Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 36 351
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Аз за поведението на Врабчев нямама логично обяснение.Ясно,че нещо се е вкиснал,обаче нали осъзнава,че Марио няма да се крие цял живот и да иска няма да му се получи.И като се държи така какво си мисли,че ще се случи накрая,няма ли някакъв инстинкт за самосъхранение тоя човек?
Врабчев всъщност няма никаква идея защо пазят връзката си в тайна. Предположението му, че Марио го е срам, че е била с Банков е абсурдно, ама това можа да роди пилешката му глава. И ако си мисли, че е това, вероятно си мисли, че те за постоянно ще се крият, докато на Марио му омръзне и я зареже. Затова се чувства в безопасност. Или просто не му хрумва, че може да му се стовари върху главата гневът Ковачев, въпреки че Марио най-любезно на няколко пъти го предупреди. Ако все пак в някакъв момент разберем откъде извира тая безкрайна злоба на Врабчев, ще им бъда благодарна на сценаристите:)

# 526
Попринцип не харесвам български филми,някак самите герои играят много изкуствено, но откраднат живот ми е любим.  Въпреки че и в него имаше доста изкуствени персони и сюжети,като например влюбената Биляна,която се държеше много вдървено. Имаше и много истински и емоциonaлни актьори, като директора Иван Генадиев, той вдъхваше мъдрост. Виолета Захариева, също беше класа, подла жена на моменти,но жена с интелект, и която знае какво иска.Но вече тези кадри около триъгълника Марио, Зориница и Тони ми идват в повече, не знам какво толкова и харесват. Като деца се крият. Да трудно е човек да приеме истината,но по-добре жестоката истина, отколкото благородната лъжа, спрямо Тони, а лъжата винаги се разбира, и колкото по-късно, толкова по-болезнено се приема и то от близък човек. Дано да има благоприятна развръзка, че с последния епизод се отчаях.. Unamused Mask

# 527
Аз за поведението на Врабчев нямама логично обяснение.Ясно,че нещо се е вкиснал,обаче нали осъзнава,че Марио няма да се крие цял живот и да иска няма да му се получи.И като се държи така какво си мисли,че ще се случи накрая,няма ли някакъв инстинкт за самосъхранение тоя човек?
Врабчев всъщност няма никаква идея защо пазят връзката си в тайна. Предположението му, че Марио го е срам, че е била с Банков е абсурдно, ама това можа да роди пилешката му глава. И ако си мисли, че е това, вероятно си мисли, че те за постоянно ще се крият, докато на Марио му омръзне и я зареже. Затова се чувства в безопасност. Или просто не му хрумва, че може да му се стовари върху главата гневът Ковачев, въпреки че Марио най-любезно на няколко пъти го предупреди. Ако все пак в някакъв момент разберем откъде извира тая безкрайна злоба на Врабчев, ще им бъда благодарна на сценаристите:)

От както спряха срещите със Стаменова се озлоби ... Laughing

# 528
Лично за мен въртенето в кръг на триъгълника издава леко творческо безсилие на създателите. В началото ок, тръгна историята логично, повъртяха се тримата, докато всеки си намери мястото, стана разрив между който можеше да стане, рестартираха с отпуска на Огнянова, след това всеки вече си знаеше мястото - Тони, че е във френд зоната, Марио, че не може да стои далече и така. Резкият завой, който направиха с гостуването у Калин, беше глупав, нелогичен и излишен. И наистина не намирам логика и смисъл в това да върнат обратно на масата триъгълника. Освен че не могат да измислят друго.

Дрийм, той се озлоби принципно, но тука си мирише на истинска вендета срещу тях двамата. Да ги дебне, следи, души около тях, да праща Тони при линейката - това е много повече от поведение на един зарязан мъж.

# 529
Mosquita, съгаласна съм. Смятам, че драмата с разкриването на историята щеше да им св получи и без вечерята у Калин или целувката между Зорница и Тони.  Досега можеше да са я разкрили и 7-8 епизода да има драми. Преспокойно.

Врабчев защо да я подема тая вендета? Да се озлоби така заради онази операция? Колко още?

# 530
Защо ли? Изгледах пак операцията. Той не беше на себе си от бяс, че са го прескочили. Каза им, че много добре знаят, че ако се случи нещо, той ще пострада. Тоест, според него те са рискували неговата работа без да им мигне окото. Каза им - идва ми да ви попилея. Зорница му каза да напусне, той не й обърна внимание. Обаче Марио се застъпи за нея и го изгони. После в лекарската стая Марио му скочи на бой, доста унизително му би един шамар. Всичко се случи заради Зорница - и шамарът, и самата операция. Врабчев очевидно е бесен и очевидно е решен да им го върне. Естествено не може да се изправи срещу Марио като мъж, затова си връща с подлости.
Не знам защо, обаче в цялата ситуация Зорница е по-стабилната от двамата и не й пука от простотиите. Може би, защото Врабчев се опитва да я уязви, но тя е устойчива на тия глупости и не дава вид да й пука. На Марио обаче Зорница му е слабото място и подивява. Врабчев го усети и много умело свири на тая струна.

