Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 36 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Както каза Марио за Зори: "Тя е старо куче" Grinning, свикнала е  на отношенията в болницата и хич не  се впечатлява на клюките по неин адрес. Марио обаче е друга стока, както се казва, той си умира да защитава някого и се пали, когато засегнат някой близо до сърцето му, абсолютна майка стръвница е Joy. Врабчев напипа болното му място и ще доведе плана си до край да ги съсипе.

# 541
Че за какво му е бавачка на Тони? Той всячески се опитва да с отскубне от едната, та му натрисате две? Айде всеки брат да си има собствен живот.

# 542
  • София
Марио ще страда и то много. Въпроса е дали черупката му е разчупена до толкова, че да не може да се затвори или отново мистър Хладнокръвие и Безчувственост ще се завърне със страшна сила. Като нищо ще реши, че няма как да е заедно със Зорница, защото Тони ще продължи да страда, ако я вижда около брат си.
Много път ще трябва да извървят и двамата, а глупавите сценаристи не оставиха време за това.

Все си мисля, че след разговора на Фотев със Стаменова и Захариев за болницата ще разберем дали ще има следващ сезон. Чудно ми е само, защо Ина не поканена на тази среща.

# 543
Rosita,  интересен въпрос - за мен Фотев така съвсем открито показва какво мисли за жена си и бизнеса.
За него тв е украса, трофей, а ѝ взе болница, защото тя поиска болница, а не феизьорски салон

# 544
Росита, това е и за мен големият въпрос - Марио вече променен ли е трайно, за да се държи за Зорница, независимо от трудностите или ще я принесе в жертва?
И какво ще стане с целувката на Тони, защото не беше случайно вкарана и не очаквам да остане без последствия.

Ина ако е там, значи тя се явява негов съдружник и управляват заедно. Фотев няма чак такова високо мнение за жена си. Тя е просто един служител.

# 545
  • София
Росита, това е и за мен големият въпрос - Марио вече променен ли е трайно, за да се държи за Зорница, независимо от трудностите или ще я принесе в жертва?
И какво ще стане с целувката на Тони, защото не беше случайно вкарана и не очаквам да остане без последствия.

Ина ако е там, значи тя се явява негов съдружник и управляват заедно. Фотев няма чак такова високо мнение за жена си. Тя е просто един служител.

Ще ми разбият сърцето, честно. Не знам дали виното ще ми помогне, бирата и тя слаба, а друг алкохол не близвам 😢😢😢
Според мен Зорница ще каже на Марио за случката с Тони. В противен случай тя ще вкара тайна във връзката им. А тя до сега красноречиво показа, че е готова да преглътне почти всичко, но тайните са нещо, което не може да търпи.

Вси си мислех, че Фотев се съюзи с Ина срещу лекарите и ще я държи в течение на плановете си. И за това се изненадвам, че няма да е там, а и нали уж е финансов директор.

# 546
Ако има такава случка Wink
Аз продължавам да мисля, че е възможно това да се е случило само в главата на Тони Grinning
Аз също не мога да приема, че ще реши да се откаже от нея, още повече, че нищо няма да поправи, дори да я отблъсне. Освен това, до момента демонстрира че я обича наистина, ще е тъпо да я принесе в жертва. А и има нужда от някого до себе си в тоя тежък момент.

# 547
Марио е твърде влюбен в Зорница, за да ѝ се сърди за целувката с Тони. Ще разбере за нея, разбира се, и то от самата Зорница, която ще му каже да направи нещо по въпроса, защото така не може да продължава. Ако целувката е реалност, значи Тони е абсолютно неадекватен в момента, за да разкаже на брст си. А и те в последно време сякаш не общуват толкова.

# 548
  • София
съвсем реална си е случката, за съжаление 🤢

Обаче, познавайки извратеното въображение на сценаристите си мисля, че Марио ще се отдръпне. Ще страдат и той и Зорница. Единственото утешение ще е Тони да загрее колко абсурдна ще е такава жертва от страна на Батко, да престане да бъде такъв егоист и да вкара разум в главата на брат си

# 549
Трябва да страдат и тримата, няма само един да страда. Ще измислят нещо гадно сценаристите.
Сега се сетих, че днес е понеделник, няма ли нещо за седмицата пуснато? Grin

# 550
съвсем реална си е случката, за съжаление 🤢

Обаче, познавайки извратеното въображение на сценаристите си мисля, че Марио ще се отдръпне. Ще страдат и той и Зорница. Единственото утешение ще е Тони да загрее колко абсурдна ще е такава жертва от страна на Батко, да престане да бъде такъв егоист и да вкара разум в главата на брат си

Аааа, пък после съм била романтичка, задето искам Тони да ги събере Joy

# 551
Все си мисля, че Марио няма да я зареже, иначе би била излишна болката, която причини на брат си лъгайки го. Той болката може да си я изстрада и понесе, но да причини на нея няма да успее, да я преодолее, накрая ще е наранил и двамата човека,които обича.

Стаменова е там, има някакъв афинитет към нея, интересна му е, Ина макар и финансов директор, Фотев ще даде парите за инвестицията. Пък и както видяхме той работата на жена си не я приема за работа, тя е там да контролира нещата по неговия начин.

Ето го анонса, мама мия. Май Ина ще е бременна, а тоя Марио къде ще ходи, да му се невиди,оффф:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/07/215223/%D0%BD%D0%B5%D0%B … 0%BA%D0%B0/ анонс

# 552
Все си мисля, че Марио няма да я зареже, иначе би била излишна болката, която причини на брат си лъгайки го. Той болката може да си я изстрада и понесе, но да причини на нея няма да успее, да я преодолее, накрая ще е наранил и двамата човека,които обича.

Стаменова е там, има някакъв афинитет към нея, интересна му е, Ина макар и финансов директор, Фотев ще даде парите за инвестицията. Пък и както видяхме той работата на жена си не я приема за работа, тя е там да контролира нещата по неговия начин.

Ето го анонса, мама мия. Май Ина ще е бременна, а тоя Марио къде ще ходи, да му се невиди,оффф:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/07/215223/%D0%BD%D0%B5%D0%B … 0%BA%D0%B0/ анонс

ЛЕЛЕ МАЙКО!!!
Е, изненадаха ме!!!!
Стаменова е новият директор - ясно е.
Коя е бременната? Зорница или Ина?

Тони ясно ще иска да напуска заради брат си и зорница.
Никакво тръгване на Марио и Тони, алоууу!!

# 553
Наталия

# 554
Залагам на Ина да е бременна.
Стаменова- новият директор, иеййй

Общи условия

Активация на акаунт