Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 612
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Мислех си да направя гифчета на "любимата сцена", ама ще вземете да ме анатемосате, не смея Joy

# 196
Мислех си да направя гифчета на "любимата сцена", ама ще вземете да ме анатемосате, не смея Joy

Давай, то се е видяло.... Joy

Обещавам да ти пусна един лайк Wink

# 197
Ауу, недей, че ще се срине системата. Joy

# 198
Няма да гледам "любимата сцена", както и не гледах повторно снощният епизод. Неприятното чувство, като се сетя е още у мен.

# 199
Давай, давай, на гифчетата по-хубаво си личат емоциите. Да видим, иска ли ме или не ме иска  Mr. Green

# 200
Вие сте мазохистки! Stuck Out Tongue Winking Eye
Само ще ви помоля да ги слагате тия гифчета в скрит текст, че ми е слабо сърцето Joy
Аз бих искала да помоля, ако не е много нахално, да направите едно гифче с момента, в който Марио подава на Зорница ключа, беше много хубав, чак ме е яд, че потъна в помията на финалната сцена.

# 201
Толкова се бях напрегнала и очаквах всяка секунда Зорница да отреагира и да го отблъсне, но тя го допускаше все повече и повече и ми се стори, че тази агония продължи вечно.
Не мога да се отърва от усещането, че тя поддаде на натиска.
Майче, дай гифчетата да изследователстваме.

# 202
Вие сте мазохистки! Stuck Out Tongue Winking Eye
Само ще ви помоля да ги слагате тия гифчета в скрит текст, че ми е слабо сърцето Joy
Аз бих искала да помоля, ако не е много нахално, да направите едно гифче с момента, в който Марио подава на Зорница ключа, беше много хубав, чак че е яд, че потъна в помията на финалната сцена.

Ооооо, да!!! Беше хубава сцена! И като цяло как Зорница бешв загрижена за него - и на Марио му стана мило Heart

А за другото - теглих им една майна и не ми дреме толкова. Макар че още се сърдя на сценаристите, че така съсипват образа на Тони. Това снощи не беше същия човек.
Гррррр!

# 203
А какви са шансовете Тони да не разбере, че това е брат му? На промото лицето му е на другата страна. Вече сте го коментирали, че не може да не разпознаеш собствения си брат, но да не забравяме кой пише сценария.
Мазохисти сме си, вярно е, но и аз искам да видя тези гифчета. Joy През цялата сцена си мислех: " Ето тя ей сега ще му каже, ще му каже, няма да издържи, ще му каже."

# 204
Да, между другото, аз също мислех, че тя няма да издържи на натиска и ще му признае за Марио, а не, че ще има целувки Joy

Шансовете са малки поради малкото оставащи епизоди до края на сезона Grinning А и това е такъв шанс за драми, че няма как да бъде пропуснат, за съжаление беше предвидимо и напразно се надявах да ни изненадат с друго развитие на нещата.

Дона, да, много хубава сцена, в която се видя как тия двамата, дето изпитват само страст, са грижовни един към друг - в случая Зорница към Марио.

# 205
  • София
Голям кеф, колко много сте писали. Почвам по ред Simple Smile
Като ти се гледа хубав сериал,гледай "Друговремец"-но не е бг сериал.
Ей от девет кладенеца вода донесохте,за да изкарате Зорница права и невинна Joy

Е, Амбър, Outlender е все едно от друга галактика сравнено с Откраднат живот. Предполагам и с Отплата ще е така. Аз обаче изгледах първите епизоди на последния и на мен ми хареса. Направен е  много по-добре, сценария е раздвижен, действието не е заключено между стените на една сграда. Определено ще дам шанс на Отплата и се надявам да не съжалявам, дори и заради това, че не е завършен.
А за Зорница си права. Сгафи моята любимка и аз се чудя какво да измисля, че да я оправдая. Определено съзнавам, че съм пристрастна, но не мога с лека ръка да зачеркна мнението си за Огнянова. Май трябва да съм по-толерантна към едни други яростни защитници Simple Smile.

Ако сценаристите са последователни в развитието на образите, очаквам Тони да полудее и да вдигне скандал на брат си. Но те не един път показаха, че са в състояние да обърнат характера на някой герой на 180 градуса и да ни оставят да се чудим от къде ни е дошло.
Аз лично, обаче не виждам как Тони ще върти гадни номера на брат си и Зорница. До сега не се е показал като такъв.
Замислих се на тази безумица, която Тони говореше за маратонката, която оставял, когато бил най-отчаян и искал да се махне. Дали Марио, когато се прибере няма да намери маратонка на масата и да се усети? Ако това се случи, дано  тогава стигнат до разговор и Тони не свърши някоя глупост отново.

Ех, как се надявах да измислят нещо различно за тази ситуация, но за съжаление, сценаристите заложиха на евтиния сеир.

Ще изгледам гифчето с Тони и Зорница, но и аз предпочитам едно със сцената, когато Марио и даде ключа Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 20:41 от rosita_ta

# 206
Аз бих искала да помоля, ако не е много нахално, да направите едно гифче с момента, в който Марио подава на Зорница ключа, беше много хубав, чак ме е яд, че потъна в помията на финалната сцена.
Mного мил момент беше. Cигурно за първи път от години някой прояви загриженост към него и си пролича, че му стана приятно.

# 207
Това с маратонката не беше ли нещо от наркоманските му години? Нали дилърите с маратонки си обозначават регионите?

Добре де и аз повече искам сцената с ключа. Grinning

# 208
Ето тази с ключа Heart, работя върху другата, така че се подгответе Grinning:

# 209
Ето тази с ключа Heart, работя върху другата, така че се подгответе Grinning:

Чакй да сипя едно Wink

Ей, много як момент! Марио как ѝ смотолеви “благодаря!” Simple Smile

Оф, тоя Аутлендър - точа му се от половин година

Общи условия

Активация на акаунт