Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 38 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Според мен поведението на Тони ще зависи от това как е възприел целувката в кабинета си. Ако знае, че е прекалил, ще се тресне по челото, като ги види, ще изпадне в дълбока депресия и т.н.
Ако си мисли, че Зорница е искала тая целувка, ще се почувства предаден от брат си и разиграван от нея и може да назре някакъв пъклен план за отмъщение.

# 181
Тони веднага след необмислените си действия усети, че е прекалил.Въобще не си мисли, че целувката е желана от Зорница. По реакцията и на двамата мисля стана ясно.

# 182
  • Варна
Консултанта по кърмене и съветите й друг абсурд. Но самата тя в една група е много доволна, че отваря очите на българските жените??!!
Нормално така да си мисли. То затова и е вмъкнато в сериала. Но всякакви жени из форуми, из Фейсбук, и кърмили, и некърмили, коментират, че това беше прекалено, ненужно, не на място и направо даже гнусничко.
Разбирам, че искат да вмъкват актуални социални теми, но докато дечицата с Даун, веганството, налагано при деца, прекаленото четене на форуми и някои други, та и сурогатството дори, бяха засегнати елегантно, това направо си беше натрапчива отврат.
Има неща, които по-добре да не засягат, защото капацитета им не стига да го направят както трябва.

# 183
То ако жената иска целувката няма да хукне да излиза в момента в които леко се отдръпнеш и и дадеш възможност за това.А Тони като разбере за брат си и Зорница ще върне лентата назад и ще осъзнае, колко грешно е тълкувал всичко досега.Разговора в бара,желанието и да напусне,как я успокояваше за несподелената любов,като си мислеше,че страда за Банков,изобщо ще се светне,че е живял в тотална заблуда.

# 184
Относно кърменето искам да кажа, че като жена с много богат опит в това и вярваща, че е чудесно за бебето, смятам цялата линия, която ни прокарват, за абсурдна, натрапчива, зле поднесена до степен да ми предизвикват киселини. Засягането на кърменето при Наталия беше достатъчно.

Зайко, дано да е така, щото нещо Тони снощи ми изглеждаше толкова изпляскал, че ми се стори като да не може да разсъждава трезво. Дано да е временно умопомрачение.

# 185
За мен и с нееднозначен ефект. Какъв е смисъла да тъпчат майката с хормони и да се чака евентуално нещо. И такава сложна системе за кърмене. Не съм запозната и не гледам сериозно на показаното. А фанатички на тема "естествено" има и то не малко.

# 186
За мен и с нееднозначен ефект. Какъв е смисъла да тъпчат майката с хормони и да се чака евентуално нещо. И такава сложна системе за кърмене. Не съм запозната и не гледам сериозно на показаното. А фанатички на тема "естествено" има и то не малко.

Абе май направиха скрита реклама на някоя кърмаческа организация. Жената, която им обясняваше, изглеждаше професионалист, а не актриса или статист.
За мен много по-хубаво щеше да бъде, ако кажеха на Лора - да, кърменето е хубаво, полезно и т.н., но това, че не кърмиш, не те прави по-малко майка, не означава, че се проваляш в отглеждането на детето си. Някои успяват да кърмят, други не - есяка жена е различна и и всяко бебе е различно. Не се вторачвай толкова в това, бъди спокойна, бъди щастлива, за да може детето ти да расте спокойно и щастливо.

# 187
Да, така е Дона!

# 188

Привърженик съм на кърменето, но напълно излишно беше цялото това премятане на кукли, гърди и т.н., щом толкова държаха да наблегнат на тази тема, можеше да си останат само  с разговора на Лора и Кръстева, нямаше нужда чак от показно! 

# 189
  • Варна
Абсолютно примерът с Наталия беше предостатъчен - една родилка, която е направила всичко възможно, за да продължи да кърми детето си.
За мен много по-хубаво щеше да бъде, ако кажеха на Лора - да, кърменето е хубаво, полезно и т.н., но това, че не кърмиш, не те прави по-малко майка, не означава, че се проваляш в отглеждането на детето си. Някои успяват да кърмят, други не - есяка жена е различна и и всяко бебе е различно. Не се вторачвай толкова в това, бъди спокойна, бъди щастлива, за да може детето ти да расте спокойно и щастливо.
От никоя кърмаческа организация никога и за нищо на света няма да кажат това. Нещата с тия пропаганди отдавна излизат извън контрол и никой не мисли за хилядите жени, които наистина не могат да кърмят и това какво им коства на тях целия този натиск.

# 190

Абе май направиха скрита реклама на някоя кърмаческа организация. Жената, която им обясняваше, изглеждаше професионалист, а не актриса или статист.

Жената, която обясняваше на Лора се казва Ася и съм я гледала в едно от видеата на Ирина Тенчева - Без етикети.
Мисля, че е консултант в Ла Лече Лига.

# 191
От никоя кърмаческа организация никога и за нищо на света няма да кажат това. Нещата с тия пропаганди отдавна излизат извън контрол и никой не мисли за хилядите жени, които наистина не могат да кърмят и това какво им коства на тях целия този натиск.

Оооо, ама те изобщо не трябваше да включват консултанта по кърменето. Това трябваше да е една хубава реч от Кръстева, която да вдъхне кураж на младите майки (ако желае, мога да ѝ я напиша, така че да разреве Лора от щастие Joy). Иначе съм съгласна, едва ли от тези организации ще кажат такова нещо - доколкото знам от приятелки, по-скоро ще те подлудят, докато не започнеш да кърмиш (от други, защото все още нямам деца).
А, Вера, точно за тази организация ми спомена една приятелка - фенка на сериала с бебе - че най-вероятно е от там.

Абе всички сме на мнение, че не трябваше да задълбават толкова. Това с Наталия беше достатъчно.

# 192
Абсолютно примерът с Наталия беше предостатъчен - една родилка, която е направила всичко възможно, за да продължи да кърми детето си.

Консултанта се казва Ася Демирева и управлява Център за деца и родители "Слънчогледи."

# 193
И на мен ми дойде в повече това с кърменето(кърмила съм дъщеря си 26 дни и помня какъв беше натиска върху мен, и как и малкото капки мляко пресъхваха с минути).
 А това с този ужасен петъчен епизод си е направо издевателство над нас-гадно ми е и в същото време знам,че трябва да изтърпим още 2 цели дни,плюс един дълъг вторник Sad  Ще взема да се върна в някои любими моменти от предни епизоди ...

# 194
Аз нещо си мисля,че Вергов може да цъфне по някое време за два три епизода,за да е пълна критичната точка.Стига разбирасе да са успели да си го позволят от продукцията.Нещо много натъртиха за това и онзи път като звънеше по телефона Романова нали каза или вдигни или затвори,трябва да говориш с него,за да затвориш тази врата,обаче разговора не се случи.Другия вариянт е да са ни подмятали за него,защото са се били разбрали с Вергов да се върне за малко,обаче после той да е решил,че не му се занимава,концепцията на сериала не му харесва вече и тн.Тогава или ще оставят намеците за него да хвърчат в пространството все едно са случайни или ще измислят нещо една идея по оригинално от празната картичка на Вяра.Някаква модерна апаратура за болницата и поне картичка с надпис,че му липсват и колко много е научил от тях за човешките и клюкарските взаимоотношения.И една отделна за Зорница,че да могат спокойно колегите да я разнасят до пенсия,че е опасна.

Общи условия

Активация на акаунт