Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 610
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Това с маратонката не беше ли нещо от наркоманските му години? Нали дилърите с маратонки си обозначават регионите?

Добре де и аз повече искам сцената с ключа. Grinning

Не го разбрах Тонката с тази маратонка, честно. Трябва да я изгледам тази сцена отново, но Бамби беше сякаш изгубил разсъдака си и не очаквам да разбера какво искаше да каже.

Майче, 💐💐

Айде, отворих розето. Наздраве

# 211
Злати, като се замислиш, Марио от 15 години си няма никого, освен Тони. Връзки не е имал, любов не е имало в живота му. Имало е първо една безкрайна борба за спасяване на брат му, след това безкрайна борба за излекуване на брат му и постоянна грижа, грижа, грижа...той е винаги в пълна бойна готовност, боец от мига, в който сутрин си отвори очите, до последния миг вечер...много е тежък такъв живот, много самотен и много болезнен. И изведнъж някой му казва "аз ще ти помогна и ще се погрижа за теб, ти си пий чая спокойно".  Беше като откровение за него, то цялото му лице се озари.
От ден първи, в който стана ясно, че Марио е влюбен в Зорница, той непрекъснато ми създава усещането, че за него тя е нещо скъпоценно, за което е мечтал цял живот и си го пази и му се радва като малко дете. Затова и като Врабчев говори гадории пред него, ми става мъчно за него, защото знам, че той го преживява тежко, че я обиждат.

Маратонката, какво не разбрахте за маратонката? Grinning Маратонката е символ на желанието на Тони за бягство. Знак, по който Марио се е ориентирал, че нещата са много зле и Тони не може да издържа повече. Нали се сещате, че той е минал през тежък период на абстиненция и прочистване от наркотиците. Имало е дни, в които не е издържал, в които навярно е бил на косъм да се върне към тях  и в които очевидно е имал нужда от помощта на брат си. Неслучайно Марио каза, че се е борил три години да го откъсне и е било ад. Борбата е била безмилостна, със сигурност. И в тези моменти, когато не е издържал вече, вместо Тони да отива и да му казва - брат, не издържам, са имали своя знак - маратонката на масата. Като Марио види маратонката на масата, разбира, че положението е критично и трябва да връща брат си от ръба на пропастта.

Майче, благодаря за гифчето, разкошно е Hug

# 212
  • София
Леле Москита. Направо настръхнах. Ох, горкият Тони.

Ще простя на сценаристите, ако вкарат тази маратонка, като символ на отчаяния вик на Тони към брат му. И Марио отиде при него и му разкаже всичко.

# 213
Ей, много як момент! Марио как ѝ смотолеви “благодаря!” Simple Smile  ...

И използва  всеки повод да я докосне  Blush Heart Eyes !

А за другата сцена- Тони като и заби вендузата , имах чувството ,че ще се задави от слюнката му  Shocked Twisted Evil
Колкото за  т.нар. кърмене - направо спирах звука на телевизора , обърна ми се диафрагмата от  кофти чувство . Аз нямах и капка кърма да капна в окото на някого , но слава Богу толкова други неща ми бяха на главата ,че  не се сетих да се  вглеждам  в този проблем и да се депресирам .
С това натъртване  върху кърменето  карат много млади майки да се чувстват  дефектни и неспособни да дадат необходимото на детето си .И без това стресът е неописуем /ако няма някоя баба наоколо/ -неспане , колики , зъбки и т.н.
Мили момичета , НЕ СТЕ  НЕКАЧЕСТВЕНИ  ако по някаква причина не можете да кърмите ! Обичайте си  бебоците - храна има всякаква  / аз съм отгледана на кисело мляко от първия си ден , едва ли заради това понякога съм доста кисела  Joy / . Понякога самото майчино мляко  е  непълноценно и не може да нахрани бебето /баба ми казваше  козьо мляко - някак по-редичко и като вкиснато/ .
Не правете глупостта да не се лекувате  /ако се наложи/ заради едното кърмене , по-важно за бебето е да има МАЙКА до себе си !

# 214
Ох горкия Марио, точно когато е открил това, което толкова му е липсвало не може да му се наслади на спокойствие, а все трябва да е на тръни и да го мисли.

