Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
JoyJoyJoy Не,не,чета и се смея с глас,хора ще ме сметнат за луда или ще реши някой,че си пиша с любовник...

# 361
Ние се радваме, че Тони ще разбере защото няма повече да се повтори случката от петък и за него е по-добре да не се самозаблуждава повече. А че ще го заболи е ясно, Марио от страх изтърва момента и всичко излезе от контрол. Нарани и себе си, като се мъчеше да му преодстъпи Зорница и нея като я отблъскваше, а сега и брат си. Всичко беше от любов към Тони, но грешно. Аз вярвам, че Тони знае колко много го обича Марио и ще събере сили да му прости.

# 362
Така е, да, аз също вярвам, че ще му прости, вярвам и че в крайна сметка всичко това ще е за добро, защото в момента връзката между двамата братя е малко нездрава и не е добра нито за Тони, нито за Марио. И тоя разрив ще им помогне накрая да бъдат пак заедно и подкрепящи се, но без да са зависими един от друг. Но просто си представих как ще се почувства Тончо и ми дожаля за него. Позволявам му преди да прости на брат си, да си излее целия справедлив гняв върху него Grinning

# 363
Вергов е публикувал снимка с Евтим Милошев, прегърнати, усмихнати...
Не ми харесва тази работа...

# 364
Mosquita, така си е, за Тони нещата се очертават доста черни и определено не заслужава да бъде лъган така... Марио трябваше от край време да му каже пу за мене си е Зорито.
Аз затова не разбирам Марио на какво се надява и какво чака още, особено след като без проблем си натиска Огнянова по ъглите.
Любов не може да се спре, айде това го разбирам. Но ще излезе накрая, че Марио, понеже няма сили да си признае пред брат си, баш това иска да се случи, Тони да не разбере от него самия. Rolling Eyes
Ако преди е изпуснал момента от страх или си е мислил, че е по-добре да си мълчи, то сега вече връщане назад няма... Ще разбере Марио, че не бива толкова да бди над брат си, ама по много труден начин...

# 365
Vera, обзе ме паника Grin  Но тая снимка е от рождения ден на Милошев май.

# 366
Mosquita, подписвам се с две ръце под думите ти! Най-после някой да напише това, което си мисля Hug

Отчет - реве ми се , дойдоха Пенев и Войнова. Пенев само го погледнах гневно да се маха. Той нямаше нищо против да пуши една цигара, вместо да работи. Дръпнах Албенчето настрана и ѝ обясних да спре да се занимава с дърти мъже, а да се поогледа какво друго има налично в болницата Wink  Разбрана девойка е сякаш Joy
За сметка на това в помолих да ми назначи една рентгенова снимка на каквото и да е за утре Joy

Лошото е, че Ненева беше с тях (тежък случай - трима ми идват на крака), та май чу разговора ми с Войнова Head Band

# 367
Нали знаете за това как пътят към Ада е постлан с добри намерения - Марио с опитите първо да спре  зараждащите се чувства и след това да ги скрие от Тони, а Зорница с опитите въпреки всичко да остане приятел с него, добри намерения, но водещи в случая до болка. Има право да е сърдит заради лъжата, но не и да се чувства предаден, защото Зорница никога не е била негова и брат му не му я е откраднал.

Аз се чудя какво им прави Зори на тежи мъже, че те така полудяват около нея Joy - Марио, Тони, дори дървото Банков.

# 368
  • Разпиляна във въображението
Тони ако се държеше като възрастен щеше от намеци и преки думи да се дръпне от Зорница. Така Марио можеше спокойно да му сподели, ама не. Малкият е лабилен и ще продължавам да го смятам за такъв, докато не ме опровергае.
Зорница не трябваше да пристъпва с ухилено лице при Тони. Трябваше да държи дистанцията, докато Марио не разкрие връзката им и "официално" не разбере проблема на Тони. Абе тъпа история.

# 369

Аз се чудя какво им прави Зори на тежи мъже, че те така полудяват около нея Joy - Марио, Тони, дори дървото Банков.

Ами Огън си е- всички ги пали, не само Тонката Grinning  На мен пък ми направи впечатление как всички мине се, не мине я притискат до стената да я мляскат- първо Банков, после Марио, сега и Тони. Яко заграждане пада Grinning

# 370
Мириел, така е, съгласна съм.
А Марио пък не биваше да придърпва Зорница из болничните кътчета, докато не каже на брат си.

Аз и Банков, и Марио ги разбирам напълно защо хлътнаха, Тони - не съвсем.

# 371
Вергов е публикувал снимка с Евтим Милошев, прегърнати, усмихнати...
Не ми харесва тази работа...
Еее ,ама нали спря да го следиш ,че си разочарована!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
Мириел, така е, съгласна съм.
А Марио пък не биваше да придърпва Зорница из болничните кътчета, докато не каже на брат си.

Аз и Банков, и Марио ги разбирам напълно защо хлътнаха, Тони - не съвсем.

Е защо??? Човекът има вкус? 

Зорница, Зорница,
всеки гледа в твоята паница Joy

Амбър, тя следи Милошев, не Вергов Wink

# 373
Дона,ти пак като говорител ! Grinning

# 374
Аз Вергов изобщо не го виждам да се съгласи да го върнат в сериала, като персонаж мотаещ се около Зорница. Даже изобщо не го виждам да се връща, ама ако се случи ще е в отделна сюжетна линия, играещ своя собствена игра, а не гравитиращ в многоъгълници с нея. Най-много да се разберат за два епизода, че всичко е минло и той да си завърти собствени истории.

Общи условия

Активация на акаунт