Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 522
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Дона, защото са крайно различни със Зорница и тя е доста по-сериозна и зряла натура и честно казано, освен от Батко да се прехвърли на Кака, не виждам какво би могло да се случи в тяхната връзка. Не казвам, че е лош или нещо от сорта, просто двамата са много неподходящи един за друг и ще останат крайно неудовлетворени, ако са във връзка. Затова ми е чудно - какво го привлече у нея, при положение, че те двамата трептят на съвсем различна честота.

# 376
Mosquita, когато е около Тони, Зорница е доста различна - или беше в началото, преди той да ѝ се обяснява в любов, да полудее и да в натиска. Те се смееха, шегуваха се приятелски. В нейно лице Тони видя довереник, човек, който го възприема като равен, а не по-малкия болен брат, над когото трябва да кръжи като майка орлица. Зорница му стана първия близък човек в тази болница. Аз смятам, че те си приличат много и в някои отношения са като сродни души. Като добавиш факта, че е адски красива и...то...

Понякога не е нужно с един човек да сте на една честота, за да се влюбиш, стават и странни влюбвания

Сещам се в първи епизод Тони се представи като “безработен рентгенолог” . Зорница му каза”всички сме такива”

Амбър, съжалявам, понякога не се сдържам

# 377
Дона, не знам, аз виждам взаимоотношенията им малко по-различно. Да, тя му е първият близък човек, той пък я възприемаше съвсем чисто, без предразсъдъци и без да надава ухо на клюките в болницата (за разлика от брат му). Имаха хубаво приятелство, смееха се, да и т.н. Но в по-голямата част от времето Зорница беше тази, която го подкрепяше, помагаше, грижеше се за него - покрай Мона особено, както и когато раниха Калин. За мен тя е на съвсем друго ниво на емоционална зрялост от него. И ако бяха двойка, си представям как Зорница му казва нещо сериозно, а той е в режим "какво толкова" Grinning
Смятам, че ако бяха заедно, тя щеше да е доминиращата, а той има нужда от връзка, в която той да е доминиращият.
Аз съм му малко сърдита на Тони, защото помежду им се зароди много хубаво приятелство, което той се опитва упорито да съсипе. Трябваше да си е научил урока още след бонбоните и повече да не настоява, ама...

# 378
Зорница бавно си проправи път до сърцето на Марио. Стана много емоционален и импулсивен около нея, предвид принципно колко сериозен е, сякаш тя събуди за живот сърцето му и той се отпусна, и затова стана леко безотговорен с криенето. Той е в този период, в който искаш да си до любимия си колкото се може повече, да го докосваш, усещаш, целуваш.

Приятелството на Зори с Тони започна добре, говореха си, смееха се, споделяха си неща, не съдиха другия за грешките от миналото, това ги сближи, както каза и Дона, на всичкото отгоре тя е и много красива жена, той сякаш от самото им запознанство я забеляза и хареса. Нещата вървяха добре до момента, в който той си заяви тръпката към нея и въпреки отхвърлянето от нейна страна, той се е вкопчил в нея като удавник за сламка, сякаш тя е последният му шанс за любов.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 14:54 от maichetoo0o

# 379
Mosquita, мен ако питаш трябваше да си го е научил още при първия й отказ в бара, пък той на другия ден продължи да я сваля с разни стихчета, да й говори за звезди и да й прави малки сцени на ревност. Тя като отиде при него в последния епизод и той й каза, че е решил да не й се натиска повече си казах "сетил се кога, то вече е късно" Grinning. За мен Зорница до него изглеждаше като негова по-голяма сестра - раните му превързваше, четеше му конско даже, когато се налагаше хаха, накара го да се освести след случая с Калин. Просто не ги виждах като двойка, тя щеше вечно да му тича подир г*за и да му налива разум. На нея й трябва някой като Марио, който да я пази, да я защитава и като цяло някой по-улегнал мъж.

# 380
ИмаХА хубаво приятелство, от което и  двамата се нуждаеха. Тони наистина го съсипа с това неговото настояване. Аз не разбрах и аз как той така безумно се влюби в нея. Как се влюбваш до такава степен в някого, който не ти отвръща на чувствата? Той направо вече е плашещ, прилича на Ванчето на моменти.

# 381
Яница, да, точно и аз така ги виждам нещата. Затова и казвам, че не ме учудва влюбването и на Банков, и на Марио - защото, въпреки че са много различни като характери, и двамата са много сурови мъже, които имат нужда от жена, която да изпитва страст към живота и съответно и тях да запали, да ги омекоти малко.

За Тони аз така и не разбрах откъде се появи финалния напън. Айде, последното, да речем, че видя някакви знаци у Зорница, че може да действа и тя го е подвела. Ама събитията у Калин?? Уж беше кротнал, уж всичко се изясни, нашият напира пак да я целува, пък да танцува, пък какво ли още не...честно си признавам, аз ако имам такъв мъж около себе си, ще прекратя приятелството, без да ме гризе, че го наранявам, просто защото постоянно ще съм около него на тръни да не сбъркам нещо да кажа погрешно и да не ми налети Grin

# 382
Ами Огън си е- всички ги пали, не само Тонката Grinning  На мен пък ми направи впечатление как всички мине се, не мине я притискат до стената да я мляскат- първо Банков, после Марио, сега и Тони. Яко заграждане пада Grinning
Фамилията й отива напълно, както и каза веднъж Банков Grinning. Ами аз не случайно я кръстих Кошутата, тя е като красива плячка и предизвиква у тях инстинкта да я уловят Joy

# 383
Фамилията й отива напълно, както и каза веднъж Банков Grinning. Ами аз не случайно я кръстих Кошутата, тя е като красива плячка и предизвиква у тях инстинкта да я уловят Joy

Даже и Врабчев изяви желание "да я бодне". Joy А той пък въпреки всичко в един момент в операционната призна (мисля, че в оня период с фотосесията), че е красива жена. И като цяло съм сигурна, че цялото това очерняне, което й спретнаха Пенев, Владов, Врабчев, дори и Тасев в един момент, е продиктувано от факта, че за тях тя е висока топка и ги е яд, че за такава жена, първите трима само могат да си мечтаят. То се вижда, че не им върви с жените - Пенев разведен, Владов беше излъган от жена си (която пък в последствие почина) за детето им, пък Врабчев вечно сам, че и накрая зарязан.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 15:23 от yanitsa.s

# 384
Вергов е публикувал снимка с Евтим Милошев, прегърнати, усмихнати...
Не ми харесва тази работа...
Еее ,ама нали спря да го следиш ,че си разочарована!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Излиза ми в общия feed в инстаграм, иначе, да, не го следвам вече.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 15:26 от Veracruz

# 385
Зорница бавно си проправи път до сърцето на Марио. Стана много емоционален и импулсивен около нея, предвид принципно колко сериозен е, сякаш тя събуди за живот сърцето му и той се отпусна, и затова стана леко безотговорен с криенето. Той е в този период, в който искаш да си до любимия си колкото се може повече, да го докосваш, усещаш, целуваш.
Сетих се как Тони обясняваше Зорница, че добре, че го е отрязала, щото иначе щели да мислят само за секс, а това е разсейващо.
Ама Зорница не отряза Марио и той сега...се разсейва  Joy

# 386
Една красива снимка на Диана, от красивия Пловдив Heart:

# 387
Преди ми излезе една снимка от предния сезон - Врабчев и Зорница седят един до друг и гледат тъжно, не мога да си спомня за кой случай точно става въпрос, обаче. Май е за пациента, които Зорница изгуби.
И си помислих, при пожоление, че точно той знае за аборта й и колко много преживя с Банков, щеше да е хубаво ако той е на нейна страна и й дава подкрепа в тази бъркотия с Ковачеви.
Можеше ролята на гадняр да я отредята на Пенев, въпреки че няма толкова умствен капацитет.

# 388
Преди ми излезе една снимка от предния сезон - Врабчев и Зорница седят един до друг и гледат тъжно, не мога да си спомня за кой случай точно става въпрос, обаче. Май е за пациента, които Зорница изгуби.
И си помислих, при пожоление, че точно той знае за аборта й и колко много преживя с Банков, щеше да е хубаво ако той е на нейна страна и й дава подкрепа в тази бъркотия с Ковачеви.
Можеше ролята на гадняр да я отредята на Пенев, въпреки че няма толкова умствен капацитет.

Поредното глупаво и нелогично решение на сценаристите. По време на аборта Врабчев избъзика Зорница, но после не каза нито дума, държа се като мъж. Беше прекрасен със Стаменова, когато тя го правеше на луд и се държеше грубо. Снимката, която си качила, също.
Поредният персонаж с абсолютно никаква логика в действията.

# 389
Да, Ванилия, това е точно когато Огнянова си загуби пациента и Врабчев се опита да го реанимира, а после се опита да я успокои.

Врабчев досега не е бил злобен, беше хаплив, но добряк. Не е и имал и дрязги със Зорница. Сега откъде изригна цялата тая злоба срещу нея, че и да си измисля лъжи чак, наистина не разбирам. Може би се озлоби, защото го прескочиха за операцията и после пък заради нея Марио го удари.
Когато се бъзикаше с нея за списанието, даже и след това като лепеше снимката й на шкафчето на Ковачев, беше дружелюбен. Закачаше я, но нито той, нито тя бяха сърдити... а може би просто не можа да преглътне идването на Марио като шеф на спешното (заяде се с него от първия ден) и сега води битка срещу него чрез Огнянова.

Общи условия

Активация на акаунт