# 215
Моля, моля Simple Smile
Добре, готова съм Grinning гледането е на ваша отговорност, пригответе нещо силно Joy

# 216
Росита, горкият е наистина. Едно малко хлапе, което не може да се справи с мъката по изгубените си родители. И едно малко по-голямо хлапе, на което никой не му е дал възможност да изживее мъката по изгубените си родители, защото е трябвало да се погрижи за по-малкото хлапе. И двамата са две осакатени души. Марио, защото е живял без любов, без подкрепа, без някого, на когото да може да се опре. Тони, защото е минал през всякакви кръгове на ада, докато намери себе си и не е можел да се справя сам, имал е нужда постоянно от това брат му да го държи да не залита, да го подпира, да му бъде патерица. Тони след толкова години, в които е бил слаб, неспособен да се пребори сам, имащ нужда от брат си постоянно, след всичките пъти, в  които се е отказвал и е продължавал напред, само защото е имало кой да го подпре, се е върнал към живота и го е обикнал. И нещо в него е решило, че ще преследва мечтите си с цената на всичко и никога и за нищо на света няма да се отказва. Поради което, за съжаление, се стига до там да е натрапчив и да не знае кога да спре. Не е виновен. Не е имало кой да го научи и животът му е бил такъв.

# 217
Все си мисля, че след шока от истината и след като страстите поотминат, Тони ще се успокои, ще поговори спокойно с брат си и ще го разбере, че има нужда и той от любов, заради всичките години на грижа, всеотдайност към него и липса на щастие. Дано само това не стане в следващ сезон евентуално. Не знам как би попречил на отношенията на Зорница и Марио, не ми изглежда злобен човек. Най-много Марио да се откаже от Зорница, заради брат си, понеже го е разочаровал, но не вярвам. Той досега не помисли много, а после вече ще е безсмислена такава жертва.

# 218
Моля, моля Simple Smile
Добре, готова съм Grinning гледането е на ваша отговорност, пригответе нещо силно Joy
Скрит текст:

Еми сори, ама това не е Тони, не е същия човек! Това не беше момчето, което каза “Не съм тъпак”, което гледаше Зорница с навлажнени, отчаяни очи и ѝ каза “Има ли място....в таксито?”, което ѝ сподели, че за него тя е прекрасна, което ѝ рецитираше поезия и говореше за звездата Зорница. Това беше един полудял неконтолируем човек, който снощи ме изплаши. Адски глупаво решение да обърнат образа му така!!!!

Mosquita, прекрасен пост!!!!

# 219
Моля, моля Simple Smile

Пак ми идва да изкрещя: "КАЖИ мууууу, даваааай, кажииии му"

# 220
Абе не знам за вас, ама така накъсани сцените на мен са ми направо комични, седя, гледам гифче по гифче и се хиля, особено като се сетя за вендузата на Ели Joy
Мисля, че в този накъсан вид на сцената, ясно си личи нееднократно заявеното желание на Зорница да не я целува.

# 221
Ето тази с ключа Heart, работя върху другата, така че се подгответе Grinning:

Чакй да сипя едно Wink

Ей, много як момент! Марио как ѝ смотолеви “благодаря!” Simple Smile

Оф, тоя Аутлендър - точа му се от половин година
Батко ми се струва позаякнал. 🤔

# 222
Аз съм сигурна, че накрая Тони ще се примири и ще иска Марио да е със Зорница, за да е щаслив, защото Марио без Зорница не го виждам - ще е мрачен, тъжен и нещастен. Въпроса е какво ще се случи преди Тони да му прости.

# 223
Ето тази с ключа Heart, работя върху другата, така че се подгответе Grinning:

Чакй да сипя едно Wink
Ей, много як момент! Марио как ѝ смотолеви “благодаря!” Simple Smile

Оф, тоя Аутлендър - точа му се от половин година
Батко ми се струва позаякнал. 🤔
Лпбовта прави чудеса Wink

Зайко, накрая Тони ще събере Марио и Зорница, според моя сценарий Wink

# 224
Хъмбъл, Батко тренира за пребиването на Врабчев. А като гледам, че се очертава да мери мускули и с Тасев, явно работата е сериозна Joy

Зайко, Марио без Зорница ще бъде, какъвто беше в началото - бездушен мрачен робот Grinning
То е ясно, че Тони ще им прости, но това ще стане вероятно в 51-ви епизод на шести сезон Grinning

Общи условия

Активация на акаунт