Огнянова покрай развалената линейка, си мислех - не искаш да знаеш, мойто момче, повярвай ми Grinning

# 348
Тасев и Ковачев имат доста за споделяне, поне сега могат спокойно да си обсъждат кой на какъв парфюм мирише Grin

Сега като пак го гледам това промо имам чувството, че Батко Ковачев нещо е запалил фитила. Първо как върви по коридора, после как я отмъква Огнянова. Не е много в негов стил. Май верно ще се окаже, че има нещо - я ревност, я пак някой тъп коментар от Врабчев Angry

Честит празник на всички! Hug

# 349
Mosquita, то и той 100 пъти е съжалил сигурно.
Ей, обаче тов лист, дето го гори, втора седмица не ни го дават и само ни пускат залъгалки! Дразня се вече

# 350
Аничка, според мен самия начин на представяне в промото създава такова усещане заради напрегнатата музика, която свири и защото дават откъслечно - ходи, влиза, взима я, тръгва нанякъде. Възможно е като е влязъл да не я е подхванал от вратата за краката, а да са си казали две приказки преди това.
Ако се загледаш в езика на тялото, той върви съвсем спокойно и отпуснато по коридора, после и Зорница се смее, и той е усмихнат по-скоро, при линейката Зорница отново стои с отпуснати ръце, стойката ѝ е спокойна, не е като да има напрежение.
Възможно е и да го е ядосал някой, но на мен по-скоро ми изглежда невъздържан, отколкото ядосан Grinning

# 351
Mosquita, съгласна съм. Марио не е бесен, просто - 131313131313 - е*е му се, две не вижда Joy
Няма за какво да е ядосан, еле пък на Зорница.

# 352
Аничка то на Марио лесно му се пали фитила до Зорница, може и нищо кои знае какво да не е станало. Стига му да я е видял как хубаво се усмихва на нещо или да му е донесла един парацетамол и считай, че вече е подпален и я  иска.

# 353
Дообре, навихте ме! Grin
Дайте ми само невъздържан Батко да гледам Heart Eyes  Kissing Face

# 354
Mosquita, съгласна съм. Марио не е бесен, просто - 131313131313 - е*е му се, две не вижда Joy
Няма за какво да е ядосан, еле пък на Зорница.
В овулация е. Joy

# 355
Парацетамолът е новата виагра!!! Че и евтин, без рецепта го продават, ехеееее!
Така, отивам до аптеката за един кашон, после звъня на 112 да извикат линейка от Св.Кирил и не ме чакайте до довечера - ще лекувам грип Joy

БАУУУ!

# 356
струва ми се, Батко гледа Врабо право в очите, когато вкарва Кака в линейката

# 357
Дона, да не те прегледат Пенев и Врабчев, вместо шефа на Спешното  Joy

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 13:11 от maichetoo0o

# 358
Дона, да не те прегледат Пенев и Врабчев, вместо шефа на Спешното  Joy
С Пенев ще се позабавлявате малко, а На Врабчето да му цапне един или два, че друг може да не се сети. После да отиде да я прегледа истински лекар. Joy

# 359
Да ви кажа, сега се замислих, гледайки промото, че ние под влияние на афект в петък си казвахме "ох, слава богу, ще разбере най-после", но реално това, което Марио направи с Тони, е адски гадно. И в случая дори не му вярвам, че се опитва да предпази Тони, щото Тони е обречен да разбере. Каквото и да прави, колкото и да отлага Марио, след като очевидно има сериозни намерения към Зорница, е неизбежно да го съобщи на брат си. Постоянното отлагане на този разговор, придружено с невъзможността му (или нежеланието) да се въздържа водят до неизбежното - Тони да разбере както ще разбере. Не че Марио да отиде при него и да му каже - виж сега, от един месец (примерно) имам връзка с Огнянова, но чак сега ти казвам - не е гадно. Марио така или иначе отдавна изпусна момента, в който щеше да нанесе най-малко щети, признавайки истината. Обаче добър, лош, настоятелен или какъвто и да е Тони не заслужава тази болка - не просто да разбереш, а да видиш как брат ти те лъже Sad

Общи условия

Активация на акаунт