Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Ще си цитирам едно мнение отпреди месец, как бих искала да се развият нещата в триото - мили сценаристи, надявам се, че четете, много ви моля!!!! Направете нещо по въпроса Wink

Цитат
За триото също - Тони сега е единствения човек, който може да ги побутне. Представям си една доста клиширана, но готина сцена - вика Зорница и Марио поотделно вкъщи, за да му помогнат със здравословен проблем, там ги чака вечеря - свещи, вино, пълна програма. Като пристигнат - прегръща Зорница и я целува по бузата, после прегръща брат си и му казва “Успех, братле!”, пожелава им хубава вечер и излиза. Накрая го дават как върви по улицата усмихнат.
А вечерята пак остава недоядена Joy

Красиво, но твърде романтично. нашите сценаристи, за съжаление, са хард кор хеви метъл. Ще е доста по-постно, недодялано и брутално.

# 241
Красиво, но твърде романтично. нашите сценаристи, за съжаление, са хард кор хеви метъл. Ще е доста по-постно, недодялано и брутално.

Затова да не се сърдят, че ги хейтим.  Любов трябва, не драма.

# 242

Абсолютно Grinning Освен това, тия двамата вече не ги ли броим за събрали се? Макар и тепърва да им предстоят проблемите, няма ли все пак да са заедно, че ако ги събираме за четвърти път, байгън ще ми дойде Grinning

# 243
Дона, чета ти цитата и си представям сияещата и усмихната до уши Зорница, когато види всичко това. Blush Grinning Пък Марио ще гледа учудено.

# 244
  • София
Напълно съм съгласна, Москита. Изключително много харесвам братята. Като изключим две -три напълно нелогични сцени, мен тези двамата нито веднъж не ме накараха да се съмнявам, в това което чувам и виждам.

С едно не мога да се съглася - финалната сцена на сезона. Ми то Марио както я е подкарал ще целува и развежда Зорница из цялата болница, далеч преди финала 😂😂😂. Аз нямам против де, нека да ги виждаме малко по-дълго влюбени и щастливи.

Дона, помня го този пост. Ха дано сценаристите и това да са преписали 😜.
Само да не препишат сценария дето спретнахме миналита седмица, че ще настане Армагедон.

# 245
Дона, чета ти цитата и си представям сияещата и усмихната до уши Зорница, когато види всичко това. Blush Grinning Пък Марио ще гледа учудено.

Айде, на романтична вълна съм тая вечер, и то без вино, освен това ми се пише Simple Smile

Марио ще хване брат си за ръката, ще го дръпне към себе си, ще го прегърне и ще каже - Обичам те, Тони!  Зорница вече е припаднала Grinning Ще се наложи да я свестява шефът на спешното с дишане уста в уста Grinning

rosita, те май само откачените неща преписват Joy

# 246

Айде, на романтична вълна съм тая вечер, и то без вино, освен това ми се пише Simple Smile

Марио ще хване брат си за ръката, ще го дръпне към себе си, ще го прегърне и ще каже - Обичам те, Тони!  Зорница вече е припаднала Grinning Ще се наложи да я свестява шефът на спешното с дишане уста в уста Grinning
Вчера бяхме ядосани от малоумните изпълнения на сценаристите, днес вече ни е треснала романтиката. Joy

# 247
Хахаха, Росита, да, то май един по един колегите в болницата Марио ги отметна вече Grinning
Във всеки случай аз в тоя сезон Зорница, въпреки всички проблеми, я видях около десет пъти по-често усмихната, изпълнена с надежда, щастлива и най-важното - обичана.
Освен това Марио сравнително бързо си призна тайната, а и тайната не беше нещо страшно, нали, не е като да е измъкнал некое коматозно гадже Grinning

Романтичките, пийте по една студена вода предварително, щото във финалният епизод ще видим Зорница и Марио, които са на покрива, на фона на залеза, Зорница точно поднася устни да бъде целуната и в тоя момент нахлува запъхтяно Йосиф и казва "Д-р Ковачев, брат ви припадна, не можем да го свестим" Joy

# 248
Всички сезони досега са завършвали драматично. Aз, за съжаление, нямам вяра, че този път ще е различно. Hе се знае къде ще е интригата, глупаво ще е да повторят кофти финал за Зорница, но драма ще има.

# 249
  • София
Дааа, а е само събота вечер. Обикновено в понеделник ни хваща сценаристкият амок

# 250
Хахаха, Росита, да, то май един по един колегите в болницата Марио ги отметна вече Grinning
Във всеки случай аз в тоя сезон Зорница, въпреки всички проблеми, я видях около десет пъти по-често усмихната, изпълнена с надежда, щастлива и най-важното - обичана.
Освен това Марио сравнително бързо си призна тайната, а и тайната не беше нещо страшно, нали, не е като да е измъкнал некое коматозно гадже Grinning

Романтичките, пийте по една студена вода предварително, щото във финалният епизод ще видим Зорница и Марио, които са на покрива, на фона на залеза, Зорница точно поднася устни да бъде целуната и в тоя момент нахлува запъхтяно Йосиф и казва "Д-р Ковачев, брат ви припадна, не можем да го свестим" Joy

ШШШШШШШШШ, млъкни!!!!!!!
И аз ли искаш да припадна?????

Злати, завършвали са драматично, но не за всички - е, виж, за Калин и Наталия заяърши щастливо

# 251

Абсолютно Grinning Освен това, тия двамата вече не ги ли броим за събрали се? Макар и тепърва да им предстоят проблемите, няма ли все пак да са заедно, че ако ги събираме за четвърти път, байгън ще ми дойде Grinning

Аа, чакай, има още 12 епизода, за това време могат да ги оженят и разведат поне 3 пъти Grinning

# 252
Не бееееееее, Тони като разбере за тях, те ще се разделят и после той ги събира, това е идеята на упражнението. Нали, те са в критична точка, щото са разделени и страдат и бла бла бла

# 253

Аааа това, че ще е припаднал няма да промени факта, че Зорница и Марио ще са останали заедно. Joy Само ще създаде още драма на Марио. Тоя сезон Зорница няма да я пипнат, сигурна съм. Според мен драмата ще е при Ина и Тасев. Възможно е Галя и Пешко да са другите, ако той не стане мъж и тя реши да го напусне. Миналия сезон имахме две двойки с драматична развръзка - Мазови и Зорница и Банков, та от това си мисля, че няма да ги вкарат пак там. Други ще са.

# 254

Това, или едно Банково Бау Grin  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт