Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 586
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
 newsm78 Имахме и джендър вариант за Бау-у-у  /с онази хавлийка с цепките  Joy /.
Хинова все ще намери за какво да страда  Sad , то си е до вътрешна потребност да мрънкаш , не знам този  нестандартен  мъж до нея  до кога ще я  търпи  Naughty   .
Боби ще го  приключат  #2gunfire  /по един или друг начин /вероятно в този сезон , нали Наумчо  вече искал да си става доктор .
Фотев /абсолютно  достоверно с нашата действителност/ може да го гръмнат и Ина да остане  едноличен собственик /ако той успее да купи  всички акции/ .
Калин и Натали  може да хукнат  в чужбина - вече оздравели и  с пораснало бебе.
На Кръстева фенерът дано да се е счупил и да не е качил желанието  Praynig  .
Тони може да озлобее и да литне някъде да учи в края на сезона  , но ще се върне премислил и пораснал .
За Кака и Батко  е ясно какво искам /нали съм  от пристрастените /-  newsm32 , а може и  newsm04 .
 animal037 Бау-у-у с пълна газ  обратно при жена му .

# 271
Като се сетя преди за едни бомбони как се разфуча,беше готова да го нарита на средата на коридора пред пациентите.Обаче от както Марио и каза за болеста стана точно това,което Тони не искаше съжали го.Той го усети, ама не докрай попита,я какво има защо ме гледаш така и направи жест от сорта да нямама нещо на лицето,че ме гледаш така неестествено.Много ще го заболи като разбере,че тя знае за трансплантацията.Марио сгреши за мен.Трябваше да каже първо на Тони за Зорница и да го помоли за разрешени да и каже.Така един вид предаде тайната му за която той е много чувствителен.

# 272

Само искам да кажа, че аз ви разтълкувах маратонката, но никой така и не можа да ми обясни какво трябваше да означава това финално "значи така ще бъде" Cry

Моето предположение беше, че това пак си беше със съжалителен привкус. Демек тя му каза щом ти се живее на 200 с жена, която те пали, така и ще бъде, ще успееш да го постигнеш.  Но забрави да му спомене, че тя няма да е жената Grin  Да му беше казала, че в бг мама мамите сме му намерили жената, дето ще го пали Kissing  Rolling Eyes

# 273
Малко със закъснение да се изкажа за кърменето. Идеята неродили скоро жени да кърмят ми се вижда революционна. Като родих първата си дъщеря с другите млади майки си говорехме само за бебетата. Един ден една се изцепи, че вече знаела всичко и единственото, което не и е ясно е защо кърмата идва на майката, а не на бабата.
За по-инересно във филма можеха да дадат хормоните и плетената цицка на баба Гочева.

# 274
Да, така е. Aз залагам на следните варианти:
1. Банков слиза от самолета (други подробности няма)  Mr. Green
2. Кръстева (желанието с фенерите)  Tired
3. Йосиф и припадналия Тони (когото в началото на шести сезон все пак свестяват)  Crazy
Joy
Относно първото, вземе Банков се спъни на слизане и къде ще го закарат? Разбира се при нашите хора, Марио преглежда пациента, нищо неподозиращ, че това бившият директор и любим на неговата любима, пациента ще се нуждае от преглед от уролог и тъкмо идва Зорница и подир нея Врабчев, тя в ступор, Марио се чуди какво и става, а Врабчев услужливо му казва кой реално е Виктор.
За второто, а Кръстева не я давам, те ще са изгубени в тая болница без нея.
За Тони, те ще го свестят, ама проблем с неговия дроб ще има при нов сезон, това как ще го изпуснат сценаристите, няма начин Grinning

# 275
newsm78 Имахме и джендър вариант за Бау-у-у  /с онази хавлийка с цепките  Joy /.
Хинова все ще намери за какво да страда  Sad , то си е до вътрешна потребност да мрънкаш , не знам този  нестандартен  мъж до нея  до кога ще я  търпи  Naughty   .
Боби ще го  приключат  #2gunfire  /по един или друг начин /вероятно в този сезон , нали Наумчо  вече искал да си става доктор .
Фотев /абсолютно  достоверно с нашата действителност/ може да го гръмнат и Ина да остане  едноличен собственик /ако той успее да купи  всички акции/ .
Калин и Натали  може да хукнат  в чужбина - вече оздравели и  с пораснало бебе.
На Кръстева фенерът дано да се е счупил и да не е качил желанието  Praynig  .
Тони може да озлобее и да литне някъде да учи в края на сезона  , но ще се върне премислил и пораснал .
За Кака и Батко  е ясно какво искам /нали съм  от пристрастените /-  newsm32 , а може и  newsm04 .
 animal037 Бау-у-у с пълна газ  обратно при жена му .
😀😀😀😀😀😀 Амин!

# 276
Само искам да кажа, че аз ви разтълкувах маратонката, но никой така и не можа да ми обясни какво трябваше да означава това финално "значи така ще бъде" Cry

Според мен тези думи Зорница ги каза на себе си - значи така ще бъде, ще ме сваля и натиска нахално, докато не разбере истината от брат си.

# 277
  • София
Хаха, Росита, не е вярно, не сме анализирали всяка мимика с цел да я оправдаем, а с цел да я оттървем от кладата Grinning
Аз мисля, че и двамата могат да си поделят вината за случилото се и да продължат нататък. Както казах, за мен ключова е реакцията на Тони след това - дали ще го възприеме като зелена светлина за действия или ще ѝ поиска извинение, че е бил нахален. Най-вероятно никога няма да разберем, защото междувременно той ще види Гадните Предатели и нещата ще отидат в съвсем друга посока.

Хайде аз да се опитам.
Зорница изхвърчава бясно от стаята с думите "значи така ще бъде", които казва по-скоро на себе си, а не на Тони и отива при Марио. Казва му, какво се е случило и че не може повече да крият, защото ако продължават да се крият подобна сцена със сигурност ще се случи отново.

Ели, достоен завършек на сериала, не само на сезона

Хахаха Дона, мислим еднакво.

# 278
Майчеее, твоя сценарий ще превърти рейтинга 😀😂

# 279
Зайко, аз това си мислех - добре, че Зорница не знаеше по-отрано, когато Марио я режеше, че като нищо от съжаление щеше да му стане гадже на Тончето Grinning

Дона, Росита, на мен ми звучеше като да ги каза на Тони, не на себе си. Ще ходя да си причинявам сцената отново, барем схвана идеята. Като цяло ако не са ни предвидили допълнителни обяснителни бележки, ще я обявя за доста недомислена сцена Grinning

# 280
Абе ние протестирахме срещу епизода,ама вижте какво стана.Подпалиха ни фитилите.То май това им е целта.Иначе какво ще въртят 12 епизода любов и разбирателство.Преди това трябва да съсипят нервите на зрителя.
Идеята на думите за мен може би ще стане ясна началото на следващия епизод,по реакцията на двамата замесени Тони  и Зорница.Дали ще имат време да ги сблъскат преди случката с линейката не знам.Би ми било интересно преди това да се срещнат,ако ще и за 30 секунди ,за да им видим поведението и на двамата преди Тони да разбере.Да стане ясно съжалил ли е,усетил ли се е,тя как възнамерява се държи.И после като ги види сички сметки на вятъра.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 23:34 от malak zaiko

# 281
Въпреки че, не искаме, ще ми е интересно да видя реакцията първо на Зорница и след това  на Марио, ако Банков се върне. Joy

# 282
Въпреки че, не искаме, ще ми е интересно да видя реакцията първо на Зорница и след това  на Марио, ако Банков се върне. Joy

Зорница - Auf wiedersehen, herr Bankoff!
Аз обичам друг Wink

(сори, романтичка съм)

Марио - Това е? Той? Онзи?

Тони - шут в мутрата на Банков и “ти кво прайш тука, бе?”

# 283

Той Батко за това едрее, вижте колко се наредиха на опашката за тупаник Grin  Grinning

# 284
Майчеее, твоя сценарий ще превърти рейтинга 😀😂

Не знам дали рейтинга ще превърти, но ние със сигурност  Joy

На Марио според мен ще му е любопитно що за човек е Виктор, в какъв човек е била влюбена Зори. За нея не знам, предполагам, че ще бъде както винаги учтива, ако не са провели онзи разговор, вероятно ще го пита за жена му и какво прави тук.

Общи условия

Активация на акаунт