# 531
Да Зорница много не се впечатлява.Като я видя да рови в шкафа на Марио само му каза не е  твоя работа и край,окото не и мигна.Марио обаче не понася да я обиждат пред него и той много добре го усети.В деня на операцията Врабчев захапа и Войнова,Марио и нея защити,обаче за Зорница направо откачи и на  Врабеца всичко му стана ясно.Само на Тони пак не му стана.

# 532
Много по-лесно е да понесеш нападките и обидите, когато са по твой адрес, отколкото когато засягат любим човек. Особено ако си рицар по душа и обиждат любимата ти.
А и съдейки по разговора на Зорница със Стаменова в началото, сплетните по адрес на Зорница не са от вчера, явно тя вече е развила резистентност.

Марио защити кротко Войнова, а после подивя. Аз съм изумена, че Тони поне не заподозря нещо. Бях сигурна, че ще му светне лампата, но не би.

# 533
  • София
За мен вечерята у Калин беше необходима. Крайно време беше да ги изкарат от болницата и ги покажат в различна обстановка, да разберем за неща, които героите обичат да правят. Тостовете също бяха много хубави, в няколко думи всеки разкри сърцето си. За мен сцената с Марио, свирещ на китара и Тони и Зорница танцуващи е страхотна. Нямаше нужда от никакви думи, в очите и на Марио и Зорница можеше да се прочете всичко.
Иначе съм съгласна, че сценаристите проточиха драмата тук повече от необходимото. Спокойно можеха да измислят друга критична точка.

С операцията Зорница и Марио засегнаха егото на Врабчев. Прескочиха го и той го прие като уронване на престижа му пред подчинените му - Албена. Накрая Марио и Зорница успяха с операцията, а Албена се справи с тежката анестезия, за която той отказа и Врабчев излезе страхливец.
Това е причината според мен и той ще я използва до край. Намери ахилесовата пета на Марио и ще дълбае дълго. Не очаквам скоро да престане, а ако разбере за чувствата на Тони, направо ще ги побърка.

Москита, аз съм изумена как Тони не загря и при тази ситуация с Врабчев и когато срещнаха Зорница след отпуската и. Ами то тогава беше очевадно, въпроса на Марио, " Има ли значение" и погледа на Зорница към Батко. Честно, аз реших, че още тогава Тони трябваше да е загрял, че нещо се случва.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 12:44 от rosita_ta

# 534
Росита, аз съм напълно съгласна с теб за вечерята. И да, тая сцена беше много силна. Под излишно визирах опита за целувка от страна на Тони, което ни показа, че той още се надява на нещо. И то след като тя го отряза недвусмислено, а той й се извини.

Когато говореха тримата след отпуска, Зорница през цялото време гледаше в Марио. Тони задаваше въпросите, тя отговаряше на Марио. Наистина не знам как Тони не се усети. Редно беше там да се замисли. И след боя да му светне лампата. Да не говорим, че за мен още в бара той трябваше да забележи, че докато говори на Зорница, тя гледа постоянно на друго място. Твърде несъобразителен излезе.

# 535
Тони не е несъобразителен. В много други ситуации той успява да види детайлите (най-веч в рсботата си). По отношение на Зорница, обаче, той е сляп. Толкова е влюбен, че може и съзнанието му да отказва да приеме очевидното. Не се случва за пръв път - и в реалността го има.

А Зорница според мен така е претръпнала на приказки в болницата (помним началото на сезона), че сега не ѝ пука за някакъв Врабчев.

# 536
Та Тончо доста жокера му се дадоха, обаче той кто кон с капация гледа влюбено и не забелезява какво се случва около него.

На мен ми хареса вечерята у Генадиеви. Но много грозен беше опита за целувка на Тони пред останалите.
Въобще, когато сваляш една жена е редно това да се случва на четири очи, още повече, че тя вече му отказа не един път. Не знам какво очакваше с този жест...

# 537
  • София

По начина, по който Тони погледна, когато и двамата попитаха Зорница кога напуска ми се стори, че се изненада от реакцията на брат му. Но с това се приключи.
Предполагам когато ги види ще навърже тези ситуации и ще има  "Аз какъв глупак съм бил". Ужасна история и не знам дали Тони ще прости лесно.

# 538
Няма да прости лесно, гаранция. Марио ще трябва да се гърчи в ада на „нараних най-скъпото си нещо и го предадох в името на собственото ми щастие”. Ще трябва да мине през всички фази на вината, че го е предал и това няма да стане, ако Тони му каже - ок, братле, разбирам те, ма не ги крий от мен тия неща.

# 539
Аз така ги виждам нещата.До края на тая седмица Тончо  си трае и  само вътрешно беснее.Съобразителността му се връща и вече усеща всеки поглед и жест на двамата влюбени.Врабчев продължава да се възползва и да тормози по всякакъв начин Марио.В Петък бомбата избухва и следващата седмица сме на вълна гнева на Тони и самообвинениата на Марио,драма до дупка повече от колкото можем да си представим.И в последната седмица вече да си простят любов,разбирателство и още една бавачка за Тони в лицето на кака му Зори.

Общи условия

Активация на акаунт