Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ама ние нали за неврология го гласяхме? Joy

В моя сценарий специализа едновременно неврохирургия и гинекология - за да изроди Бебе Тони

# 631

Тони може да намери поредното си призвание тъкмо - на акушер. Joy
Еми и да речем, че е и единственият му шанс да се доближи до южните региони на Зори, без брат му да му срита задника  Joy Joy Joy

Дона, Тони е тотален вундеркинд Grinning

# 632
Cтига бе, хора, това звучи доста непрофесионално. И за Вергов, и за Mилошев, това ще е падение. За мен единствения вариант, ако има следващ сезон и Велислав не участва е самият той да не е пожелал.

# 633
Прочетох промото, ами мисля си, че Наталия ще е бременна..или, ако е Зорница, а Марио се кани да отпътува надалеч, това ще е нещото, което ще го накара да остане.
Едно ми става ясно - ще има голям скандал и разрив между братята. Горкият Марио, макар че много обичам да гледам Батко тъмен от мъка, ще страдам с него 😶

# 634

Еми и да речем, че е и единственият му шанс да се доближи до южните региони на Зори, без брат му да му срита задника  Joy Joy Joy
Хахахаах Майче, това беше брутално. Каква утеха а? Joy И за Тони има някаква компенсация в крайна сметка.
Ние сега се смеем и шегуваме, ама от утре се почват мъките. Да видим дали ще ни е толкова забавно. И алкохолът свърши, ами сега? Joy

# 635
Добре де, ако беше грешка в заглавието и действително са искали да напишат Марио, то защо на поста в официалната страница също са написали Тони? Отказвам да се примиря с идеята, че Велислав ще ходи където и да е! Cry

Трябват ми техники за успокоение и медитация, имам нужда от шамана гуру на Ина Joy 

# 636

Хахахаах Майче, това беше брутално. Каква утеха а? Joy И за Тони има някаква компенсация в крайна сметка.
Ние сега се смеем и шегуваме, ама от утре се почват мъките. Да видим дали ще ни е толкова забавно. И алкохолът свърши, ами сега? Joy

Хайхахаххах, Майчеееее, разби ме!!!!

Роси, на мен това ми е голямото желание - Тони да си кара специалността при Мишева, май го развивах като теория преди н на брой страници. Не искам да го гледам далеч, ама.... Sad

# 637

Задавих се хахахахаххахахахахахахахахахагхахагахха

# 638
  • София
За мен вариантите са два.
Единия - подготвят ни за края на сериала и както TsvetelinaP беше написала, разказват играта на всички герои, и на нас с тях.
Другия е - мъчат ни цяла седмица, изписваме 5 теми (Мириел не ни се сърди), охкаме, ахкаме и следващата седмица оправят рязко нещата.

Нито вярвам на теорията Марио се маха до края на сезона, нито, че Тони ще се махне. Проблема е какво ще ни спретнат и доколко ще прецакат образите на героите.

# 639
Все си мисля че другата седмица ще е мъката между братята и после ще почнат да се оправят. Аз анонса го тълкувам че Тони ще напусне болницата, но Марио се надявам само да си е решил да замине, ама да не му се случи. Въпреки че само като допусна варианта да е взел решение да остави Зорница и беснея. Бих му простила само ако иска да се маха с нея.

# 640
  • Русе
Ами ако  скоро Боби разбере за бременността /евентуалната/ на Ина , а тя междувременно се е поразделила с него и  в следващия момент  карат прострелян Фотев , слагат го на операционната маса  , а над него се надвесва  Тасев с маската ...
Ако сценаристите  разкарат Марио в следващите епизоди , то ще е защото някой просто много му е завидял за фенската любов от Бар Наздраве . Може пък и другият мъж /в жълто/ да не иска да се върне  в сериала при наличието на този .
и аз това си го помислих, че Вергов му се е пръснал дебелият задник от злоба, че Велислав за нула време грабна сърцата на феновете. Баси, ако махнат Велислав, ги проклинам да няма повече сезони. Кучета долни!😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
   Много грозен коментар. Сори, но не се стърпях. Аз харесвам и двамата актьори, но такива крайности ми идват в повече.
Дано бременната да е Ина и да задържи бебето.

# 641
Ами ако  скоро Боби разбере за бременността /евентуалната/ на Ина , а тя междувременно се е поразделила с него и  в следващия момент  карат прострелян Фотев , слагат го на операционната маса  , а над него се надвесва  Тасев с маската ...
Ако сценаристите  разкарат Марио в следващите епизоди , то ще е защото някой просто много му е завидял за фенската любов от Бар Наздраве . Може пък и другият мъж /в жълто/ да не иска да се върне  в сериала при наличието на този .
и аз това си го помислих, че Вергов му се е пръснал дебелият задник от злоба, че Велислав за нула време грабна сърцата на феновете. Баси, ако махнат Велислав, ги проклинам да няма повече сезони. Кучета долни!😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
   Много грозен коментар. Сори, но не се стърпях. Аз харесвам и двамата актьори, но такива крайности ми идват в повече.
Дано бременната да е Ина и да задържи бебето.
не по-грозен от алчността на Вергов и продуцентите.

# 642
А не ви ли хрумна, че Вергов може просто да не иска да се снима повече в сериала????? Човекът си играе в театъра доста стабилно.  

Надявам се да не се появи, за да ложе в шести сезон(ако го има), да се спре да се говори за Вергов.

Ей, във фейса обаче също са изригнали - над 100 коментарампод промото

# 643
Толкова се вкиснах, че забравих, че идвам с новина:
Велислав и Фотевица в реалния живот ще бъдат водещи на ето това тук:
http://eventspro.bg/sabitie/gala-vecher-bapra-bright-awards/

# 644
Толкова се вкиснах, че забравих, че идвам с новина:
Велислав и Фотевица в реалния живот ще бъдат водещи на ето това тук:
http://eventspro.bg/sabitie/gala-vecher-bapra-bright-awards/
Лейдис, айде да си резервираме две маси - да ходим да плакнем окото аххахха
Оф като каза Фотевица, реших, че е Ина, а не Силвия Лулчева хаххаха

Общи условия