Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Марио и Зори вече ще ги спипат, останаха само Тасев и Ина, не знам тяхната криеница още колко ще продължи, то вече не остана време и тях ще ги спипа Фотев........и ще стане една и там, мазало, буквално.

Марио изобщо не ми изглежда ядосан или нещо в тази посока, когато ги вижда Тони и след това Тасев и Ина, тя е в скута му целуващи се, даже Марио изгледа раздразнен, че ги прекъснаха Grinning. Трябва да се синхронизират кой къде ще се крие, че така и двете двойки ще останат неудовлетворени като не могат да се нацелуват и нагушкат наволя Joy

# 166
То май пишеше нови усложнения в любовния триъгълник.Държанието на Тони си е доста голямо усложнение.Не е нужно отношенията между Марио и Зорница да се влошатат.Според мен държането на Тони е голямото усложнение в самия триъгълник,а не в отношенията между двамата.Но в крайна сметка можем само да предполагаме.
Любовният триъгъник между чаровнатa лекарка и братята обаче ще бъде отново усложнен от недоразумение с Тони-ето това пише триъгълника,а не връзката на Марио и Зорница.

# 167
Марио и Зори вече ще ги спипат, останаха само Тасев и Ина, не знам тяхната криеница още колко ще продължи, то вече не остана време и тях ще ги спипа Фотев........и ще стане една и там, мазало, буквално.

Марио изобщо не ми изглежда ядосан или нещо в тази посока, когато ги вижда Тони и след това Тасев и Ина, тя е скута му целуващи се, даже Марио изгледа раздразнен, че ги прекъснаха Grinning. Трябва да се синхронизират кой къде ще се крие, че така и двете двойки ще останат неудовлетворени. Joy

Фотев спипа ли ги, там вече ще е епично според мен. Ина и Тасев ще изгорят, ама не знам кой повече. Grinning Мазалото може да е по-голямо от това при триото.

Те сега като се разбере окончателно, по-лесно ще се синхронизират. Joy Един график може да си направят даже за сексмобила или за подпокривното. Joy

# 168
И ние си имаме еб..я във фабриката - котелното(там си изхвърляме боклука от кофите). Аз не съм се крила там, защото не правя такива неща във фабриката. Навсякъде другаде, но не и там, това ми е принцип.  Та, засичала съм влюбени гълъбчета. 😀

# 169
[quote author=Donna Paulsen link=topic=1034411.msg36678761#msg36678761 date=1525507232]
Ама вие сериозно ли смятате да си причините "Отплата"?

Не става ли сериала?? Аз го пуснах за 3-4 мин, но не открих 1 ви епизод, а направо 4ти, не ме грабна нещо, но лятото като няма нищо за гледане мисля да му дам още един шанс 😁
Като ти се гледа хубав сериал,гледай "Друговремец"-но не е бг сериал.
Ей от девет кладенеца вода донесохте,за да изкарате Зорница права и невинна Joy

# 170
Ей от девет кладенеца вода донесохте,за да изкарате Зорница права и невинна Joy
Емии...пристрастни сме си, какво да ни правиш. Grinning Признаваме си. Grinning Но в никакъв случай не я изкарваме напълно невинна, допусна грешка, факт е. Но и Тони не е света вода ненапита в случая.

# 171
Тонката ще си мълчи. Няма да им каже, че ги е видял.Няколко епизода яко ще си ги подмята на къс пас с коментари, уж неволни подмятания,скалъпени ситуации с които знае, че ще ги нарани изобщо представям си го доста зловещо.Всичко това с цел да им го върне  тъпкано за мълчанието им. Ще изблещи и това за целувката според мен. Даже си представям как нарочно накрая ще режисира някаква ситуация в която двамата хубостници да си мислят, че са сами и няма никаква опасност той да ги хване и тъкмо като са се разгорещили подобаващо се появява той с един хладнокръвен и страховит поглед, а въпросните двама си глътват граматиката. И някакъв рязък и язвителен коментар към двамата, с който да ги  довърши. После обвинения, сръдни и след страшни мъки прошка за всеки и прерязана пъпна връв.

# 172
Това ще бъде жестоко! Дали обаче Тони може да запази хладнокръвие и самообладание, след това което е научил и да ги гледа около себе си?

# 173
И аз си мисля, че ако ги види, ще си трае и мълчи, за да ги поизмъчи и да види, докъде ще стигнат в криенето си. Hushed  Щом още там като ги видя, не им отваря вратата на линейката, значи май ще успее да запази хладнокръвие. Леко психо Dizzy Face

# 174
Независимо от намеренията на Зорница и аз смятам, че първоначално тя подаде грешни сигнали към Тони. Влезе лежерна, полуусмихната и изстреля първата реплика, после другата, а на Тони малко му трябва. Да, опита да извърне  главата си, но мисля, че би могла да бъде по-решителна в действията си. Тони изпадна в амок, изгуби разсъдък. Цялата сцена беше грозна и преживях истински шок. Това е първото впечатление.                               
След, като имах време за размисъл и „познавайки“ характера на Зорница реших, че това е напълно нормална реакция за нея. Чувствителна, състрадателна, добра и грижовна тя дойде при него от съжаление, като с това целеше и извинение, за това, че го е отхвърлила. Съвсем приятелска визита. По друг начин възприех думите й и реакцията й.                                                                                                   
Има и варианти Диана да не се е справила добре със сцената или хахавите сценаристи  са целяли този ефект. Но факт, сцената беше абсурдна.
Молбите на Марио също не ми се връзват с образа му. С удоволствие бих приела да видя как забива един юмрук в гадната физиономия на Врабчев, когото смятах за досаден бърборко, но той се оказа един злобен, отхвърлен самотник, който вре противната си мутра също като Жекова в живота на хората, защото те самите нямат такъв.
Абсурдно е и това, в какво се превърна тази болница. Една част от персонала обикаля около развалената линейка и се съревновава,кой по напред да се добере до нея. Други изписват бебе и пада веселба, директора из планините  с лекарка, едни в подпокривното други в мазето и двама в спешният кабинет гледат как умира пациент. Икономическият директор в това време има среща с гурото си. Пълен абсурд!
Консултанта по кърмене и съветите й друг абсурд. Но самата тя в една група е много доволна, че отваря очите на българските жените??!!
Единственото хубаво и успокояващо е, че Пеци прояви разум и пресече всички мераци на това разгонено момиченце с влажен поглед. И слава Богу!

# 175
Единственото хубаво и успокояващо е, че Пеци прояви разум и пресече всички мераци на това разгонено момиченце с влажен поглед. И слава Богу!

Нали? Grinning Тъкмо Петър прояви здрав разум и спря безумния флирт с Албена и ние се успокоихме, че се оттървахме от един абсурд и айде ново 20 - Зорница отиде при Тони и стана недоразумението. И айде пак поредната абсурдна и смотана ситуация. От трън, та на глог, че по-висок! Joy

# 176
...Емии...пристрастни сме си, какво да ни правиш. Grinning Признаваме си. Grinning Но в никакъв случай не я изкарваме напълно невинна, допусна грешка, факт е. Но и Тони не е света вода ненапита в случая.
Освен ,че сме пристрастени , заради  тези недоразумения и ще се  Drunk пропием .
Вече не Клуб Наздраве , а клуб на анонимните алкохолици  ще трябва да правим :
-Здравейте , аз  не съм Ели и съм пристрастена към Батко и Кака , освен това започнах да  cheers
Тончо наистина  след разходката до сексмобила  изглеждаше неадекватен , дано сценаристите  да не му посегнат пак  Peace , че тогава ....
Във вторник очаквам епизод , в който Хинова продължава да изпростява , на Мазов му идва  в повече и заминава в командировка . Мама Мазова  отива  да помага за бебето  #Crazy
Фотев ще започне да се гаври с колектива , а другата линия ще е как Калин  прави упражнения , пуска монолози   и леко започва да помръдва това -онова ,че не остана време .

# 177
То изобщо замисъла на тези сцена е нелеп, Тони никога досега не се е държал така неадекватно, бил е настоятелен, но не и по подобен начин, а в комбинация с това, че Зорница не си подбра думите добре и всичко излезе извън контрол.
През цялата сцена на хълма си мислех, че ей сега ще му се нахвърли да го целуне Албена, бях на тръни Grinning, добре че поне до тук не стигнаха сценаристите.
И според мен след като не им поиска обяснение за случващото се на място, си мисля, че ще иска да ги накаже по някакъв начин, да ги заболи както него, дали ще направи така, че да ги раздели или нещо друго.....

# 178
Ей, не лига да ви насмогна!!!! Пак въртите сценарии Joy

Аз съм съм не сто, ами хиляда процента убедена, че Тони ще направи голам скандал - поне на брат си. Как изобщо го виждате да си мълчи за такова нещо и да ги разиграва? Той не е Фотев или Марио, че да си сдържа емоциите. Той първо дейсва емоционално, а после мисли. Ама хич не си го представям да си трае и да ги дразни. В линейката той (поне според промото) не прави нищо, защото е в шок - не само, че Зорница има друг, ами това е собствения му брат, който го е излъгал за пореден път! За мен той там е като парализиран, не знае какво да направи, не знае какво да каже. Затова просто стои. Убедена съм, че реакцията на Тони ще ни изненада - очаквам в един момент (по-натам) даже да се затвори в себе си, да стане нещо като Марио в началото - сериозен и дръпнат.

А Марио, като научи за целувката, изобщо няма да развали отношенията си със Зорница - той знае какво чувства тя и какво брат му. Не мисля, че изобщо ще подложи на съмнение това кой как е действал.

# 179
Ели, мама Гочева направо да взима Стефко джуниър, да си го гледа и храни най-вече, че Лорчето с тази плетена ц.и.ц.а  докато се приготви, па и тръбичката да сложи под ъгъл към небцето, детето ще е припаднало.

Общи условия

Активация на акаунт